Jelentkezz be Regisztrálj
Titán bringák, vázak, alkatrészek, egyebek
Írta 2006. április 26. - 19:05
Írta 2006. április 26. - 16:46
Azt azért vallom, hogy ezek a vázak már nagyon könnyítettek és eleve teleszkóppal történõ használatra tervezik õket.
Írta 2006. április 26. - 09:58
Írta 2006. április 25. - 19:52
Ha nem verted oda, akkor sztem nem kellett volna ettõl elrepednie, vagy tévednék? A titán rugalmas anyag, kéne bírnia a gyûrõdést.
Tudja valaki milyen a titán szakítószilárdsága a cro-mohoz képest?
Tényleg nagyon atom érzés, kisimítja az utat (az eddigihez képest mindenképpen), pedig merevvel nyomom...
Kíváncsi lennék, hogy terepezés nélkül is repedt volna? Elég rosszul hangzik, hogy nem a heggesztésnél adta meg magát! Milyen lehet az anyag a repedés körüli területeken? Erõsebb?
Amúgy milyen méretû ez az IBS váz?
Szakítõszilárdságot nemtom, ellenben amiket itt a nyeregcsõrõl mondtok, egyre jobban várom az új bringám!
tocsa
Írta 2006. április 25. - 18:30
Csak terep volt, xc-túrázás. Mondom, évekig merevvillával mentem, valószínûleg ez tett be neki. Nem a hegesztésnél, hanem lejjebb, kb. 8-10cm-re repedt el. Aki meg meri hegesztetni, odaadom 1 minimálisan jelképes összegért+merevvillát+stucnit is adok. Tutti városi gépet lehetne belõle faragni.
Ha nem verted oda, akkor sztem nem kellett volna ettõl elrepednie, vagy tévednék? A titán rugalmas anyag, kéne bírnia a gyûrõdést.
Tudja valaki milyen a titán szakítószilárdsága a cro-mohoz képest?
Ja, titán ûléscsövem volt. Na, az ám a nagy királyság !! Tök rugalmasan hajladozott, érezhetõen kényelmes volt. Sajna, el kellett adni.
Tényleg nagyon atom érzés, kisimítja az utat (az eddigihez képest mindenképpen), pedig merevvel nyomom...
Írta 2006. április 25. - 15:57
Írta 2006. április 25. - 14:57
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. április 25. - 10:48
Írta 2006. április 24. - 15:53
Írta 2006. április 24. - 10:17
3 haverom is Corratec titán vázzal járkál (1ikük Morati villával) , én meg 5 évig hajtottam egy IBS márkájú titán vázat. 3,5 évig merevvillával jártam vele, szóval még egy bõ évig használtam telóval is, utánna elrepedt az alsócsõ. Mondjuk Õ szerintem nem a legminõségibb titánból volt, valószínûleg ezért is adta meg magát. De ha kezdettõl telóval használtam volna, lehet, hogy még mindíg 1ben lenne. Ki tudja !?
Ja, titán ûléscsövem volt. Na, az ám a nagy királyság !! Tök rugalmasan hajladozott, érezhetõen kényelmes volt. Sajna, el kellett adni.
Heggesztésnél repedt meg?
tocsa
Írta 2006. április 21. - 17:14
3 haverom is Corratec titán vázzal járkál (1ikük Morati villával) , én meg 5 évig hajtottam egy IBS márkájú titán vázat. 3,5 évig merevvillával jártam vele, szóval még egy bõ évig használtam telóval is, utánna elrepedt az alsócsõ. Mondjuk Õ szerintem nem a legminõségibb titánból volt, valószínûleg ezért is adta meg magát. De ha kezdettõl telóval használtam volna, lehet, hogy még mindíg 1ben lenne. Ki tudja !?
Elrepedt az alsócsõ??? Mire használtad? Terepeztél is vele? Vagy csak város? Mondjuk Bp elég kemény kiképzés tud lenni.
tocsa
Írta 2006. április 21. - 12:54
Írta 2006. április 21. - 08:32
Én úgy tudom mint elvitték.
én még tudok egy párat:) volt egy-két okostojás, aki felvásárolta õket.
Írta 2006. április 21. - 00:40
rocsipetinek: Nyugi. Biztos vagyok benne, hogy csak lefelejtette a simely-t.
Késõ volt:) , punnyadt volt:), lefelejtette:), de most nem felejtette.
Írta 2006. április 20. - 15:54
Én úgy tudom mint elvitték.egyébként még akadnak morati titan stucnik, üléscsövek, vázak, úgy emlékszem valaki akart vásárolni.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. április 20. - 14:34
Nyugi. Biztos vagyok benne, hogy csak lefelejtette a simely-t.
egyáltalán nem voltam nyugtalan:) csak nem értettem, de tényleg.
egyébként még akadnak morati titan stucnik, üléscsövek, vázak, úgy emlékszem valaki akart vásárolni.
Írta 2006. április 20. - 14:02
A 2004-es hatvani triatlonon volt szerencsém látni egy kiváló veterán versenyzõ egyedi Lightspeed bringáját. Idõfutam bicikliken látható, S alakban hajlított nyeregcsõve volt, gyönyörû volt.
Egyszer hirdetett valaki itt titán Kona Hei-Hei-t.
Van az országban 3db Dean Colonel 20" alapméretes nyakú MTB titán váz.
Volt szerencsém látni ezen kívül valamelyik BikeMag-os srác Morati-ját, Morati titán villával.
Kb ennyi.
Matuz + Laklóth Paliéknál most van pár Moser meg Fontana és egyéb titán váz, országúti vázak. Van olyan, amihez villa is van. Van ezen kívül nekik titán stucniuk, nyeregcsövük meg egyéb jópár nyalánkság is.
tocsa
Írta 2006. április 20. - 13:55
A kérdésem továbbra is megválaszolatlan...
Hi! Kérdésed parancs! Létezik Ritchey MTB titán agy is. Komáromban biztos van, nézzétek:
http://www.piko-bike.sk/next.php
bal alul váltsatok magyarra, és ezután a menüsorban a "kiárusítás"-ra.
"Ritchey E+H titán agyak, 32 lukúak, gyorskioldókkal. Csak párban eladók!" 13900 SK helyett 7950 SK.
A szlovák interfészbõl az is kiderül, hogy MTB agyak.
Bár ennyi SK most kb 57000 HUF, de ha valakinek van pénze rá, akkor hajrá! Biztos jó darabok!!!
tocsa