Az biztos, hogy nem mind arany ami titán, hogy kicsavarjam a mondást. Az új kínai vázak is 180e körül vannak, azért pedig bármilyen aluváz, vagy jó esetben már karbon is kapható. Persze ez utóbbiak is valószínûleg kínaiak.A titán jó cucc, csak hát ahhoz is kell érteni a gyártónak, hogy használja fel. Mint a karbonból is van szar, titánból is lehet gyenge vázat készíteni. Szóval szerintem jobban megéri egy ismert gyártó aluváza, mint valami ismeretlen titán bizbasz.
Jelentkezz be Regisztrálj
Titán bringák, vázak, alkatrészek, egyebek
Írta 2006. április 16. - 15:15
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. április 16. - 15:14
Írta 2006. április 16. - 15:12
Írta 2006. április 16. - 15:09
Na pl. errõl se tudtam. A jó link: http://www.ftwbikes.com/nem jo a link. van egy litespeed miskolc-pest viszonylatban
egy softtail
A Reflex a BikeMag-ban bemutatott, azt ismerem, a többit nem. A 118 gr-os kormány 25e Ft, a csvarok 1000-tõl indulnak, szóval nem aprópénz. Egyébként nekem most van eladó titán stucnim, kormányom...nekem van egy titán muffos easton alu csöves 1990-es Reflexem.
Litespeed van. pl. itt budapesten a bikeart bringaboltban valakié.
hu basszus ha 8-10 ért lehetne venni titán alkatrészt (nyeregcsõ, stucni) már bevásároltam volna.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. április 16. - 15:08
Litespeed van. pl. itt budapesten a bikeart bringaboltban valakié.
hu basszus ha 8-10 ért lehetne venni titán alkatrészt (nyeregcsõ, stucni) már bevásároltam volna.
Írta 2006. április 16. - 15:01
van egy litespeed miskolc-pest viszonylatban
egy softtail
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. április 16. - 14:45
Ide kapcsolódó hír, hogy már nálunk is lehet kapni titán alkatrészeket. Igaz hogy kínai, de a kormány pl. ugyanaz mint amit a Titec is árult saját néven. Van váz, villa, kormány, nyeregcsõ, hajtómû, stucni, csavarok. Honlapja: www.ftwbikes.hu
A BikeMag-ban volt egy megjegyzég, hogy a Seven cuccoknak nálunk is lesz importõre, de azóta nem hallottam semmit. Lehet, hogy csak vaklárma volt, vagy már halad a dolog?
Van valakinek tapasztalata titán vázakkal, mert a Moratin és a Corratecen kívül nemiegn lehetett hallani más gépekrõl? Van valakinek képe a 2004-es EuroBike-on kiállított aranyszínû Morati HC 1.4-rõl?
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2002. július 08. - 22:10
Idõrõl- idõre feltûnnek gyanúsan olcsó, titánnak mondott vázak! Pl. most az X- Faktorban is kapható leértékelve.. Lehetséges- e, hogy ezek a 30E körüli vázak tényleg titánból készültek? Megbízhatóak ezek? Egyáltalán, szabad ilyet venni? Tud valaki tanácsot adni, hogy a titánnak milyen változatai/ ötvözetei vannak, melyik jó, egyáltalán mire kell figyelni ennél az anyagnál?
Gy.