Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Titán bringák, vázak, alkatrészek, egyebek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1747 hozzászólás a témában

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

A titán jó cucc, csak hát ahhoz is kell érteni a gyártónak, hogy használja fel. Mint a karbonból is van szar, titánból is lehet gyenge vázat készíteni. Szóval szerintem jobban megéri egy ismert gyártó aluváza, mint valami ismeretlen titán bizbasz.

Az biztos, hogy nem mind arany ami titán, hogy kicsavarjam a mondást. Az új kínai vázak is 180e körül vannak, azért pedig bármilyen aluváz, vagy jó esetben már karbon is kapható. Persze ez utóbbiak is valószínûleg kínaiak.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

abotika

abotika

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
Bár a titán csavar okos megoldás. Acélnál mindenképp jobb. Nekem is titán a fékcsonkom és sokkal merevebb.

abotika

abotika

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
A titán jó cucc, csak hát ahhoz is kell érteni a gyártónak, hogy használja fel. Mint a karbonból is van szar, titánból is lehet gyenge vázat készíteni. Szóval szerintem jobban megéri egy ismert gyártó aluváza, mint valami ismeretlen titán bizbasz.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

nem jo a link. van egy litespeed miskolc-pest viszonylatban
egy softtail

Na pl. errõl se tudtam. A jó link: http://www.ftwbikes.com/

nekem van egy titán muffos easton alu csöves 1990-es Reflexem.
Litespeed van. pl. itt budapesten a bikeart bringaboltban valakié.
hu basszus ha 8-10 ért lehetne venni titán alkatrészt (nyeregcsõ, stucni) már bevásároltam volna.

A Reflex a BikeMag-ban bemutatott, azt ismerem, a többit nem. A 118 gr-os kormány 25e Ft, a csvarok 1000-tõl indulnak, szóval nem aprópénz. Egyébként nekem most van eladó titán stucnim, kormányom...

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
nekem van egy titán muffos easton alu csöves 1990-es Reflexem.

Litespeed van. pl. itt budapesten a bikeart bringaboltban valakié.

hu basszus ha 8-10 ért lehetne venni titán alkatrészt (nyeregcsõ, stucni) már bevásároltam volna.:(
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nem jo a link.

van egy litespeed miskolc-pest viszonylatban
egy softtail

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Na ez a téma elég könnyen a feledésbe merült pedig valószínûleg nem csak 5-10 titángép van az országban, amit a versenyeken és az újságban látni. Valamelyik Duna Maratonon látni véltem egy Merlint, ha tényleg az volt. Szilvásváradon egy Litespeed elõzött. Cascade vázakból biztos vagy egy tucat. Nyíregyházán egy Fat Chance-rõl tudok. Lõrincz Olivérnek is volt valamilyen érdekes váza. A Corratecrõl sem feledkezek meg. De van-e pl. Moots, Seven, Rewel, Epic, Serotta, Cove esetleg Independent?

Ide kapcsolódó hír, hogy már nálunk is lehet kapni titán alkatrészeket. Igaz hogy kínai, de a kormány pl. ugyanaz mint amit a Titec is árult saját néven. Van váz, villa, kormány, nyeregcsõ, hajtómû, stucni, csavarok. Honlapja: www.ftwbikes.hu
A BikeMag-ban volt egy megjegyzég, hogy a Seven cuccoknak nálunk is lesz importõre, de azóta nem hallottam semmit. Lehet, hogy csak vaklárma volt, vagy már halad a dolog?

Van valakinek tapasztalata titán vázakkal, mert a Moratin és a Corratecen kívül nemiegn lehetett hallani más gépekrõl? Van valakinek képe a 2004-es EuroBike-on kiállított aranyszínû Morati HC 1.4-rõl?

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

gyigyu

gyigyu

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Üdv. Mindenkinek!
Idõrõl- idõre feltûnnek gyanúsan olcsó, titánnak mondott vázak! Pl. most az X- Faktorban is kapható leértékelve.. Lehetséges- e, hogy ezek a 30E körüli vázak tényleg titánból készültek? Megbízhatóak ezek? Egyáltalán, szabad ilyet venni? Tud valaki tanácsot adni, hogy a titánnak milyen változatai/ ötvözetei vannak, melyik jó, egyáltalán mire kell figyelni ennél az anyagnál?
Gy.