Jelentkezz be Regisztrálj
Titán bringák, vázak, alkatrészek, egyebek
Írta 2006. május 23. - 08:25
Írta 2006. május 22. - 22:53
Szerintem egy csavarra 4-6 USD nem olcsóbb mint a hazai, már ha nem szórják el a tenger fölött.ebayrõl lehet rendelni egész baráti áron.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. május 22. - 11:34
Írta 2006. május 22. - 09:58
Sziasztok!
A titán csavarok menete hogy bírja az erõsebb meghúzást az acél és az alu csavarokhoz képest? Mekkora a szakítószilárdságuk?
A http://www.ftwbikes....an_csavarok.htm -on kívül tudátok ajálani olyan céget, vagy boltot Budapesten vagy a környékén, ahol M5 és M6-os titán csavarok kaphatók? Lehetõleg minél olcsóbban.
Köszi.
ebayrõl lehet rendelni egész baráti áron.
Írta 2006. május 22. - 08:51
mennyivel jobb egy (ha jobb) egy titán tárcsa, mint egy sima acél(??). mert ha érdemes lecserélni, akkor szívesen ledobnám az Avidot, mert már nagyon görbe szegény.
ja és a titán tárcsák rugalmasabbak talán és nem deformálódnak annyira. ez hülyeség?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. május 21. - 02:11
Az alunál sokkal erõsebb és szerintem legalább olyan erõs mint az acél. A Fabory árul titán csavart, de lehet, hogy drágábban. Az F.T.W. Racing Team demo bringáját megnézheted a Zemplén Maratonon. Én már láttam.Sziasztok!
A titán csavarok menete hogy bírja az erõsebb meghúzást az acél és az alu csavarokhoz képest? Mekkora a szakítószilárdságuk?
A http://www.ftwbikes....an_csavarok.htm -on kívül tudátok ajálani olyan céget, vagy boltot Budapesten vagy a környékén, ahol M5 és M6-os titán csavarok kaphatók? Lehetõleg minél olcsóbban.
Köszi.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. május 21. - 00:39
Köszi.
Írta 2006. május 18. - 14:28
Az IF még kézzel hegeszt, nem?
tegnap lattam egy ilyet. pace karbon villa, CK agyak, easton monkey kormany, stb stb csupa csupa finomsag. Es kiabranditoan nehez volt a bicikli.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. május 17. - 17:14
http://cgi.ebay.co.u...RK:MEWA:IT&rd=1
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. május 10. - 11:17
Õt ismerem, van egy bringás csapata akik Morati vázon tekertek. Azt hittem nálunk járt jól valaki. Szereztem információt és kiderült, hogy Magyarországon kb. 12 Morati váz van, a legutolsót, egy 1.4-est decemberben hozták be hivatalosan. A váltózásra ugye nincs nagy esély...
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. május 10. - 07:57
Írta 2006. május 09. - 18:15
Írta 2006. május 09. - 17:09
Bár én nem láttam festõt alkotás közben, de néha nagyítóval kell nézni, a madarak tollát, hogy nem nyomtatóval készült-e. Robotok már több mint 15 éve hegesztenek az iparban. Az a baj, hogy a robot nem tud gondokozni, nem tud alkalmazkodni. Egyes titánváz-gyártók egyedi vázakat is hegesztenek, ott pedig nincs robot, minden vázat túl sok idõ lenne beprogramozni.És noha láttam, ahogy és ami készült, de igazából máig nem hiszem. Persze: Mirek megemlítette, hogy az anyacégben dolgozó több mint félszáz mesterhegesztõ közül 4-5 tud úgy hegeszteni, ahogy nekik megfelelt. Ámen.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. május 09. - 17:04
bar vannak olyan gepek amik vegyitik kicsit a hatarokat.
de attol meg egyerteluen megmondhato mifele gep az
es ON
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. május 09. - 16:47
Hát... Tudom, az ember utoljára higgyen a saját szemének, de én (pontosabban mi hárman) "realtime" láttam/láttuk ahogy a megboldogult Morati egyik pimaszul fiatal hegesztõ mestere éppen egy ciklokrossz vázat varrogatott; a másik idõsebb szaki pedig akkor éppen Thomas Frischkneckt villáját csinálta. És noha láttam, ahogy és ami készült, de igazából máig nem hiszem. Persze: Mirek megemlítette, hogy az anyacégben dolgozó több mint félszáz mesterhegesztõ közül 4-5 tud úgy hegeszteni, ahogy nekik megfelelt. Ámen.szerintem meg nem letezik, hogy ember ilyen egyenletes varratot tudjon csinalni. aztan meg lehet hogy tevedek, de igy gondolom
Amint alkalmam nyílik más vázgyártók munkafolyamatait élõben követni lesz összehasonlítási alapom; amíg nincs maximálisan elfogult leszek a márkával. "Vizuáltechnikailag" azért az összes "régi" álom-márkám (Merlin, Moots, Litespeed, Seven, iF) legjobb darabjait sikerült nagyon alaposan megnézni, megszagolni, megtapizni - de egyikre sem cserélnék. Egyedül az iF mûtárgyai okoznak még enyhe szívritmus-zavarokat.
Írta 2006. május 09. - 16:33
Vagy cnc maro vagy cnc eszterga, vagy megmunkalo kozpont ami tud mindent.
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. május 09. - 16:32
Írta 2006. május 09. - 16:29
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2006. május 09. - 16:20
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. május 09. - 16:11
nemtom mennyivel durvabb az ara (ha durvabb)
de majd utanakerdezek.
igazabol egy ~4D-s robot kezebe raksz egy hegeszto pisztolyt az megcsinalja
NE ÍGY! NE ÍGY!