szia Kezso,
köszönjük a képeket!
Szintén köszönöm a fotókat!
Sziasztok.
Képek a versenyrõl.
https://picasaweb.go...erdoMaraton2013
üdv.
Kezso
Komoly ez a kevert Google Earth felvétel, csak máskor magasabbra kell állitani a kamerát .
OFF: Úgy látom nem csak nekem van állandó gondom a pulzusméréssel (vagy igen jól nyomod felfele lihegve, 62-es pulzussal ) és már herótot kapok attól hogy sem a Beurer, sem a Polar nem tud tisztességes pulzusmérõt gyártani. Van valakinek tippje olyan órával ami SOHA nem ugrabugrál össze-vissza?..
Komoly ez a kevert Google Earth felvétel, csak máskor magasabbra kell állitani a kamerát .
OFF: Úgy látom nem csak nekem van állandó gondom a pulzusméréssel (vagy igen jól nyomod felfele lihegve, 62-es pulzussal ) és már herótot kapok attól hogy sem a Beurer, sem a Polar nem tud tisztességes pulzusmérõt gyártani. Van valakinek tippje olyan órával ami SOHA nem ugrabugrál össze-vissza?..
Sziasztok
Rövidtávon a Kõrisrõl lefele félúton elesett lányról tud valaki valamit ? Orvost kért , de a mentõsök már nem találták meg.
Aggódunk érte. Üdv
Sziasztok!
GPS + Videó a rövidtávról:
gps4sport Player
Csak a videó:
2013 Bakonyerdõ Maraton Rövidtáv - YouTube
Üdv. Tamás
Sziasztok!
GPS + Videó a rövidtávról:
gps4sport Player
Csak a videó:
2013 Bakonyerdõ Maraton Rövidtáv - YouTube
Üdv. Tamás
Hát ha Pápaiak bennszülöttek, akkor az én vagyok :-) Esik rendesen egy 2 órája, de nem para, ennél már több is felszáradt tavaly egy nap alatt. Porozni nem fog , de ha egy két órán belül eláll, akkor nem lesz saras .... :-)
Hát ha Pápaiak bennszülöttek, akkor az én vagyok :-) Esik rendesen egy 2 órája, de nem para, ennél már több is felszáradt tavaly egy nap alatt. Porozni nem fog , de ha egy két órán belül eláll, akkor nem lesz saras .... :-)Az idõkép szerint igen, sõt jelenleg is is esik. Ahogy nézem, jön még Horvátország felõl bõven.
Középtávos nevezést vennék!