Ez egy exkluzív verda, ami mellesleg elegáns is.
Az, hogy ízléses-e nem igazán függ a rendelkezésre álló pénztől. Sőt, sokszor a legdrágább gépek sikerülnek a legrondábbra.
Ez egy exkluzív verda, ami mellesleg elegáns is.
Az, hogy ízléses-e nem igazán függ a rendelkezésre álló pénztől. Sőt, sokszor a legdrágább gépek sikerülnek a legrondábbra.
Hidd el ha nekem vagy nagyon sokunknak rendelkezésére évente 2-3 millió ft új bringára akkor jelentősen javulna az ízlésünkről alkotott véleményed.
esetleg ez?
Azaz, emlékszem a cikkre is csak nem kapcsoltam össze. Csak annyit üzennék a tulajnak hogy jó látni hogy használják is. És örülök hogy itthon is rendelkeznek emberek izléssel
Szerintem is gyönyörű bringa, csak azt nem értem, miért kell külföldön felépíttetni...
Én biztos nem engedtem volna ki a kezeim közül az örömöt (nem kicsi képzavar, de akkor is ), hogy magamnak rakjam össze.
De... Elképzelni nem tudom, milyen kompatibilitási problémákat kellett megoldani, illetve mit jelent az, hogy "nagy hangsúlyt fektettünk a menettulajdonságok, a merevség és a tömeg kényes egyensúlyára".
Marketingből remekek Micsiék...
A "kistestvér" felszerelését is elfogadnám
igen ő az egy, másik kép róla
ha kell elérés a tulajhoz akkor szólj. tudok segíteni
zeezoltano módosította - 2014. június 06. - 12:22
Nézegetem a Szilvás képeket és mit látnak szemeim? Valaki mondja már meg melyik évjárat/modell ez a szépség (mármint a bringa
), legjobban egy 26-os Cannondale Scalpel Black Inc.-re hasonlít, de visszanéztem a 2008-as évjáratig és sehol nem pontosan ugyanaz a geo (a hátsó teló hosszúra nyújtott becsatlakozása a felsőcsőbe és majdnem egyenes folytatása a hátsó háromszög felsőcsőjével, a felsőcső nem nyitott háromszögben csatlakozik a nyeregcsőhöz és a felsőcső/teló által bezárt háromszög is elég lapos a többi Scalpelhez képest). Na meg Ax Lightness carbonfelnik, Dugast szingós gumik..
esetleg ez?
http://www.radwelt.c...custom-project/
Kisherceg módosította - 2014. június 06. - 08:50
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Nézegetem a Szilvás képeket és mit látnak szemeim? Valaki mondja már meg melyik évjárat/modell ez a szépség (mármint a bringa ), legjobban egy 26-os Cannondale Scalpel Black Inc.-re hasonlít, de visszanéztem a 2008-as évjáratig és sehol nem pontosan ugyanaz a geo (a hátsó teló hosszúra nyújtott becsatlakozása a felsőcsőbe és majdnem egyenes folytatása a hátsó háromszög felsőcsőjével, a felsőcső nem nyitott háromszögben csatlakozik a nyeregcsőhöz és a felsőcső/teló által bezárt háromszög is elég lapos a többi Scalpelhez képest). Na meg Ax Lightness carbonfelnik, Dugast szingós gumik..
ilyen és hasonló képeket látva mindig eszembe jut, hogy szép-szép, elköltött egy kalap pénzt, megvan a csuda-kilencER, de vajon átlát a kormány felett? esetleg kiállva?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Hmmm-Nagyon gusztusos. Ha a tiéd Gratula hozzá-
sajna nem. ezért került a "kéne ez a bringa " topikba
ezt a hozzászólásomat MJani meg ne lássa, de ..
Nagyon jól áll a 7800-s Dura szett, kiváltképp a hajtókar, az acélváznak... A kerekebb forma jobban harmonizál a vékony vonalakkal.
http://www.ebay.co.u...id=642360780916
kár, hogy hattalmas. Ha picivel magasabb UK állampolgár lennék..
Te honnan szedsz elő mindig ilyeneket, 'azz' ?