de ezen nincs hátul rugózás!
![]()
Majd leenged a hátsó kerékből.
de ezen nincs hátul rugózás!
![]()
Majd leenged a hátsó kerékből.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
ugyan csak egy tömegtermelt snassz alu, semmi májer, de kezdek beleszeretni. szal kéne valamelik , csak a kerékméretet nem tudom eldönteni
Intense Tracer
egy ugyan ilyen színű Uzzi Vp épülget nálam. ez a works blue pedig eszméletlenül szép.
Cielo
inkább az érdekessége és a ritka mivolta miatt, mintsem mert annyira tetszene.
érdekes lehet láncfeszességet állítani... feltételezem, a felsővel alapvetően beállítja a preferált áttételhez szükséges lánchossznak megfelelően, aztán később az alsóval csak a nyúlást kompenzálja.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Nem értem, az esztétikai minimalizmus inkább gripshiftet diktálna, emellett a felsőhüvelykváltónak több hátránya is van: kevesebb helyet hagy a kormányra támaszkodásnak, esésnél sérülékenyebb és veszélyesebb (ki szereti a felkaristolt mellbimbókat?
), és kevésbé ergonomikus (lefelé álló vagy vízszintes hüvelykujjnál kissebb a megterhelés, emiatt görcsre esély). Én a fáradás miatt váltottam bal oldalon gripshiftre, és az sima alsőhüvelykváltó volt (de van tapasztalatom régebbi felsőssel is, nem sírom vissza).
Ilyenkor meg kell kérdezni, akkor inkább menjek kocsmázni...?
vagy hogy, ezt is köccsem inkáb kurvákra ?
Legyen védhető a család-élettárs-macska előtt, valami remek magyarázattal.
Sokan hallották már szerintem a "még egy sz... bicciggli alkatrész, és én elmegyek" mondatot az utóbbi három tagtól ^^
Ilyenkor meg kell kérdezni, akkor inkább menjek kocsmázni...?
Hjajj, én szívesen használnék hüvelykváltót, ha lenne hozzá masinám.
Szépség, egyszerűség és praktikum.
Nem értem, az esztétikai minimalizmus inkább gripshiftet diktálna, emellett a felsőhüvelykváltónak több hátránya is van: kevesebb helyet hagy a kormányra támaszkodásnak, esésnél sérülékenyebb és veszélyesebb (ki szereti a felkaristolt mellbimbókat? ), és kevésbé ergonomikus (lefelé álló vagy vízszintes hüvelykujjnál kissebb a megterhelés, emiatt görcsre esély). Én a fáradás miatt váltottam bal oldalon gripshiftre, és az sima alsőhüvelykváltó volt (de van tapasztalatom régebbi felsőssel is, nem sírom vissza).
Hát, ilyenkor halálos nyugalommal el kell kezdeni csomagolni.
Legyen védhető a család-élettárs-macska előtt, valami remek magyarázattal.
Sokan hallották már szerintem a "még egy sz... bicciggli alkatrész, és én elmegyek" mondatot az utóbbi három tagtól ^^
Legyen védhető a család-élettárs-macska előtt, valami remek magyarázattal. Sokan hallották már szerintem a "még egy sz... bicciggli alkatrész, és én elmegyek" mondatot az utóbbi három tagtól ^^
Vejnecske módosította - 2014. február 01. - 21:48
@Vejnecske: azok a microshiftek nagyon zsiványok, Eltűnődtem, melyik bicajon tudnék ilyet használni úgy, hogy "védhető" beszerzés lenne itthon.
Mit értesz az alatt, hogy "védhető" ? Ellopás ellen gondolod ?
kb mikor te vagy én.
vagy korábban. egyébként a hosszú nyeregcső és hosszú stucni a viszonylag kis vázon is '90-es évek, nem?
Látod, ez annyira a "rendes, sportos" beállítás a szememben, hogy fel sem tűnt. (Pedig fejlődtem: utolsó két montimba elég már a 350-es nyeregszár, )
@Vejnecske: azok a microshiftek nagyon zsiványok, Eltűnődtem, melyik bicajon tudnék ilyet használni úgy, hogy "védhető" beszerzés lenne itthon.
Hjajj, én szívesen használnék hüvelykváltót, ha lenne hozzá masinám.
Szépség, egyszerűség és praktikum.
A flite is egy titkolt "vágy", de hát. : ) Igényesnek tunik, bár a küllők lehetnének sárgák, ami kiemelné őket .)
Már kevesen tudják, mi a jó. 1-2 haverom és én is még mindig ilyen felső váltókarokkal nyomjuk az ipart. :-))) Suntour-t és Deore DX/XT -ket használunk.
http://www.ebay.com/...n-/161209196150 A 7 sebességes fölirat ne tévesszen meg senkit, tökéletesen viszi a 8/9 sebességet is.