A titán kortalan. A legmodernebb szettek is jól állnak rajta. Kicsit a tapered fejcsõ talán sok, de azért elviselném na.
az megvan, hogy ez a richard cunningham féle mantis másolata?
http://www.socaltrai...=1&d=1214522952
Kis barátom ! Nehogy Te mond már meg a tuttit, az élet értelmét, ki mit csináljon a saját bringájával. Köszi !
Mint már leírtam, (csak nem figyelsz) a haverom bringája és már tényleg nem használja. Lakása nincs, készül elhagyni az országot, mi a f...nak nézegetné a falon (amije nincs) amikor úgysem használja és kell neki a money. Érted ?
A szín jó. A te géped színe ronda.
Semmiképp.Ok hogy Yasec meg minden,de ez nekem nem érték.Azt hittem elkelt,azért lettek lementve a képek,azért írtam.ha tényleg elkelt, le is lehetne venni a hirdetést.
te vetted meg, Árpi?
Ennyi volt. Elkelt. Jó kezekbe került.
És hogy ne legyek teljesen offtopik, ez lesz a következõ bringám.
Bullitt bluebird'71
Viszlát Hölgyek, Urak.
ha tényleg elkelt, le is lehetne venni a hirdetést.
te vetted meg, Árpi?
Kis barátom ! Nehogy Te mond már meg a tuttit, az élet értelmét, ki mit csináljon a saját bringájával. Köszi !
Mint már leírtam, (csak nem figyelsz) a haverom bringája és már tényleg nem használja. Lakása nincs, készül elhagyni az országot, mi a f...nak nézegetné a falon (amije nincs) amikor úgysem használja és kell neki a money. Érted ?
A szín jó. A te géped színe ronda.
jah.
ami gáz, hogy anno ki tudta pengetni a bicó készítését/felszerelését a szakinak, most meg el kell tolni zsiguli árban...