Kis barátom ! Nehogy Te mond már meg a tuttit, az élet értelmét, ki mit csináljon a saját bringájával. Köszi !
Mint már leírtam, (csak nem figyelsz) a haverom bringája és már tényleg nem használja. Lakása nincs, készül elhagyni az országot, mi a f...nak nézegetné a falon (amije nincs) amikor úgysem használja és kell neki a money. Érted ?
A szín jó. A te géped színe ronda.
Semmiképp.Ok hogy Yasec meg minden,de ez nekem nem érték.Azt hittem elkelt,azért lettek lementve a képek,azért írtam.ha tényleg elkelt, le is lehetne venni a hirdetést.
te vetted meg, Árpi?
Ennyi volt. Elkelt. Jó kezekbe került.
És hogy ne legyek teljesen offtopik, ez lesz a következõ bringám.
Bullitt bluebird'71
Viszlát Hölgyek, Urak.
ha tényleg elkelt, le is lehetne venni a hirdetést.
te vetted meg, Árpi?
Kis barátom ! Nehogy Te mond már meg a tuttit, az élet értelmét, ki mit csináljon a saját bringájával. Köszi !
Mint már leírtam, (csak nem figyelsz) a haverom bringája és már tényleg nem használja. Lakása nincs, készül elhagyni az országot, mi a f...nak nézegetné a falon (amije nincs) amikor úgysem használja és kell neki a money. Érted ?
A szín jó. A te géped színe ronda.
jah.
ami gáz, hogy anno ki tudta pengetni a bicó készítését/felszerelését a szakinak, most meg el kell tolni zsiguli árban...
Kis barátom ! Nehogy Te mond már meg a tuttit, az élet értelmét, ki mit csináljon a saját bringájával. Köszi !Nekem vegyes érzéseim vannak.
Egyrészt Yasec, tehát kult cucc, meg régi is, meg épkézláb alkatrészekkel van szerelve. És mindezt egy százasért elherdálni? Nem para, ha nem használja, fel kell rakni a falra és kész.
A másik: ronda szín, tudom, hogy a-frame, de ronda támvilla csatlakozás. Rénézésre kicsi, de gondolom elég hosszú.
RAUH-Welt
B E G R I F F