Nekem olyan érdekes ezekkel a fehér gumikkal. Honnan jött ez a design ötlet ha szabad tudni?
Innen, félretéve a viccet egy teljesen egyedi gépet akartam ami nem jön velem szembe! Persze ízlések és pofonok de nekem nagyon tetszik!
Nekem olyan érdekes ezekkel a fehér gumikkal. Honnan jött ez a design ötlet ha szabad tudni?
leragadtok ám egy méretnél, holott a vizszintes felsõcsõhossz legalább ilyen fontos. pl a specialized crosstrailbõl hiába vennél 17-est, a 60 centis effektiv fcsõhosszával már nagy lenne. normál méretû stucnival kb nem érnéd el a kormányt.
szvsz vagy várd meg a jövõ évit amibõl lesz 17-es vagy nézz körül másutt. (bocs exxpert ) (17-es kellys, 44-46 os merida)
Leméretem, lehet nem fogsz örülni.
A kormánynál 90, a nyeregcsonknál 80cm.
Jézusom, nagyon hálás leszek!
Ma délelõtt lemérem neked, hogy az M-nek a felsõ váza milyen magason van a földtõl.
Megnéztem érdekességbõl egy Cannondale-t (Quick CX 3). Itt "kicsit" részletesebben van elemezve a geo. Földtõl az ülepem (cipõ nélkül) 72 cm. Nekem a 6 méret közül Cannondale-bõl a legkisebb, X-Small lenne tökéletes (váz középpontjának földtõl mért magassága: 68.9 cm; a következõ small méret máris nagy a 74.5 cm-el). Ezek alapján vélhetõleg nem lesz jó a legkisebb Kross Evado M-es. Azért majd ráülök ha tudok, de erõltetni ezek után nem fogom. Ezek alapján és az alapján amit írtok, mindössze 1% esélyt látok rá, hogy lábam közé tudjak venni egy 19"-os Evado-t.
167 centihez nagy lesz a 19-es váz, bármannyire is trekking
Én is ugyanígy tettem bicajjal járok melóba. Én 14-15 év után kezdtem újból rendszeresen tekerni és úgy érzem hogy vissza nyertem a régi formámat úgy hogy rendesen öregedtem közben!
A monti áttételével (42-11) eddig sík úton a max sebességem 47,4km/h volt.
Én 13 év után ültem vissza kerekezni. De nagyon jó érzés, és már több barátom is letette az autót, a bringa javára.
167 centihez nagy lesz a 19-es váz, bármannyire is trekking
Akkor majd igyekszem nem foglalkozni ezzel és kipróbálom ott, ahol tudom és megveszem ott, ahonnan kényelmesen haza tudom hozni.
Én is több (10) év (?) után ültem vissza bringára. Valami történt is a térdemmel. Egyáltalán nem vagyok edzésben, de a jobb lábamra a térdem miatt nem igen tudok ráállni 2-3 napja. 3 nap alatt 100 km egy dromedár MTB-vel, amiben hegy is volt. Nem sok, de ezt okozta, amire hirtelen rákaptam. De ennek is van elõnye. Amíg nem tudok tekerni, addig utána tudok nézni, hogy mivel akarok majd tekerni.
Neked jobbulást!
Egy MTB-bõl nem csak úgy lesz cross-trekking, hogy vékonyabb gumikat kapott. Amíg "csak" egy bringám van, addig az cross-trekking legyen.
Ok! Megkövetlek!
Azért tényleg nem ártana valahol nyeregbe pattanni és kipróbálni! Azzal pedig szerintem NE foglalkozz, hogy hol mit szólnak! Semmi közük hozzá, különben is karácsonyra nézed a bájkokat!
Egyébként én 17 év után ültem vissza a biciklire elmondom neked függõ lettem, annyira élvezem! Ennyire jó gépem még soha nem volt(3.0), és ekkorát sem estem még soha semmivel mint ezzel!:cool2: De még törött bordával is taposom!