hello exxpert,
érdeklődöm, hogy a 2014-es Classico III modellek meddig lesznek még elérhetőek? Feleségemnek ezek sokkal jobban tetszenek, mint a 2015-ös színek.
hello exxpert,
érdeklődöm, hogy a 2014-es Classico III modellek meddig lesznek még elérhetőek? Feleségemnek ezek sokkal jobban tetszenek, mint a 2015-ös színek.
érdekelne egy olyan is,hogy mennyi különbség van egy r3 és egy r4 között nem értek hozzá,árban se sok a különbség bár az r4 nekem nagyon tetszik
Sziasztok,most készülök venni egy biciklit egy kross level r4-es és szeretném megtudni véleményeteket ,városba és időnként erdőben lesz használva.
Ez lesz az első komolyabb biciklim.
bivalyos módosította - 2014. augusztus 10. - 18:04
Sziasztok!
2010-es Kross A6 vagy A8-as vázat keresnék megvételre! Ha tudtok segítsetek! Köszönöm!
Sziasztok!
Ezúttal egy speciális ajánlatra szeretnénk felhívni a figyelmeteket.
2014 május 1-én induló promóciónk keretein belül most 355.900 Ft helyett 299.900 Ft-ért a tiétek lehet egy KROSS Level R8 27,5" bringa.
Plussz!!!!! Ezért az árért most 29.000 forint értékű ajándékot adunk mindenkinek, aki az akció keretein belül veszi meg új Level R8 kerékpárját:
- KROSS Race mez
- KROSS Race kantáros rövidnadrág
- KROSS Grey Swell kerékpáros napszemüveg
http://www.kross.pl/...75quot/level-r8
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Sziasztok!
Elkészültünk az új magyar weboldallal. A kisebb hibák javítását folyamatosan végezzük:
Sajna nem vagyok fent a facén.
Ma próbáltam ki elõször a bringát egy a Duna által kimosott termésköves, homokos, iszapos szakaszon dagonyázva. Pffff, brutál volt!
Kicsit furcsa volt trekking után, olyan érzésem volt néha, mintha elõre esnék. Pikk-pakk egy kerékre tudom rántani, ha kell, és jól tudok vele "kitörni" is. Nem bántam meg az S méretet. Hihetetlen irányítható ez a monti (A3).
Köszönöm Kross!
Valószínûleg koszos lett a betét vagy a tárcsa ki kell égetni.Sziasztok,
Egy Level A3-asom lett amin Hayes tárcsafékek vannak. Egy-két hét után iszonyatosan elkezdett sipolni. A fékerövel nincs baj, csak nagyon nagyon hangos. Van esetleg valakinek ilyen jellegü tapasztalata? Ez ilyen, és meg kell szokni (amit kb lehetetlen), vagy csak roszul van beallitva?