Szia Csecsi!
Én csak pár centivel vagyok alacsonyabb nálad, és szintén 18"-os vázméretet használok, úgyhogy valószínûleg ez lesz a te méreted is.
Elég sok Level A6-ossal találkozhatsz, akiket én ismerek, azok kivétel nélkül elégedettek a bringával. Nyilván egy idõ után majd szeretnél jobb telót, váltót stb., de ez az életben mindennel így van.

Akinél még esetleg találhatsz ilyen bringát 2011-es évjárattal, az a Speed Bike.
Náluk lenne érdemes rákérdezned!
Az utolsó mondatodra a válasz az, hogy sokan nem tudják maguk frissíteni a weboldalukat, így amikor szezon végén vagy azon kívül akciót kezdünk, akkor ott nem módosulnak az árak.
Remélem, hogy tudtam segíteni!

Sziasztok!
Régóta figyelgetem az XC gépeket, és végre el is döntöttem, hogy veszek egyet. Sikerült is kinéznem egy használt, de gyári állapotú Kelly's Magic 2007-es bringát, de sajna az eladó az utolsó pillanatban meggondolta magát. Ezután bánatomban kezdtem nézegetni hasonló felszereltségû, bringákat, és így jutottam el a Kross Level A6-ig. Sajna pénztárcám csak régebbi évjárat megvételét tenné lehetõvé, és az elérhetõ legolcsóbb a 2011-es A6. Még találtam 2010-est is, de abból csak 16"'-ost, és azt hiszem az elég alacsony lenne a 178 cm-es magasságomhoz. Csak megerõsítést szeretnék, hogy jó választás-e a Level A6? Elegendõ-e a 18"-as bringa a magasságomhoz (178 cm, belsõ lábhossz: 79 cm) ? És miért kerül többe egyes forgalmazóknál a V-fékes, mint a disc? Én szeretnék V-fékest, kicsit idegenkedem a tárcsástól, de nehezen adnék többet érte, mint a tárcsásért....