legolcsobb spyral,pont villanyak problema miatt vettem en is azt
mivel full acel,nem alu acelbetetekkel,a legalacsonyabb beepitesi magassagu
valami 3-4 rugo korul van
Az sima ahead-es?
legolcsobb spyral,pont villanyak problema miatt vettem en is azt
mivel full acel,nem alu acelbetetekkel,a legalacsonyabb beepitesi magassagu
valami 3-4 rugo korul van
Sziasztok!tudna valaki ajánlani egy alacsony beépítési magasságú kormánycsapágyat ami nem horror-árban van? (5-6e)igazából csak egy pár mm-t kellene nyerni a villanyakból,25-26mm körüli már megfelelne.Vagy valakinek tipp, hogy hol találok adatokat a beépítési magasságokról?köszi
Mostanában eléggé sokat tekerek és eléggé fáj a csuklóm!! Nagy a súly ami ránehezedik, arra gondoltam szerelek fel kormányszarvat, de megfigyeltem az úton, hogy bárkinek akinek fel van szerelve, NEM használja!Talán csak nem volt szerencsém..... Véleményeteket kérném e kérdésben pro és kontra, illetve ha egyéb megoldás szóba jöhet, arra is vevõ lennék! Köszi elõre is!
valószínûleg túlságosan a karodon van a testsúlyod.Mostanában eléggé sokat tekerek és eléggé fáj a csuklóm!! Nagy a súly ami ránehezedik, arra gondoltam szerelek fel kormányszarvat, de megfigyeltem az úton, hogy bárkinek akinek fel van szerelve, NEM használja!Talán csak nem volt szerencsém..... Véleményeteket kérném e kérdésben pro és kontra, illetve ha egyéb megoldás szóba jöhet, arra is vevõ lennék! Köszi elõre is!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Igen azt gondoltam, hogy pont egy síkban nem is jó, hiszen akkor nem szorítaná lefele az egész pakolmányt.
Most olyan 3-4mm-el van magasabban a hézagoló mint a nyak. A csavar is tart rendesen, csak gondoltam picit nyesnék belõle, jobban nézne ki.
Most hogy már tudom azt, hogy így is jó, hát hagyom is. Azért kérdeztem vala, mert nem voltam benne biztos.Arany szabály vagy inkább népi bölcsesség, azt szereld ami rossz ami jó azt hagyd békén.
Karbon hézagolót milyen módszerrel igazítsak a teló fejcsövéhez? Kicsit reszelni kéne belõle valahogy, mert nincs egy síkban a fejcsõvel és így nem az igazi.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
A hogy néz ki az szubjektív, a másik felét meg kifejthetnéd, szerinted miért nem praktikus.
A hogy néz ki az szubjektív, a másik felét meg kifejthetnéd, szerinted miért nem praktikus.túl azon, hogy nagyon hülyén néz ki, ezek az integrált cuccok nem valami praktikus dolgok