ezen a hétfőn eltörött a 3ttt Status stucnim. szerencsére nem úton. már néhány napja észrevettem, h egy kicsit lekonyult a kormányom. innen gondoltam, h ebből gond lesz. első körben felengedtem a kormány befogó csavarját, beállítottam a kormányt, majd elkezdtem meghúzni. na ott éreztem, h gond van. azt hittem, h a menet ment tönkre, de nem. vlmennyire meghúztam, aztán ránehezedtem a kormányra. ekkor törött el a stucni.

gondolhatjátok, nem örültem neki. ez a stucni kb 30 éves lehet. nem igazán lehet beszerezni már. mostanra eléggé leszűkült ezeknek a stucniknak a kínálata. van a Deda Murex, a Cinelli 1A, aztán kb ennyi. a Deda Murex-ből sajna nincsen 110-es, ami nekem kellett volna. aztán elkezdtem agyalni, h ha egy rövidebb kormányt vennék a 120-as Murex mellé, akkor kb okés lehet a dolog. kedden beszéltem a Velossimo-val, szerdán mentem a cuccért. a vége egy 120-as Deda Murex, és egy 42-es Deda Piega kormány lett. sajnos sokkal nehezebb, mint az előző kokpit, de legalább új, és talán nem fog már eltörni.