Ridley Noah Fast
..még egy kérdés.
Hogy lehet megállapítani, nekem mekkora hosszúságú stucni kell? 175cm magas, a vázam L-es Merida outi. A jelenlegi 100-as, szerintem egy kicsit hosszú, mert a nyereg a határig elõre van tolva. Valahol olvastam, h a kormánynak ki kell takarnia az elsõ agyat. :confused:
Ridley Noah Fast
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
..de az nekem sublerral mérve valami 105mm. Akkor az 100-as lehet? Nincs az beleírva valahova? Ritchey WCS-em van.Középtõl, középig.
Ridley Noah Fast
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Ridley Noah Fast
Ausztriában vette a bringát. Valahogy kicserélték neki a teljes vázat, mert csak hátsó háromszög nem volt nekik külön. Végül is, nem járt rosszul.
Tudsz adni karbon javító címet ? Kb. mekkora sérülést tudnak orvosolni ?
A sebesség mindent megold.
Komolyan kidobta? Simán megcsinálja egy karbonos.Pedig a Syntace-tõl többet vártam.
Annyival jobb érzés a carbon ? Annyit csillapít ? Vagy azok a grammok ?
Használj alu-t és tekerhetsz nyugodtan. Ezt most viccen kívül mondom, nem b@szogatásból.
Havernak KTM karbonváz, egy taknyolás, oldalütés a támvillán, kuka a váz. Ennyi.
Megéri ?
A sebesség mindent megold.
Pedig a Syntace-tõl többet vártam.
Annyival jobb érzés a carbon ? Annyit csillapít ? Vagy azok a grammok ?
Használj alu-t és tekerhetsz nyugodtan. Ezt most viccen kívül mondom, nem b@szogatásból.
Havernak KTM karbonváz, egy taknyolás, oldalütés a támvillán, kuka a váz. Ennyi.
Megéri ?
Trapped kormánycsapágyba, hogy lehet sima 1-1/8-os villát beletenni? Carbon lenne a váz...