..de az nekem sublerral mérve valami 105mm. Akkor az 100-as lehet? Nincs az beleírva valahova? Ritchey WCS-em van.Középtõl, középig.
Jelentkezz be Regisztrálj
Kormány, kormányszár, kormánycsapágy
Írta 2012. október 29. - 17:30
Ridley Noah Fast
Írta 2012. október 29. - 16:41
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2012. október 29. - 16:28
A stucni méretét, hosszát hogy kell mérni? Kormányközéptõl villanyak középig? Vagy csak a középsõ részt a két befogó nélkül?
THX!
Ridley Noah Fast
Írta 2012. október 27. - 23:50
Ausztriában vette a bringát. Valahogy kicserélték neki a teljes vázat, mert csak hátsó háromszög nem volt nekik külön. Végül is, nem járt rosszul.
Tudsz adni karbon javító címet ? Kb. mekkora sérülést tudnak orvosolni ?
Tudok, de csak privátban. Elég sokan foglalkoznak már ezzel. Elég nagyokat is, kilyukadt vázakat, széttörött kerekeket is megcsinálják.
A sebesség mindent megold.
Írta 2012. október 27. - 22:58
Tudsz adni karbon javító címet ? Kb. mekkora sérülést tudnak orvosolni ?
Írta 2012. október 27. - 09:45
Komolyan kidobta? Simán megcsinálja egy karbonos.Pedig a Syntace-tõl többet vártam.
Annyival jobb érzés a carbon ? Annyit csillapít ? Vagy azok a grammok ?
Használj alu-t és tekerhetsz nyugodtan. Ezt most viccen kívül mondom, nem b@szogatásból.
Havernak KTM karbonváz, egy taknyolás, oldalütés a támvillán, kuka a váz. Ennyi.
Megéri ?
A sebesség mindent megold.
Írta 2012. október 27. - 08:49
amit szerintem tenni tudsz és érdemes is: veszel egy másikat, alut. és nem jársz szervizbe, csak ha mindenképpen szükséges.
ja, és ez sem b@sztatás akar lenni.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2012. október 27. - 07:41
Pedig a Syntace-tõl többet vártam.
Használj alu-t és tekerhetsz nyugodtan. Ezt most viccen kívül mondom, nem b@szogatásból.
Havernak KTM karbonváz, egy taknyolás, oldalütés a támvillán, kuka a váz. Ennyi.
Megéri ?
Hali
Megtelt a leveles ládád, nem tudok üzenetet küldeni:S
Írta 2012. október 27. - 00:44
Megéri ?
Írta 2012. október 26. - 14:30
Hétvégén darabjaira szedtem a gépet és a következõ látvány fogadott a bal fékkar alatt:
Mivel a karbonszálak is sérültek egyértelmûen kukának tûnik.
Syntace küldött egy kedvezõ "crash replacement" ajánlatot, ami így is egy vagyon.
Mit tudok tenni? Benyelem az egészet és ezentúl úgy járok szervízbe, hogy szétszedem a kész bringát megnézve hátha máshol is van ilyen. Esteleg éljek kárigénnyel feléjük?
Írta 2012. szeptember 20. - 20:14
Trapped kormánycsapágyba, hogy lehet sima 1-1/8-os villát beletenni? Carbon lenne a váz...
Ehhez nem kell közbetét......
Chris King 1.5 NoThreadSet
Írta 2012. szeptember 20. - 13:37
kérdés: hagyományos 1 1/8 kormánycsapágyból mi most a best buy? 6-8eFt-ig, catridge típusú lenne a kívánság. bts xc elite jó például?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2012. szeptember 20. - 12:53
van egy bontásból származó, de új félintegrált iparis (45 fok dõlésû) kormánycsapágyam. márkája ismeretlen, de nagyon jó minõségûnek tûnik, ezért szívesen használnám.
Az a probléma, hogy az alsó kónusz nincs meg hozzá, szerintetek lehet külön szerezni valahol?
Egyáltalán bármelyik dõlt iparihoz való alsó kónusz jó lenne aminek a külsõ átmérõje is stimmel, vagy teljesen típus specifikus dolog?
Köszönöm!
Írta 2012. szeptember 06. - 15:38
Ezt gondolom a villaszárra kell ráhúzni, ugye?Tapered a neve. Bemész egy boltba, s veszel egy átalakítót, párszáz forintos tétel. De (fõleg karbonban) koszosan recsegni fog.
De szerkezeti és merevség hibát nem okoz, ugye? A recsegést valami ragasztással vagy tömítéssel tuti meg lehet szüntetni...
Írta 2012. szeptember 06. - 15:32
Trapped kormánycsapágyba, hogy lehet sima 1-1/8-os villát beletenni? Carbon lenne a váz...
Tapered a neve. Bemész egy boltba, s veszel egy átalakítót, párszáz forintos tétel. De (fõleg karbonban) koszosan recsegni fog.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2012. szeptember 06. - 14:54
Írta 2012. augusztus 27. - 21:16
Írta 2012. augusztus 27. - 09:35
ha sima aheades kell, bts xc pro ;-)
Néztem.a beépítési magassága 29mm.annál kicsit kevesebb kellene.köszi azért!