..azt gondoltam, megosztom veletek szomorú történetem. Vásároltam egy ilyen stucnit:
BikeFun - Ritchey - Kormányszár - WCS
Amikor a kezembe került, nagyon elszomorodtam a négy darab M4-es rögzítócsavar láttán. Azon is, h a fedlapban kb. 5mm hosszan van csak menet. Van nyomatékkulcsom, aminek az alsó határa az az ominózus 5Nm amit max-ra határozott meg a gyártó, a stucni csavarjainak meghúzására. Nem mertem vele meghúzni, azt gondoltam, ki fogja szakítani az alu zárósapkából a menetet, így megvettem hozzá a következõ célszerszámot:
Ritchey nyomatékkulcs (Carbon) (Karbantartás | Szerszám (célszerszám) | Nyomatékkulcs) | RideBike / Kerékpárüzlet és szervíz
Azt gondoltam, a gondom letudva, tévedtem. Ezzel a készséggel úgy kiszaggattam a menetet a stucni fedlapjából mint a huzat. Most erõsen fáj a fejem a megoldáson. 
Mond, hogy nem ennyiért vetted, mint a linken van ! Kihagyott a szívverésem néhányat....
Ugyan így jártam, csak az a hagyományos, fordított "kormányszárban van a menet" típus volt. Jó, az egy olcsó stucni volt, nem ilyen ezoterikus wcs-csoda, meg a bringa szépsége sem számított. Szóval, az a stucni kapott egy hosszabb csavart és végére egy zárt végû anyát. Baj nem lett vele, tartott rendesen - csak nem volt szép.
Amúgy, nálam fekete listán van a wcs. Havernak repedt a stucnija, tört a nyeregcsöve. A német BIKE újság kormány+stucni tesztben is csak a wcs stucni tört el és a kormány sem bírt túl sokat.