Ez nagyon zsivány cuccnak tûnik. Szerintetek?
Integrált full karbon kormány Hylix « kormányzás « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása
túl azon, hogy nagyon hülyén néz ki, ezek az integrált cuccok nem valami praktikus dolgok
Ez nagyon zsivány cuccnak tûnik. Szerintetek?
Integrált full karbon kormány Hylix « kormányzás « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Hali.
Segítséget szeretnék kérni. Van egy author a-gang vázam meg egy rst space free telom. Az lenne a problémám hogy nagyon kotyog az eleje. Múltkor szétszedtem megnézni hogy mi lehet a probléma és akkor vettem észre hogy a kormánycsapágyban lévõ golyós kosarak kissé szét mentek. Az egyikbõl hiányzik 1-2 golyó a másikról meg letört egy kis rész. (Amúgy egy bikepositive kormánycsapágyról van szó.)
Az lenne a kérdésem hogy érdemes lenne e új kosarat venni bele vagy inkább nézzek egy jobb kormánycsapágyat?
Ha másik kormány csapágyat kéne vennem akkor tud valaki írni valami olyat ami nem túl drága jó fajta? (Ami viszonylag bírja az ugrálgatást)
Köszönöm elõre is a választ.
Kormány magasság és stucni hosszúság (távolság) belövésére van valami módszer?
Konkrétan láttam egy 120-as stucnit, ami tetszik, de nekem most 100-as van. Viszont a kormány magassággal tudnék variálni.
Hogy lehetne ezt vásárlás elõtt konkretizálni valahogy, hogy jó lenne -e?
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Nekem váz csere után kellet egy új fejcsapágy is mert a régi kicsit meg volt kopva és mivel nem jelöltem össze õket másként lett beütve az új vázba az alsó és a felsõ és nem volt jó, új csapággyal hibátlan lett.
Légyszíves segítsetek mert elfogyott minden ötletem :S
A problémám a következõ: van egy Chris King NoThreadSet fejcsapágyam + egy Marzó 888 telom. Mikor elkezdem összerakni a szerkezetet mint utóbb észrevettem a felsõ váll + integrált stucni egyszerûen ferdén feszíti be a kormánycsapágy felsõ központosító részét. És evégett iszonyatos hangja van a kormánycsapágynak :S
Már mindent végig néztem, és lövésem sincsen h mi lehet a hiba forrása. Illetve van még egy tippem, de annak nagyon nem örülnék, mert akor elvileg el van hajolva a villának a nyaka :S
Elõre is köszi.
Ha a fejcsõ két vége párhuzamos és merõleges a hossztengelyére, valamint a csészék rendesen a helyükre mentek, akkor nézd csak meg azt a villanyakat. Esetleg még az alsó csapágy felfekvéjét ellenõrizd a nyakon, hogy tényleg a helyén van-e.
Ha nem cseréltél vázat/villát nem nagyon van több lehetõség.
Légyszíves segítsetek mert elfogyott minden ötletem :S
A problémám a következõ: van egy Chris King NoThreadSet fejcsapágyam + egy Marzó 888 telom. Mikor elkezdem összerakni a szerkezetet mint utóbb észrevettem a felsõ váll + integrált stucni egyszerûen ferdén feszíti be a kormánycsapágy felsõ központosító részét. És evégett iszonyatos hangja van a kormánycsapágynak :S
Már mindent végig néztem, és lövésem sincsen h mi lehet a hiba forrása. Illetve van még egy tippem, de annak nagyon nem örülnék, mert akor elvileg el van hajolva a villának a nyaka :S
Elõre is köszi.
Lazíts vissza a stucnit, a tetején van egy kupak a közepén egy csavarral, azzal kell be állítani a csapágyat, finoman tekered befelé és az összehúzza a helyére, amikor okés a kormány forgatása akkor húzd meg a stucni csavarjait.
Lazíts vissza a stucnit, a tetején van egy kupak a közepén egy csavarral, azzal kell be állítani a csapágyat, finoman tekered befelé és az összehúzza a helyére, amikor okés a kormány forgatása akkor húzd meg a stucni csavarjait.Sziasztok!
Segítségetekre lenne szükségem. Most tanulom a kerékpár szerelést és tapasztalat gyûjtésként szétszedtem a biciklimet. Kiszedtem az ahead 1 1/8-os félintegrált kormánycsapágyból a koszorút, amit egy mûanyag gyûrû tartott a helyén. Erõsen fogta egy csavarhúzóval nyúltam a koszorút körbeölelõ karika alá. Kis erõltetésre kipattant. Zsírzás után mindent ugyanabban a sorrendben vissza raktam, a gyûrû is bepattant a helyére. Mégis kotyog a kormányom. (Jól meghúztam a stucnit) Lehet, hogy az erõltetés miatt hazavágtam a csapágyat? Vagy a mûanyag gyûrû deformálódott? Esetleg mozoghat a villa azért, mert a gyûrût fordítva raktam vissza? (Mindenre figyeltem, de a gyûrût nem néztem hogyan volt benne)
Minden ötletet szívesen veszek, mert szeretném én megoldani szerviz helyet.
Elõre is köszi!
Bíztam benned!Szerinted ki tudja ekkora képrõl rajtad kívül hogy az milyen bicaj? Nem hinném hogy olyan nagy luxus lenne leírni a típusát ha már szeretnél valamit;)