az a kona stucni egy közepesnél kicsit szarabb kínai gané (szvsz még csúnya is, én alig várom hogy megszabaduljak tőle). a matrica miatt én kurvára nem ragaszkodnék hozzá. az a váz 90-esnél rövidebb stucnival meg már közepes tempónál is idegbeteg lesz, szal első körben én egy occsó keskenyebb kormánnyal próbálkoznék.
Keskenyebb kormányt nem szeretnék, pont a 710-es kormány, ami nagyon bejön ebben. Inkább szélesebbet tennék, mint keskenyebbet. A másik bringámon 660-as kormány van, mindig is szerettem volna rá szélesebbet, mert gyakran nyúltam volna a kormányon kívülre is és eleve nagyon a szélét fogtam. Race Face Atlas Low Riser-t (vagy valami alacsony emelkedésűt) néztem ki annakidején, 710-725mm körüli méretben. Végül azért hagytam meg az eredetit, mert azért a pár centiért nem éri meg a felárat szerintem. A Kona kormány nem gané?
Ha azt mondod, hogy nem érdemes rövidebb stucnit, akkor inkább így marad. Miért lesz a Tanuki idegbeteg 90-esnél rövidebb stucnitól? Mi a baj ezzel a stucnival, cseréljem ki valami másra?
freddyke módosította - 2014. május 03. - 20:01