Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6424 hozzászólás a témában

Wackor

Wackor

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Sziasztok !

Nekem egy BikePositive Rising Bold 670mm/31,8mm kormányom van ,de rájöttem ,h ez nekem nem jó se városban, se terepen, mert tul széles, viszont mindenképp szeretnék valami hajlítottat, tudnátok ajánlani olyat, ami nem egyenes, nem tul széles, és 31,8as középsõ átmérõje van ?

elõre is kösz

Wackor

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
http://ebike.hu/term...apagy/ahead/464
vagy
http://ebike.hu/term...apagy/ahead/472

Könnyû súlyú dh-snak melyik a nyerõ?

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
ezexerint senki nem ismeri?:(
"Van visszajelzés, tehát vagyok!"

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Bikediszkonton láttam NSbikes-stucnit.
Ez tényleg akkora király, mint amilyennek írják? (Kinézetre bejövõs darab...és az ára: a még pont beleférhet - kategória.)

RaceFace diabolust már nem lehet olcsóért kapni? Factoréknál asszem brutáldrágáért van írva. (Vagy ahoz jár valami souveníír is?)
"Van visszajelzés, tehát vagyok!"

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Látjátok csak el kell xarnom valamit és egyböl lehet miröl beszélni :)

Oko

Oko

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
Azt azért kár lenne kihagyni. Bár nem tudom mennyit nyom egy kismacska, és nem tudtam azt sem megbecsülni hogy pontosan mennyi idõs (ez nyilvánvalóan befolyásolja a paramétereit)de a látvány ahogy kilóg kétoldalt a stucniból szerintem verhetetlen lenne nem is szólva a nyávogásnak tûnõ integrált csengõrõl.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás

hogy fostosodik meg egy kormány?

Úgy fostosodik, hogy Hotmaat acor kormány helyett egy kismacskáról linkelt véletlenül képet. Jorus szerint az fostosodik.:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Karbonról annyit, h haver a monkey lájtot cibálja már egy ideje a speckó merevjében finom syncros stucnival, és folyamatosan mosolyra áll a szája
hogy fostosodik meg egy kormány?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

azt az ec90est amit a nemetek a legszarabbnak hoztak ki anno a kormanytesztben? remelem azota atdolgoztak, mert ha nem akkor nem bantaskepp mondom de szart vettel.

fonokom most szerzett be egy monkeylite sl-t mondta occo occo neked nem kell? mondom kosz nem. :P szep dolog a karbonkormany, de en nagyon rettegek tole.

tavalyi tesztben meg mintha szerették volna.....

én meg simán be mertem vállalni a rf szén kormányt a 90 kilómhoz....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Erõsebb, de egy kifinomulatlan és kipróbálatlan technika miatt tárta szét a karját, nem a carbon makacsolta meg magát. Ettõl függetlenül inkább 50, vagy 100 gramm plusz legyen a kerómon, de nem visz rá az utam, hogy szenesítsek...

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.608 hozzászólás

a:P szep dolog a karbonkormany, de en nagyon rettegek tole.

Hincapie eddig szerette, aztán széttárta a karjait és bõ egy hónapja más véleményen van. Pedig állítólag a villanyak erõsebb szerkezet.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás
F@szom, egy kormányt sem mernék a kezembe venni amiket itt nézegettek.:):ysz: :ubytek:
A markolatom nyom kb ennyit.

Amúgy teljesen komolyra fordítva a szót, nekem már eléggé aberrált dolognak tûnik, amikor az ember azon rágódik, hogy igen ez 30 grammal könnyebb, de lehet hogy egy nap múlva belehalok. Nem véletlenül van meg a nagyfaterok bringája már 60 éve. A nagyfaterral együtt....

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
azt az ec90est amit a nemetek a legszarabbnak hoztak ki anno a kormanytesztben? remelem azota atdolgoztak, mert ha nem akkor nem bantaskepp mondom de szart vettel.

fonokom most szerzett be egy monkeylite sl-t mondta occo occo neked nem kell? mondom kosz nem. :P szep dolog a karbonkormany, de en nagyon rettegek tole.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Azért a hártyavékony, 67-95 grammos Schmolke nem ugyanaz a kategória, és technológia mint egy alu csõre dolgozott karbonszövet kormány. És mivel ott van benne az alu csõ, men kell parázni, hogy eltörik. A schmolke-tõl én is paráznék, ezért nem tettem be a bicómba, pedig lehetett volna, hanem vettem inkább EC90-es eastont.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.608 hozzászólás

Akkor talán most meggyöztél. Mindenesetre annyira olcso, hogy ugy vagyok vele, hogy 1 probát megér.

Én anyira nem vagyok oda érte. Ha rossz a minõségellenõrzés akkor vagy sikerült jól felrakni a szövetet vagy nem. Egy tesztben a Schmolke kormányok kifáradása közt úgy emlékszem ötszörös különbség volt. Remélem ha nem jön be lesz még alkalmad kormányt fogni. Ha 5 évig akarod használni akkor inkább alu.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Akkor talán most meggyöztél. Mindenesetre annyira olcso, hogy ugy vagyok vele, hogy 1 probát megér.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Ez a kormány a látszat ellenére nem teljesen karbon, hanem egy vékony alu csõre dolgozott karbonszövetbõl áll. Nekem van ilyen, csak Zoogie-ban és még most is bírja. 1,5 évig versenyeztem vele és semmi problémám nem volt vele, azért cseréltem le, mert kaptam helyette egy WCS-t. Most 3 éves és az edzõbicón még most is használom. Ugyanilyenben van még BBB, és Pazzaz. Sztem teljesen jó.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
50 grammért kockáztatnád az életed?;)
persze valakinek tesztelni kell, ez igaz, szal kormányra fel:)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Én is azon gondolkoztam, hogy azért ez túl olcsó és a carbon dolgoknak ez nem szokott tulajdonsága lenni, én is arra gondoltam, hogy "olcsó húsnak híg a leve" de hátha valakinek van a forumon és jól megcáfolja.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nos, gyakorlati tapasztalatom nincs vele kapcsolatban, és még csak olyannal se beszéltem, aki próbálta, de... ennyiért egy közepes minõségû alu kormányt se kapsz. Én meggondolnám a dolgot, aztán nem venném meg.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"