Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6419 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Bocsánat a tudatlanságomért, mentségemre legyen hogy még új vagyok.
És jön a kérdés:Ki az a Vole?????

http://forum.bikemag.hu/search.php

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Õ: http://forum.bikemag...mber.php?u=2655
Egyébként a hozzászólásomban a "neve" alatt link is rejtõzik.:)

friczek

friczek

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Bocsánat a tudatlanságomért, mentségemre legyen hogy még új vagyok.
És jön a kérdés:Ki az a Vole?????

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Stucniból szerencsére van választék itthon is. A kormányra ez már nem mondható el. Kormányból van jó kis DH-s alu és karbon is, amit itthon meg lehet venni (érdeklõdj Vole-nél). Sógoréknál, illetve némethonban már jobb a kínálat.

friczek

friczek

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Ausztriába már van nagyobb választék?

friczek

friczek

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Hát ami most érdekelne az egy jó kormány és stucni.......kormánycs már van (The pig dh pro).Gondoltam egy márkát veszek elõre....legalább az egységes. hamár a bicó miindenféle.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nézd meg a Biker honlapját. Azt lehet itthon elérni. Ha más kell, akkor tõlünk nyugatra keresgélj!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
elég sok cikk hiányzik a nagyker palettájáról, de nemsokára érkezik a szállítmány, így újra szinte minden boltban kapható lesz minden.
amúgy nagyobb boltokban még akad ez az. ha konkrétat írnál, jobban tudnánk segíteni.

friczek

friczek

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Sziasztok.

Nem tudjátok hol lehet FSA cuccokat venni?Egyszerûen nem találok olyan helyet ahol van kínálat.....most építem a bicót és nagyon tetszenek az FSA-k.

Elõre is köszönöm.

Fricz.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

De a fõ baj az a kcs behúzó izé dió volt,

rózsa. (csak a pontosság kedvéért :))
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.883 hozzászólás

nah most nekem lenne egy problémám: recseg vmi elöl. nem tudom mi
a kormány stucni találkozás tuti nem annak ellenõrzése meg történt a kormány csapágy sem szar szét szedtem megtisztítottam bezsíroztam ugyan ugy recseg vmi:( Mi lehet az???

Anno nekem volt hasonló, igaz nekem nagyobb ugratás után a stucni/kormány páros recsegett. Minden alkalommal kicsavar becsavar de mindig kicseszett velem. Ócska Bike+ stucni volt meg zoom kormány. De a fõ baj az a kcs behúzó izé dió volt, mert az legföljebb kukába volt jó, mert nem lehetett eléggé megszorítani vele a cuccost. Vettem Acor Headlockot vagy 1500ért, jól behúztam, aztán láss csodát, soha többet nem recsegett, akármekkorát ugrattam/taknyoltam.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
kcs, villanyak, becsúszó, stucni, kormány agy, teló.
asszem más nem.
távgyógyítás nem mûködik;):)

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás
nah most nekem lenne egy problémám: recseg vmi elöl. nem tudom mi
a kormány stucni találkozás tuti nem annak ellenõrzése meg történt a kormány csapágy sem szar szét szedtem megtisztítottam bezsíroztam ugyan ugy recseg vmi:( Mi lehet az???

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.883 hozzászólás
GIGA

Végy Bike+ kormányt 68centi, hajlított 4 rugó, én is olyat teszek új gépemre, igaz az bicaj. :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a Tranz-X az nem aruhazi marka, szerintem semmivel nem rosszabb, mint a Bike positive, vagy az acor, meg az ilyenek
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

GIGA

GIGA

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Hát igazából meg kell, h mondjam de nem bringára kell hanem robogóra :) ! Olyan 3-4ezret szánok rá, de a használtat akarok a lényeg, h DH kormány legyen és erõs!

hát...nem igazán. inkább amolyan áruházi márka, de végülis városba megfelel. mire használnád, mennyit szánsz rá?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Hali!

A Trans-X jó márka kormányban, érdemes olyat venni?

Válaszotokat elõre is köszönöm!

hát...nem igazán. inkább amolyan áruházi márka, de végülis városba megfelel. mire használnád, mennyit szánsz rá?

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Tehát a pig_pro-val kevesebbet kell foglalkozni, mint a többivel. (Mivel az iparis - félig.)
Akkor lehet ez a nekemvalóbb :)
"Van visszajelzés, tehát vagyok!"

GIGA

GIGA

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Hali!

A Trans-X jó márka kormányban, érdemes olyat venni?

Válaszotokat elõre is köszönöm!

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
Apám Trek bicójába rövidebb stucni kellet, ezért odaadtam neki az enyémet, és én cserébe kaptam egy Truva Hussefelt dh stucnit és kormányt :).
A kormány feltûnõen könnyû volt, pedig úgy tudtam nehezek a hussefelt dh dolgok..
de nagyon jó mind2 tök más most bringázni vele.