Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6413 hozzászólás a témában

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
a kormánycsapágyat könnyen szét lehet szedni otthon?
(bezsírozni belül)
vagy bízzam a szervízre?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
vállszélességet szoktak mondani kb.
de én a kisbringán 55 cm-est használok(pro taper, answer) a nagy gépen pedig ~60 cm-es OS holzfeller.
nekem ezek jöttek be, illetve elmértem a levágást, így lett 55 a kicsi:)
mind2 jócska.

UniQuE

UniQuE

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Csá!
680-as kormányom van és streetelek. Szerintetek mekkora a legjobb szélesség streetre? (640mm-re gondoltam)
Ne törõdjél semmivel, egyél zsemlét kiflivel!

Hófehérke

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Én vettem egy fasza 31,8as stucnit - meg hozzá kormányt is, de fél percen belül kiderült, hogy a kormányból nem lehet vágni, mert akkor nem fér el a fékkar meg a markolat...
...mivel eleve úgy vettem meg mind2 dolgot, hogy csak akkor kell tutira, ha tényleg jó, ezért gyorsan ki is cseréltem 25.4esre a stucnit is meg a kormányt is - ez sokkal jobb, mert ha vágok belõle, akkoris simán elfér minden rajta.

Sztem minden 31.8as túl vastag és széles, ==> nem fogsz megfelelõt találni.
Esetleg próbálkozz 25.4es kormánnyal úgy, hogy egy adaptert raksz rá, hogy megtartsa a 31.8as stucni. (Vagy esetleg vegyél új stucnit is - ha van rá keret.)
"Van visszajelzés, tehát vagyok!"

k.ender

k.ender

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás

Sziasztok.

Nem tudjátok hol lehet FSA cuccokat venni?Egyszerûen nem találok olyan helyet ahol van kínálat.....most építem a bicót és nagyon tetszenek az FSA-k.

Elõre is köszönöm.

Fricz.

Pestszent Lõrincz, az 50-es villamos megállójában szinte...

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Szerintem NE vágd le !
Marci

Wackor

Wackor

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás

Most komolyan! Miért nem vágsz le belõle?

Nos, nekem egy Shimano Alivio '98 (SL-MC40) váltókar van rajta, ami nekem tökéletesen megfelel, viszont a kormány egyenes (markolat) része nem elég hosszú, és ha beljebb tolnám a váltókart,akkor már a hajlításra kerül ,ami azzal jár, hogy kicsit ferdén fog állni, ha egyáltalán megfelelõen tudom rögziteni, viszont a ferdeség miatt már beleér a fékkar tartójába,ami miatt egyáltalán nem tudom használni. Kb. ennyi, ha már igy magyarázkodnom kell. Ettõl függetlenül nem az volt a kérdésem, már megbocsássatok, hogy
"levágjam -e vajon"? - ha akarom, és ugy gondolom,akkor ezt magam is megoldom - , hanem az hogy tudtok -e valamilyet ajánlani.

kösz

wackor

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
És ha még mindig nagy, akkor vegyél egy másikat és abból vágj le többet! :D :D

Most komolyan! Miért nem vágsz le belõle?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
akkor vágj le belõle ;)

Wackor

Wackor

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Sziasztok !

Nekem egy BikePositive Rising Bold 670mm/31,8mm kormányom van ,de rájöttem ,h ez nekem nem jó se városban, se terepen, mert tul széles, viszont mindenképp szeretnék valami hajlítottat, tudnátok ajánlani olyat, ami nem egyenes, nem tul széles, és 31,8as középsõ átmérõje van ?

elõre is kösz

Wackor

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
http://ebike.hu/term...apagy/ahead/464
vagy
http://ebike.hu/term...apagy/ahead/472

Könnyû súlyú dh-snak melyik a nyerõ?

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
ezexerint senki nem ismeri?:(

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Bikediszkonton láttam NSbikes-stucnit.
Ez tényleg akkora király, mint amilyennek írják? (Kinézetre bejövõs darab...és az ára: a még pont beleférhet - kategória.)

RaceFace diabolust már nem lehet olcsóért kapni? Factoréknál asszem brutáldrágáért van írva. (Vagy ahoz jár valami souveníír is?)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Látjátok csak el kell xarnom valamit és egyböl lehet miröl beszélni :)

Oko

Oko

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
Azt azért kár lenne kihagyni. Bár nem tudom mennyit nyom egy kismacska, és nem tudtam azt sem megbecsülni hogy pontosan mennyi idõs (ez nyilvánvalóan befolyásolja a paramétereit)de a látvány ahogy kilóg kétoldalt a stucniból szerintem verhetetlen lenne nem is szólva a nyávogásnak tûnõ integrált csengõrõl.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás

hogy fostosodik meg egy kormány?

Úgy fostosodik, hogy Hotmaat acor kormány helyett egy kismacskáról linkelt véletlenül képet. Jorus szerint az fostosodik.:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Karbonról annyit, h haver a monkey lájtot cibálja már egy ideje a speckó merevjében finom syncros stucnival, és folyamatosan mosolyra áll a szája
hogy fostosodik meg egy kormány?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

azt az ec90est amit a nemetek a legszarabbnak hoztak ki anno a kormanytesztben? remelem azota atdolgoztak, mert ha nem akkor nem bantaskepp mondom de szart vettel.

fonokom most szerzett be egy monkeylite sl-t mondta occo occo neked nem kell? mondom kosz nem. :P szep dolog a karbonkormany, de en nagyon rettegek tole.

tavalyi tesztben meg mintha szerették volna.....

én meg simán be mertem vállalni a rf szén kormányt a 90 kilómhoz....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Erõsebb, de egy kifinomulatlan és kipróbálatlan technika miatt tárta szét a karját, nem a carbon makacsolta meg magát. Ettõl függetlenül inkább 50, vagy 100 gramm plusz legyen a kerómon, de nem visz rá az utam, hogy szenesítsek...

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

a:P szep dolog a karbonkormany, de en nagyon rettegek tole.

Hincapie eddig szerette, aztán széttárta a karjait és bõ egy hónapja más véleményen van. Pedig állítólag a villanyak erõsebb szerkezet.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]