Igen, több méret van.
Köszi.mit mérjek ahhoz, h tuti jót vegyek hozzá?
A kulacstartó amit ajánlottál, úgy néz ki bevált
Igen, több méret van.
Köszi.mit mérjek ahhoz, h tuti jót vegyek hozzá?
A kulacstartó amit ajánlottál, úgy néz ki bevált
Igen, több méret van.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, h félintegrált kormánycsapágyból van több méret is?1 1/8-os, a spyral csapágy még szerszámmal sem húzható bele.az alsó csésze nehezen, de belement, a felső nem akar, pedig festék nincs a csészeházban.köszönöm
löpapp módosította - 2014. október 28. - 16:05
Közben a Bontragert és a 3T-t is hamisítják: http://sport.vatera....1994332241.html
erre azt fogom mondani, k... sz.... b.... m... a ....
Miért is?
Egyszer hirdettem apróban egy replika karbon nyerget. 4 perc múlva email-telefon lincolnpppl-től, hogy mekkora hazug, simlis, sunyi barom vagyok, átverem a vevőt, mert ilyen olcsó kínai replikákat kétes helyről beszerezve hirdetek.
Nocsak nocsak, vajon miért kritizált? Talán, mert én csak úgy simán 8ezerért adtam volna tovább a 8ezerért leütött portékát, vagy mifene?
Közben a Bontragert és a 3T-t is hamisítják: http://sport.vatera....1994332241.html
Esetleg egy ilyennel kiküszöbölhetők a kompatibilitás problémák? http://www.hibike.hu...kozó-Plug.html
Sziasztok!
Karbon kormányok úgy általában nem használhatók kormányszarvval, vagy ez tipus függő?
Köszi!
syntace-nek vannak típusai amik igen.
Sziasztok!
Karbon kormányok úgy általában nem használhatók kormányszarvval, vagy ez tipus függő?
Köszi!
Amelyik végében van alu persely, azzal lehet. Egy ismerősöm wcs vágott kormányán volt szarv, de meg is nyomorgatta rendesen, pedig nem volt nagyon meghúzva
Sziasztok!
Köszi!
Újabb Giant-hoz létezik az 1/4 felső kormánycsapágy helyett 1/8?Hoz sima tapered villa belemenjen.
Biztos volt már téma,
karbon nyakas villán mekkora nyomatékkal kell meghúzni az alu stucni 2 csavarját. a villagyártótól nincs info, a stucnin a felirat 8-9 Nm, de tartok tőle hogy az sok. 4-5 Nm elég?
Azt nem tudom, de sok törött fékkar-t lehet látni, ami elpattant a bilincsnél.
Ők annyira akarták csinálni de a tolómérőjük is egy ócska kínai hamisítvány.
marton módosította - 2014. október 02. - 23:18
Rendben, köszönöm mindenkinek. Nyilvánvaló, hogy hamisítvány. Kár volt a kérdésfeltevésért is. Most feltenni apróba etikus lenne egyébként? Persze ha odaírom h. HAMISÍTVÁNY....
Kicsit kozmetikázva úgy is írhatod, hogy "ez nem eredeti, hanem egy replica (másolat) modell" . Vagy valami hasonló. A lényeg, hogy leírd a dolgot.
Rendben, köszönöm mindenkinek. Nyilvánvaló, hogy hamisítvány. Kár volt a kérdésfeltevésért is. Most feltenni apróba etikus lenne egyébként? Persze ha odaírom h. HAMISÍTVÁNY....
Ha odaírod akkor korrekt.
Van okom félteni a testi épségem? Már használom pár hónapja, persze semmi durvulás.
Van !!! A kormánytörésnél elég súlyos sérüléseket lehet szerezni. Szerintem rossz helyen akarsz spórolni. Egy kormány cseréjével ne kockáztasd az egészséged !
Üdv!
Vettem egy FSA K-Force riser kormányt, apróban. Lappang bennem a gyanu hogy kínai hamisítványal állok szemben. Miként győződhetek erről meg?
Élénkebbek a színek, a k-force felirat kicsit vastagabb, néha a csíkok görbék, a fal vastagság változik, a befogás helye érdesebb új korában