14 centi rugóútnál, szerintem nem biztos hogy nagy különbség van
14 centi, meg traktor mintás gumi, áhh biztos nincs vibráció.
14 centi, meg traktor mintás gumi, áhh biztos nincs vibráció.
Azért ez így nem igaz szerintem, sokkal jobb a karbon rezgés csillapítása.
Miért a kormányon akarsz súlyt nyerni ? Úgysem fogod megérezni azt a száz-valahány grammot a bringádon.
A karbont szerintem hanyagold, semmi előnyét nem fogod érezni.
Azért ez így nem igaz szerintem, sokkal jobb a karbon rezgés csillapítása.
Fogyj le 5 kg és ugy fogsz menni mint még soha egy 3kg könnyebb bringán
Miért a kormányon akarsz súlyt nyerni ? Úgysem fogod megérezni azt a száz-valahány grammot a bringádon.
mert máshol nem tudok már, max ha minden csavart, tengelyt titánra cserélek
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Sziasztok! Kormány kérdésben kérném a segítségetek!
Adott egy 14cm mozgó enduró bringa, meg egy 90 kiló körüli bringás (én) az egész vas eléggé könnyű, egyedül a kormány lóg ki kicsit a sorból a maga 356g körüli súlyával. Amúgy is régi darab, nyáron biztos, hogy mennie kell.
Amiket néztem helyette:
Nukeproof warhead 289g
Renthal flatbar aztán majd elvágom valahol emberi méretben bár ez súlyban ha jól emlékszem 350g körül van
vagy legyek bátor és Ritchy wcs karbon rizer UD, ami csak189g!!
Ötlet-tapasztalat?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Tudom, hogy át is festhetem, de jobban örülnék, ha nem kellene ezzel foglalkozni. Szóval a kérdésem, hogy létezik 1.1/8-as hézagoló, ill, szűkítő matt feketében?
én síkosítóval szoktam felrakni, leszedni meg sniccerrel. -igaz a 900 Ft-os verziót szoktam használni-
És lefelé mi oldja a hajlakkot? Ablak tisztítót láttam még, hogy azzal rakják.
És lefelé mi oldja a hajlakkot? Ablak tisztítót láttam még, hogy azzal rakják.
majdnem mindenkinek van, bár azon kívűl hogy jol néz ki nem sok értelme van.
1000 ft-os spyral meg kb ugyanazt tudja mint a wcs ricsi.
Sziasztok!
Szivacs marokalotkról mi az álltalános véleményetek? Nem deformálódik, csavarodik hamar? kényelmesebb mint a gumi (gondolom igen)...
Vannak csavaros szivacs markolatok is pl. a SRAM-nak.
Hosszú évek óta Ritchey WCS szivacs markolatot használok, szerintem (nekem) nincs jobb és kényelmesebb. Nem deformálódik, csavarodni akkor tud ha zsírral teszed fel a kormányra. Amúgy nemhogy nem csavarodik, hanem nehéz fel és lehúzni, megmozdítani.
Sziasztok!
Szivacs marokalotkról mi az álltalános véleményetek? Nem deformálódik, csavarodik hamar? kényelmesebb mint a gumi (gondolom igen)...
Hali,a kormany szélesség megvaltoztatasa milyen problémával jàrhat,szükités lenne
keskenyebb kormány -> hosszabb stucni
MJani ábrája jól szemlélteti: https://docs.google....ASrqPZbMXg/edit