Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6414 hozzászólás a témában

Da Killa

Da Killa

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Sziasztok!
Ajánljatok nekem valami jó félintegált csapágyat dirt használatra.

P.Tomi

P.Tomi

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
nekem is rejtély marad sajna...:) sztem senki sem tud rá semmit modnani a szerelõ nekem el se hitte...

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
akkor nemtom mi csilingelhetett nekem a reégebbin a tárcsa csilingelt...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

P.Tomi

P.Tomi

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Nincs még csak az kéne...
azt a telót lehet töböl letörné... xD

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
tárcsád van?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

P.Tomi

P.Tomi

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Az a helyzet h amikor nem votl emghuzva akkor is ezt a hangot adta ki ilyen recsegõ nyiszogó...érdekes amugy....
ha meg nincs ennyire meghuzva akkor lötyög....
Ja és van még egy:amikor egykerekezek és leérkezek akkor meg egy csilingelést ad ki..
:S

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
ööö jól van összerakva mert már ez van benne gyári állapota óta, és cane creek csapi.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
vagy rosszul van összerakva vagy szar

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
az enyém meg kottyan ha fékezek meg reccsen egy egyszólamút és keveset.a kupakos kis csavar nincs agyonhúzva.erre mit mondotok?:S

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nincsen nagyon meghúzva?

P.Tomi

P.Tomi

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
akkor nem recseg csak ha forgatom
A csapágyakat lehet cserélni de mondom teljesen kitisztitottam és ahogy forgattam semmi sercegõ hang nem hallatszott,szal ugy visszatettem...És ha nem az akkor nem szeretnék elkölteni rá 2000 forintot...de a végén lehet az lesz
Szal még várnék ötleteket:)

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás
akkor is recseg, ha felemeled az elsõ kereket a földrõl?

és úgy sejtem, az integrált csapikat is lehet cserélni, vagy lehet pótolni õket, vagy valami megoldás csak van :S

P.Tomi

P.Tomi

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
A váz meg a teló is egy éves kb egy idõben vettem
Ma szétszedtem a váz jó állapotba volt szétszedtem a csapágyakat kitisztitottam bezsíroztam mindent és még most is van az a recsegõ hang mikor elforditom a kormányt valamelyik irányba :S
Mi lehet a baj?? Ha példákat mondanátok ami ezt cisnálja sokat segítene(nem a teleszkóp recseg mert nem is mozdul meg mikor elforditom a kormányt:) )

Ha jól értettem akkor ez a váz igy max egy két év mulva el fog kopni az integrált fejcsapágy miatt?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
ha a váz még új akkor nem hinném hogy kikopott volna a bele, lehet hogy a teló recseg/kotyog alapból mert sz*r....de én azért megnézetném

P.Tomi

P.Tomi

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Hi
Kérdésem lenne:
Van egy mali magician vázam,ugye annak integrált fejcsapágyrendszere van
Van benne egy suntour XCU teló(Tudom h baromi nagy hülyeség volt ilyet venni de szükségmegoldás...:)
Nah és most egy hete hallok kotyogó recsegú hangot a csapágybol ha kicsit jobban ránehezedek(pl felállok a biciklin)
Meg lehet ezt oldani egy sima csapágycserével vagy dobhatom ki az egész vázat?? :(:(

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
és ha egyszer leszedted, akkor érdemes felhasitani.
persze ha a kormánycsaágyad zárt csapágyas. ha golyós, akkor esélytelen.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Létezik hozzá speciális szerszám (amit nagyon kevsen használnak), egyébként meg csavarhúzó és kalapács.

A sebesség mindent megold.

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás
már régóta meg akartam kérdezni, hogy az alsó futópályát, amit rá kell szorítani a villanyakra, hogyan szeditek LE, ha szükséges?
pl. ha át kéne rakni másik villára, vagy csak csapágycsere van..
van ennek valami kulturált módja, vagy pengét megpróbálni alányomni, lemozgatni...? egyszer szedtem le ilyet, akkor a villát nem kellett félteni, enyhe nyomok maradtak is a vállon, de végülis lejött.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
köszönöm szépen.akkor mostmár tudom miért kottyan az eleje...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
néha kormánycsapágyanként is eltérõ, fõleg ha golyóskosaras, nem zárt csapágyas.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.