A B+ katalógusban nézted már (benne van )? Cane creek és olcsó.
néztem a "sport"-ra gondolsz?
A B+ katalógusban nézted már (benne van )? Cane creek és olcsó.
A sebesség mindent megold.
az egyik pont def jam-nél van:a-head kcs kell;)
másik pont thez-nél van:igen,merevfarú konám van és abba kell;)
eddig a gyári kcs volt a vázba,nagyon sokat kapott,meg is vagyok vele elégedve,csak már kotyog egy kicsit(telónyak vége és a kupak nem ér össze) és hiába húzom össze,ugyanúgy kotyog,ha forgatom a kormányt,akkor pedig szorul...:mad:
ha megnézed, egy kona merevváza van.
ajánlatokat kérnék kormánycsapágyakra,ki melyiket választaná...kemény felhasználásra kell(dh/fr),70kg vagyok vasággyal eggyütt(bár nemtudom,hogy k.cs.-nál ez mennyire számít),árban jó volna,ha 10 mátyás megállítaná,de rugalmas vagyok egy kicsit,ha netán többe kerül...
A Berguson és a Kex van a kereskedõi listában.
Így néznek ki:
A Berguson és a Kex van a kereskedõi listában.Enté (vagy más): melyik bp-i boltban van több féle KCNC stucni raktáron, hogy meg tudjam nézni õket élõben is?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
van nekem való árban (4-5e körül, esetleg kicsit több) könnyen beszerezhetõ 0 (nulla, zéró..) emelkedésû stucni?
110 mm-es, normál 1-1/8" & 1" befogókkal. lehet hogy túl sokat kérek. meg még szép is legyen. ha nincs, akkor marad a 6 fokos, csak hátha...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
ez hány gramm, mértétek már?Esetleg próbáld ki az 5400 Ft-os KCNC-t.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Csak a végén annyi, beljebb vastagabb és jobb anyagból van, mint a b+. Minden kormány rugózik.