Na megtaláltam a hsz-t.Hosszabb nem lesz, inkább csak rövidebb.
Kicsit más, de kapcsolódik a témához. Sokan esküsznek a hosszú vázra, hosszú stucnira, alacsony kormányra, mintha országútin ülnének és bizonygatják, hogy az milyen jó nekik. Közben lóf@szt jó az nekik. Így versenyzõk használják, akik ezerszer többet ülnek bringán, mint õk és külön edzik az izmokat, hogy bírják ezt a poziciót és ennek ellenére még sem bírja mindegyikük és kényelmesebb beállításokkal tekernek. Kipróbálhatná bármelyik ilyen versenygeora esküdözõ bringás, hogy elmegy terepre és megy 3-4 órát izomból (persze ha tud) aztán meglátjuk, hogy érzi magát a végén a dereka meg a karja. Szóval nyugodtan lehet rövidebb vázakat használni magasabb kormánnyal, sokkal kényelmesebb és nem vágja magát tönkre.
Nekem elég közel van a kormány 100-as stucnival.Gondolkodtam a cserén 120-ra de ezt elolvasva nem cserélem ki.Az az igazság,hogy én országutis voltam és még bennem van az a testhelyzet.Szoknom kell a montit.
Egy szó mint száz lehet,hogy hülye testalkatom van de nekem a 175 magassághoz jó a 19-es váz.Tudom milyen a nagy váz mert az outim anno nagy volt kicsit és szenvedtem vele......

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére