Pro Koryak. Nekem is az van a Syncros-ban 580 mm-re vágva.milyen kormányt ajánlanátok Syncros FL stucnihoz, ha az alábbiak a követelmények: 600mm (nem 580!), flat, OS, matt fekete, nem karbon
(nem értem a logikát abban hogy miért csak fényesben kapható a Syncros FL 600mm-ben, mattban csak 580-as van... )
köszi!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy
Indította
bigtom
, 2002. július 25. 10:51
Írta 2010. augusztus 16. - 20:02

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. augusztus 16. - 19:43

még annyit,hogy az alsó csapágycsészét hogyan lehet finoman rákopogtatni a villaszárra?
Egy régi csapágy csésze pont megfelel a célra.
Írta 2010. augusztus 16. - 15:27

még annyit,hogy az alsó csapágycsészét hogyan lehet finoman rákopogtatni a villaszárra?
Erre is van szerszám pl ez
Hope Pro 2 Seal Tool | Buy Online | ChainReactionCycles.com
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. augusztus 16. - 15:23

Nem úgy akartam,de elég nehezen megy rá.Majd óvatos leszek.
Köszi!
A héten kész leszek vele talán még 2 futárt várok cuccokkal.Már most ütvefúr a látvány.

Írta 2010. augusztus 16. - 15:17

én csavarhúzóval szoktam, körbe-körbe, érzéssel. ha golyós csapágy, akkor mondjuk ne a futófelületnél fogva kocogtasd

Írta 2010. augusztus 16. - 15:14

Azt hittem,hogy csak szettben adják.Ha így van akkor örülök.kb bármelyijk bringaboltban kapsz pár száz forintért
Köszi!

Írta 2010. augusztus 16. - 15:13

Írta 2010. augusztus 16. - 15:12

Igen a vázhoz adtak csapágykészletet de mivel ez egy szétbontott új bringa volt a rózsa gondolom bent maradt a villában.
Ezért az most hiányzik más minden megvan.Megpróbálok keríteni egyet.
kb bármelyijk bringaboltban kapsz pár száz forintért
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. augusztus 16. - 14:56

Igen a vázhoz adtak csapágykészletet de mivel ez egy szétbontott új bringa volt a rózsa gondolom bent maradt a villában. 

Írta 2010. augusztus 16. - 14:54

Írta 2010. augusztus 16. - 14:50

na ez a körmösanya kimaradt a csomagból amit a vázhoz kaptam.Remélem lehet külön venni a csavar meg a kupak bent van.
Köszönöm!
Köszönöm!

Írta 2010. augusztus 16. - 14:46

általában a teló nyakába beleütnek egy diót/rózsát/körmösanyát és kilazított kormányszár mellett egy kupakkal és egy csavarral összeszorítják az egész rendszert. nem izomból. utána egyenesbe állítod a kormányt és megszorítod a kormányszárat.
körmösanya helyett lehet még headlockot is használni.
körmösanya helyett lehet még headlockot is használni.
Írta 2010. augusztus 16. - 14:40

Srácok!
Ma jött meg az elsõ telóm.Hogyan kell ezt az A-head nevezetû valamit megszorítani lefelé,hogy a csapágy ne lötyögjön?
Ma jött meg az elsõ telóm.Hogyan kell ezt az A-head nevezetû valamit megszorítani lefelé,hogy a csapágy ne lötyögjön?

Írta 2010. augusztus 13. - 17:38

milyen kormányt ajánlanátok Syncros FL stucnihoz, ha az alábbiak a követelmények: 600mm (nem 580!), flat, OS, matt fekete, nem karbon
(nem értem a logikát abban hogy miért csak fényesben kapható a Syncros FL 600mm-ben, mattban csak 580-as van... )
köszi!
köszi!
Írta 2010. augusztus 13. - 13:52

Sziasztok!
Kaptam egy országúti bringát, régóta vágytam már rá. Egy Giant (OCR) Compack road.
A stucni hagyományos 125mm-es, és le szeretném cserélni egy 90mm-esre, mert nekem ez hosszú. A szerelõm azt ajánlotta, hogy vegyek adaptert hozzá, és arra egy normál stucnit.
Amit tudok, hogy 5, max 6 fokos legyen, a-head rendszerû (ha jól tudom ilyen kell az adapterekre), 150gr-nál ne legyen több.
Kormány befogó 26mm (jól tudom, hogy MTB-nél van 25,4mm és ou-nál 26mm ugye?!).
Jó nekem használt is, új is, 6-7000-nél többet nem igen szánnék rá. Az még fontos, hogy fekete legyen, mert az passzol a bringához.
Én kinéztem ezt, de ha lenne valami jöbb ötlet, tipp, esetleg valaki eladna, akkor annak örülnék.
Kaptam egy országúti bringát, régóta vágytam már rá. Egy Giant (OCR) Compack road.
A stucni hagyományos 125mm-es, és le szeretném cserélni egy 90mm-esre, mert nekem ez hosszú. A szerelõm azt ajánlotta, hogy vegyek adaptert hozzá, és arra egy normál stucnit.
Amit tudok, hogy 5, max 6 fokos legyen, a-head rendszerû (ha jól tudom ilyen kell az adapterekre), 150gr-nál ne legyen több.
Kormány befogó 26mm (jól tudom, hogy MTB-nél van 25,4mm és ou-nál 26mm ugye?!).
Jó nekem használt is, új is, 6-7000-nél többet nem igen szánnék rá. Az még fontos, hogy fekete legyen, mert az passzol a bringához.
Én kinéztem ezt, de ha lenne valami jöbb ötlet, tipp, esetleg valaki eladna, akkor annak örülnék.
Írta 2010. augusztus 12. - 22:20

oks
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"
Írta 2010. augusztus 12. - 20:45

Írta 2010. augusztus 12. - 20:40

hm
najó a biker csak nagyker...
tudok venni ilyet valahol?
najó a biker csak nagyker...
tudok venni ilyet valahol?
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"
Írta 2010. augusztus 12. - 20:19

Írta 2010. augusztus 12. - 19:36

tudtok vmi tippet mondani, hogy egy full karbon villa nyakáról hogyan lehet eltávolítani a kormánycsapágy záró-központosító gyûrût?
van erre vmi szerszám ami nem okoz kárt a villában?
van erre vmi szerszám ami nem okoz kárt a villában?