Valamit nagyon elszúrtak a hegesztésnél.
A sebesség mindent megold.
Sziasztok!
Hagyományos kormányom van, szóval nem az az új Ahead vagy mi fejes, kicsinek találom a kormányszár hosszát, de tovább emelni már nem lehet, így kéne vmi magasító vagy vmi, megoldható lenne ez? Faterén láttam (az övé Ahead-es) hogy faszán lehet szögben állítani a kormánytegy olyan megoldással is ki lennék békülve
RAUH-Welt
B E G R I F F
markolattal egybeépítettbõl sztem csak az Ergon jó, de az elég drága, szerintem valami egyenes rövid elég belõle....
Így érthetõ, de majd meglátod, ha többet keményebben montizol, hogy nem az igazi, aztán évrõl évre majd egyre közelebb hozod a kormányt és elõrébb a nyerget (kell a meredek ülõs mászásokhoz).Na megtaláltam a hsz-t.
Nekem elég közel van a kormány 100-as stucnival.Gondolkodtam a cserén 120-ra de ezt elolvasva nem cserélem ki.Az az igazság,hogy én országutis voltam és még bennem van az a testhelyzet.Szoknom kell a montit.
Egy szó mint száz lehet,hogy hülye testalkatom van de nekem a 175 magassághoz jó a 19-es váz.Tudom milyen a nagy váz mert az outim anno nagy volt kicsit és szenvedtem vele......
A sebesség mindent megold.
Na megtaláltam a hsz-t.Hosszabb nem lesz, inkább csak rövidebb.
Kicsit más, de kapcsolódik a témához. Sokan esküsznek a hosszú vázra, hosszú stucnira, alacsony kormányra, mintha országútin ülnének és bizonygatják, hogy az milyen jó nekik. Közben lóf@szt jó az nekik. Így versenyzõk használják, akik ezerszer többet ülnek bringán, mint õk és külön edzik az izmokat, hogy bírják ezt a poziciót és ennek ellenére még sem bírja mindegyikük és kényelmesebb beállításokkal tekernek. Kipróbálhatná bármelyik ilyen versenygeora esküdözõ bringás, hogy elmegy terepre és megy 3-4 órát izomból (persze ha tud) aztán meglátjuk, hogy érzi magát a végén a dereka meg a karja. Szóval nyugodtan lehet rövidebb vázakat használni magasabb kormánnyal, sokkal kényelmesebb és nem vágja magát tönkre.
25,4mm-es és 31,8mm-es befogójú kormányt is használok. Lehet, hogy én vagyok érzéketlen, de nem sok különbésget vettem észre merevség tekintetében és a 25,4-es kormányok általában még könnyebbek is. Miért éri meg mégis áttérni a 31,8-as szabványra? (Ez már a jövõévi beruházások elõtti nagy kérdés...)
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers