Jelentkezz be Regisztrálj

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy
Írta 2012. február 25. - 20:01

Azt szeretném kérdezni hogy ezt kilehet cserélni integráltra vagy fél integráltra ? Elõnye hátrányai esetleg?
Bocsánat a láma kérdésért ))
Írta 2012. február 25. - 13:23

Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy most cserélek teleszkópot a régi teleszkóp villanyaka 22cm. Amit most vettem az egy vágatlan recon sl. Nem lesz gond ha én 4-5 cm hézagoló alátétet teszek a stucnihoz? Igazából nem is baj ha a stucni magasabban lesz mert eléggé elõre kell dõlnöm.
Csak ez jár e valami balesetveszélyes vagy káros dologgal hogy kb 5cm hézagoló van alatta. Segítségeteket köszönöm
Nem jár. Csak csúnya. Bár fura, hogy ezt én mondom, a stucnim alatt van egy, fölötte meg két egycentis hézagoló. Nem akartam nagyon megvágni a villanyakat, valamiért gondoltam, hogy hamarosan ismét vázcsere lesz.
Írta 2012. február 25. - 13:10

az odi rogue az tuti vastagabb.
Igen, az jónak tûnik, a gyártó is írja az oldalán hogy nagyobb átmérõvel rendelkezik az átlagnál, bár nem találtam semmi konkrét infót.
Írta 2012. február 25. - 11:06

Írta 2012. február 25. - 10:49

Csak ez jár e valami balesetveszélyes vagy káros dologgal hogy kb 5cm hézagoló van alatta. Segítségeteket köszönöm
Írta 2012. február 25. - 08:05

ez és a hozzá hasonló markolatok 30mm-esek.
hat akkor passz - eleg markolatmanias vagyok, azt tudom, hogy a rogue az a legvastagabb, az net alapjan is 34es. volt a kephez hasonlo, a bilincsnel nemileg vekonyabb (pl supergrippa), aztan volt vekonyitott bilincses markolatom (giant, speci), amik erzesre is vekonyabbnak tunnek, azt 31nek mertem (epp azert mertem, mert fura volt), a raceredge esi meg mindnel filigranabb, ez van jelenleg a bringan, merve is min 30mm. innen tippeltem

az odi rogue az tuti vastagabb.
Írta 2012. február 25. - 07:21

nekem egy ilyen bilincses bbb markolat is van itthon, elõfordul, hogy valamiért fel kell tennem, míg mondjuk nem veszek új bandázst, de szenvedek vele rendesen
vagy esetleg még a sima szivacs is jó
Írta 2012. február 24. - 21:27

Írta 2012. február 24. - 20:21

Írta 2012. február 24. - 12:58

Megkérdezem itt is, hátha többen olvassák, mint az országúti topicot...
Van nekem egy - a kormányhoz illõ - controltech... hogy hívják ezt magyarul? spacer.. távtartó?... szóval van egy ilyenem, de nem tudom használni, mert nem kompatibilis a kormánycsapággyal. A most fenn levõ cucc, az teljesen ráfekszik a csapágyra és benntartja a helyén, ez meg - ahogy a fotón is látszik - nem. Van erre valami megoldás? Esetleg létezik olyan csapágy, ami ehhez jó lehet? - valaminek lennie kell, ha gyártanak ilyet, gondolom, nem kalapként hordják ezt az emberek...
Controltech spacer
van olyan amihez jo, de nem mindenhez. proba szerencse alapon. altalaban az integralt csapagyak felso kupakja olyan hogy ez rapasszol, neked ugy tunik nincs szerencsed, es nem. elrakod tartalkeba aztan kesz.
Egy kérdés, létezik 30mm-nél nagyobb átmérõjû (nem ergonomikus) bilincses markolat?
nem tudom mekkora az atmeroje, de az ODI Rogue eleg vastag.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2012. február 24. - 12:57

Sziasztok!
érdeklõdnék használ-e vki ergon markolatot,és megtette-e a hatását zsibbadás terén?illetve nem zavazó gyors ereszkedéseknék a kapaszkodásban?
Zsibbadás nem attól van véletlenül, hogy rendellenes szögben tartod a kezed? Nekem ergon elõtt sem zsibbadt sosem a kezem.
Írta 2012. február 24. - 12:47

Sziasztok!
érdeklõdnék használ-e vki ergon markolatot,és megtette-e a hatását zsibbadás terén?illetve nem zavazó gyors ereszkedéseknék a kapaszkodásban?
szia,
amióta megjelentek ilyet használok, nem zavarnak semmiben. ahol szélesebb / vastagabb, ott nem kapaszkodsz. 5 bringánkon van ilyen (többféle is), csak pozitív tapasztalatok.
elõnyök: zsibbadás elmúlik (fenti kivétellel), több fogási pozíció, két vastagság, kényelmes és (másokra) biztonságos szarvak.
hátrányok: tömeg, ár, kinézet (mondjuk ez ízlés kérdése).
szerintem egy gyerekbetegségük volt / van: az alu vagy scandium vagy carbon szarvak vizesen / sárosan csúsznak, kesztyû nélkül egy jó saras Szilváson tiszta életveszély, az újabb szarvak már kezelik ezt.
üdv, tg
Írta 2012. február 21. - 21:44

Írta 2012. február 21. - 21:32

Hello
szerintetek ez bilicses v sima ?BBB FIXSET MARKOLAT + SZARV (FEHÉR) - Bringa Butik Webáruház
info@bringabutik.hu

Írta 2012. február 21. - 21:30

Írta 2012. február 17. - 13:50

Egy kérdés, létezik 30mm-nél nagyobb átmérõjû (nem ergonomikus) bilincses markolat?
Írta 2012. február 17. - 09:59

Sziasztok!
Ergon GX2-t használok. Kényelmes, nem zavaró a lefelékben sem, a szarv is nagyon jó, azonban a zsibbadást nem elõzi meg, legalábbis nálam.
Írta 2012. február 17. - 09:58

Van nekem egy - a kormányhoz illõ - controltech... hogy hívják ezt magyarul? spacer.. távtartó?... szóval van egy ilyenem, de nem tudom használni, mert nem kompatibilis a kormánycsapággyal. A most fenn levõ cucc, az teljesen ráfekszik a csapágyra és benntartja a helyén, ez meg - ahogy a fotón is látszik - nem. Van erre valami megoldás? Esetleg létezik olyan csapágy, ami ehhez jó lehet? - valaminek lennie kell, ha gyártanak ilyet, gondolom, nem kalapként hordják ezt az emberek...
Controltech spacer
Írta 2012. február 17. - 09:07

Írta 2012. február 13. - 11:19