A stucnit nyugodtan megfordírhatod, nagyon minimális lesz a különbség.
kb 2cm.
A stucnit nyugodtan megfordírhatod, nagyon minimális lesz a különbség.
A sebesség mindent megold.
Sziasztok,
Beszereztem egy új biciklit aminek meglehetõsen magasan érzem a kormányát és szeretném lejjebb rakni.
- a stucni alatt ami van közvetlenül kb 1 centi vastag gyûrû azt ki szabad szedni? Még sose kellett állítanom ilyen szempontból a kormánycsapágy környékén
Láttam hogy a flip/flop rendszerû a stucni de egyelõre annak a megfordításával még nem próbálkoznék mert - 6 fokos szög lenne a mostani +6hoz képest ami ránérzésre elég nagy különbségElõtte inkább a kormánycsapágyat cserélném fele ilyen magasra..
Van egy kcnc ti pro 90mm stucnim ha érdekell 100gr körül van ha nem csal az agyam.9000 pénzgondolkozom új egyenes kormány (580mm, de lehet kicsit szélesebb is)+kormányszár (90mm) vásárlásán. xc felhasználás, versenyzés, 72kg környékén mozgok. Karbon cuccokat kihagynám, inkább könnyû alu kellene, ami tartós is. Ritchey Pro, WCS, BTS XC Elite, Truvativ cuccokat nézegettem. Megbízható és jó a BTS ezen terméke? Meg úgy általában a drágább BTS cuccok? Sajnos nekem nincs vele semmilyen tapasztalatom. Ti mit ajánlanátok ha a zsé is számít, de nem akarok sokat cipelni.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Elírthatták, az 580mm szélesnél ugyanez a 125g szerepel. EC70 mérés, 580mm-rel: EC70 - Handlebars - Bike Scale (132 g)
EC70 riser mérés: Easton Lenker EC70 XC Wide 685mm, 31,8mm, 9° - Gewicht von Teilen auf der Waage - MTB-News.de (159 g)
(EC70 wide-ról nem találtam mérést hirtelen)
en a 685osre latok 125ot
A 125 gramm a rövid (asszem 605 mm) szélesre vonatkozik! A 685-ös listasúlya 175 gramm, ehhez képest a mért súly egy picit könnyebb a 162 grammjával.
Én egy vékony fóliát tettem alá (öntapadósat). A nyomatékot érzésre húztam meg, de 3ágú kulccsal, azzal nem tudok brutális erõt kifejteni szerencsére. A dugót még nem tettem bele, de esélyes, hogy egy kicsit megvágom a gyárit, s akkor már befér (csípõfogóval körbevagdalom a belsejét, úgysem látszik).
ec70re gondoltam - az uj gyari adat alapjan 125g. de nekem jo a 160gos is
![]()
karbonkormanynak milyen hatulutoi vannak az aluval szemben (serulekenyseg)? a rezgescsillapitas mennyire mukodik?
nem egy ropit akarok, hanem egy olyan 120-150g kornyeki egyenes kormanyt, ami 68-70 szeles.