Köszi!spyral
Spyral Speed 25.4 kormányszár
annyit tud mint az xlc
Az OS verzió már annyiba kerül, mint ez.
Köszi!spyral
Spyral Speed 25.4 kormányszár
annyit tud mint az xlc
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Van egy olcsóbb verzió is.
Vagy mi az alternatíva 10 ezer alatt?
Van egy olcsóbb verzió is.Szerintem jó ez is. Csak kicsit drága ahhoz képest, hogy XLC
-=B.B.B.=-
-=B.B.B.=-
Nekem oldalanként a szarv a kormány szélességébõl 1.8cm-ert vesz el és ezt észre sem lehet venni azaz én nem tapasztalom hogy kisebb lenne a hely.
A stucnit nyugodtan megfordírhatod, nagyon minimális lesz a különbség.
A sebesség mindent megold.
Sziasztok,
Beszereztem egy új biciklit aminek meglehetõsen magasan érzem a kormányát és szeretném lejjebb rakni.
- a stucni alatt ami van közvetlenül kb 1 centi vastag gyûrû azt ki szabad szedni? Még sose kellett állítanom ilyen szempontból a kormánycsapágy környékén
Láttam hogy a flip/flop rendszerû a stucni de egyelõre annak a megfordításával még nem próbálkoznék mert - 6 fokos szög lenne a mostani +6hoz képest ami ránérzésre elég nagy különbség Elõtte inkább a kormánycsapágyat cserélném fele ilyen magasra..
Van egy kcnc ti pro 90mm stucnim ha érdekell 100gr körül van ha nem csal az agyam.9000 pénzgondolkozom új egyenes kormány (580mm, de lehet kicsit szélesebb is)+kormányszár (90mm) vásárlásán. xc felhasználás, versenyzés, 72kg környékén mozgok. Karbon cuccokat kihagynám, inkább könnyû alu kellene, ami tartós is. Ritchey Pro, WCS, BTS XC Elite, Truvativ cuccokat nézegettem. Megbízható és jó a BTS ezen terméke? Meg úgy általában a drágább BTS cuccok? Sajnos nekem nincs vele semmilyen tapasztalatom. Ti mit ajánlanátok ha a zsé is számít, de nem akarok sokat cipelni.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers