ez komoly, hogy teljesen integrált kormánycsapágy van egy cyclocross bringában? ez direkt ilyen eldobható váz?
Még csúcs alu monti vázaknál is elõfordul, én sem tartom épeszû dolognak.
ez komoly, hogy teljesen integrált kormánycsapágy van egy cyclocross bringában? ez direkt ilyen eldobható váz?
A sebesség mindent megold.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Hosszú-hosszú évek óta Cannondale-en tekertem, nem volt gondom a kormány csapágyakkal. 1 éve ilyen vázra épített bringán tekerek (nem a lila és nem is a neon van nekem
): Specialized Bicycle Components
Gondoltam cserélem a gyárit valami jól tömített darabra (többet megyek terepen/sárban sokkal mint betonon). Fogalmam sincs milyen csapágy kell bele, meg tudja valaki mondani? Azt látom, hogy 1-1/8 és 1.5-es. Ez most tapered, fél integrált, vagy milyen?
Azt látom, hogy a Chris King nem a legkönnyebb (és legolcsóbb), van értelme olyat venni? (bombázzatok példákkal, jobbfélét keresek). A Kingtõl mintha az InSet 2 lenne a nekem való.
Köszönöm!
De minek szöget mérni vázban? Csak az integrált csapágyaknál kellhetne, de azt hiszem, hogy ott is mások az átmérõk.
http://canecreek.com...shis-poster.pdf
Pár éve mintha láttam volna egy olyan célszerszámról képet,amit beillesztve a fejcsõbe kiadja a helyes kormánycsapágy méretet(szöget,átmérõt stb....)
Tudna ebben valaki segíteni?Kezdek már elveszni az új "szabványokban".
azzel szöget nem tudok mérni:P
meg lusta is vagyok hozzá,az a profilozott cucc viszont megtetszett:)
Pár éve mintha láttam volna egy olyan célszerszámról képet,amit beillesztve a fejcsõbe kiadja a helyes kormánycsapágy méretet(szöget,átmérõt stb....)
Tudna ebben valaki segíteni?Kezdek már elveszni az új "szabványokban".
hülye kérdésnek tûnhet, de a nyereg ugye teljesen vizszintesen áll?
ha elõre lejt, akkor is a csuklódat terheled.
hülye kérdésnek tûnhet, de a nyereg ugye teljesen vizszintesen áll?Üdv!
Nem illik feltétlenül ide a problémám, de úgy gondolom, hogy a stucni csere a megoldás. Szóval idestova 4 vagy 5 éve használom a Magellan Crater-t, de most kezd igazán fárasztani, hogy nem kényelmes. Azt vettem észre, hogy hosszabb túrák alkalmával picit pihennék felegyenesedve, akkor az ujjaimmal tartom a kormányt... vagyis messze van. Elõre dõlve meg nagyon a karjaimon van a súlyom. Ha jól sejtem, egy rövidebb stucni megoldaná a problémát? Gondolom ez azzal is jár, hogy kicsit határozottabb lesz a kormányzás.
Elõre is köszi!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"