"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
markolattal kapcsolatos kérdés jöhet ide?
bilincses markolatot keresek, a bilincs kék-elox a gumi fekete vagy piros. ötlet?
RAUH-Welt
B E G R I F F
a pontos illeszkedés nagyon jó dolog, de ettõl még a konstrukció nem a tartósság záloga.
gumikalapács, mint precíziós célszerszám a fejcsapágy beszereléséhez?
Az országúti karbon vázamba nem esett bele a csapágy, kis zsírral, gumikalapáccsal kellett beütögetni, pontosan illeszkedik. Szerintem így tartós lehet. Egyébként sok karbon csúcs váz is ilyen. Kicsit nagyobb elõfeszítés sem árt.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
RAUH-Welt
B E G R I F F
Igen, jól gondolod. A csapágy koptatja a vázat a felfekvõ felületén.
ez komoly, hogy teljesen integrált kormánycsapágy van egy cyclocross bringában? ez direkt ilyen eldobható váz?
A sebesség mindent megold.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Hosszú-hosszú évek óta Cannondale-en tekertem, nem volt gondom a kormány csapágyakkal. 1 éve ilyen vázra épített bringán tekerek (nem a lila és nem is a neon van nekem
): Specialized Bicycle Components
Gondoltam cserélem a gyárit valami jól tömített darabra (többet megyek terepen/sárban sokkal mint betonon). Fogalmam sincs milyen csapágy kell bele, meg tudja valaki mondani? Azt látom, hogy 1-1/8 és 1.5-es. Ez most tapered, fél integrált, vagy milyen?
Azt látom, hogy a Chris King nem a legkönnyebb (és legolcsóbb), van értelme olyat venni? (bombázzatok példákkal, jobbfélét keresek). A Kingtõl mintha az InSet 2 lenne a nekem való.
Köszönöm!
De minek szöget mérni vázban? Csak az integrált csapágyaknál kellhetne, de azt hiszem, hogy ott is mások az átmérõk.
http://canecreek.com...shis-poster.pdf
Pár éve mintha láttam volna egy olyan célszerszámról képet,amit beillesztve a fejcsõbe kiadja a helyes kormánycsapágy méretet(szöget,átmérõt stb....)
Tudna ebben valaki segíteni?Kezdek már elveszni az új "szabványokban".
azzel szöget nem tudok mérni:P
meg lusta is vagyok hozzá,az a profilozott cucc viszont megtetszett:)
A sebesség mindent megold.