Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kormány, kormányszár, kormánycsapágy
Indította
bigtom
, 2002. július 25. 10:51
Írta 2013. május 03. - 17:58
valtokarbol valoszinuleg nem lesz jo a mtb, foleg az elso valtonal. Vagy ha igen akkor sok macera lesz beloni. Fekkarbol talan, de ugye ott se ugyanaz a bovdenhuzas mennyisege mint a v-fekeknel. Kormany az lehet barmi aminek 31.8as befogoja van
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2013. május 03. - 17:54
Koszi
Ha "sima" mtb-s fekkarok es valtokarok meg kormanyok kozott nezelodok, azokkal lehet baj?
Ha "sima" mtb-s fekkarok es valtokarok meg kormanyok kozott nezelodok, azokkal lehet baj?
Írta 2013. május 03. - 17:48
van a shimanonak egyenes kormanyos szettje, olyan fek es valtokarok vagy fekvaltokarok kellenek majd hozza. Meg egy egyenes kormany, meg markolat. Esetleg egyuttal kicserelheted a bovdeneket is. a kormanyszar maradhat
Nem lesz olcso...
Flat Handlebar
Nem lesz olcso...
Flat Handlebar
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2013. május 03. - 17:35
Sziasztok!
Segitsegre lenne szuksegem. Van nekem egy CUBE orszaguti bringam es szeretnem lecserelni az eredeti hajlitott kormanyt egy egyenes kormanyra. A kerdes az lenne, hogy mire kell ugyeljek az uj cuccok vasarlasanal (kormanyrud, fekkar, valtokar, egyeb?) ?
Jelenleg ezek vannak a gepen:
kormany: EASTON EA30 Oversized
kormanyszar: EASTON EA30 Oversized
fek: Shimano Sora BR-3400
elso valto: Shimano Sora FD-3400BL triple, clamp 34.9mm
hatso valto: Shimano Sora RD-3400GS
valtokar: Shimano Sora ST-3400, 9 sebesseg
Koszi a segitseget.
Segitsegre lenne szuksegem. Van nekem egy CUBE orszaguti bringam es szeretnem lecserelni az eredeti hajlitott kormanyt egy egyenes kormanyra. A kerdes az lenne, hogy mire kell ugyeljek az uj cuccok vasarlasanal (kormanyrud, fekkar, valtokar, egyeb?) ?
Jelenleg ezek vannak a gepen:
kormany: EASTON EA30 Oversized
kormanyszar: EASTON EA30 Oversized
fek: Shimano Sora BR-3400
elso valto: Shimano Sora FD-3400BL triple, clamp 34.9mm
hatso valto: Shimano Sora RD-3400GS
valtokar: Shimano Sora ST-3400, 9 sebesseg
Koszi a segitseget.
Írta 2013. április 27. - 18:25
Írta 2013. április 27. - 13:45
ha a felirat elore nez akkor a hajlitas feled fog esni. ez az indulo allapot, aztan ugy allitod innen ahogy kenyelmesebb
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2013. április 27. - 10:46
Benne van a válasz a kérdésedben. Pont olyan szögben célszerû állnia, hogy ne fáradjon el a kezed.
Állítsd be, hogy a feliratok jól mutassanak, aztán menj el tekerni! Úgyis van nálad megfelelõ imbusz, kicsit elforgatni, féket, váltót hozzáállítani 5 perc.
Állítsd be, hogy a feliratok jól mutassanak, aztán menj el tekerni! Úgyis van nálad megfelelõ imbusz, kicsit elforgatni, féket, váltót hozzáállítani 5 perc.
Írta 2013. április 27. - 08:00
Sziasztok!
Vettem egy egyenes MTB kormányt,ami persze kicsit hajlított.Azt szeretném kérdezni hogy a hajlításnak milyen ívben célszerû lenni,mi az általánosan elfogadott,hogy a kezem ne fáradjon el?
Vettem egy egyenes MTB kormányt,ami persze kicsit hajlított.Azt szeretném kérdezni hogy a hajlításnak milyen ívben célszerû lenni,mi az általánosan elfogadott,hogy a kezem ne fáradjon el?
Írta 2013. április 18. - 06:43
Le festetedd a kormányod ha már ilyen igényeid vannak, és kész.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2013. április 17. - 22:39
Köszi! Ezt néztem én is, de valahogy nem az igazi. Se színben se formában.
Ezeket kéne valahogy ötvözni: https://www.dropbox....zqyl/b1Vpcipurv
Formára ilyesmi kormány, a teló becsúszójához hasonló színnel.
Ezeket kéne valahogy ötvözni: https://www.dropbox....zqyl/b1Vpcipurv
Formára ilyesmi kormány, a teló becsúszójához hasonló színnel.
Írta 2013. április 17. - 22:25
Sziasztok! Érdeklõdnék, hogy valaki nem ismer-e olyan mtb kormányt (660mm körüli), ami színben megegyezik a teleszkópok anodizált becsúszószárával? Ilyen mattosabb arany szín. Mindezt mondjuk egy enyhén ívesebb kivitelben A 2013-as Bikefun katalógus 97. oldalán van egy ilyen bringás kép, és egybõl bele szerettem.
BikeFun - Lapozható 2013-as BikeFun katalógus
Nem lesz éppen olcsó: Renthal Fatbar
Írta 2013. április 17. - 22:21
Sziasztok! Érdeklõdnék, hogy valaki nem ismer-e olyan mtb kormányt (660mm körüli), ami színben megegyezik a teleszkópok anodizált becsúszószárával? Ilyen mattosabb arany szín. Mindezt mondjuk egy enyhén ívesebb kivitelben A 2013-as Bikefun katalógus 97. oldalán van egy ilyen bringás kép, és egybõl bele szerettem.
http://www.bikefun.h...kefun-katalogus
http://www.bikefun.h...kefun-katalogus
Írta 2013. április 16. - 19:44
Ritchey Pro Carbon Low Riser kormányról mi a véleménye a nagyérdemûnek? EGy Holzfeller WC kormányt cserélnék le, 29-esbe lenne maratonozgatni.
Írta 2013. április 01. - 16:42
Tud valaki olyan kormánycsapágyat amivel 1,5-ös semi integrated(félintegrált(?) ha jól sejtem) fejcsõbe(Cube AMS 125) egy 1 1/8-1,5-ös villát bele lehet rakni?
Speed has never killed anyone.
Suddenly becoming stationery, now thats the killer.
Suddenly becoming stationery, now thats the killer.
Írta 2013. március 22. - 12:27
Wiggle | Token TK986GA Double Lock On Handlebar Grips | Bar Grips
Clark's Lock On Grips | Handlebar Grips | 498 - Cycle Sports UK
Clark's Lock On Grips | Handlebar Grips | 498 - Cycle Sports UK
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2013. március 21. - 19:53
Írta 2013. március 20. - 18:45
ez az Acor nem elox, mivel plasztik bilincse van nem alu. a kepen is latszik
Token
[ATTACH=CONFIG]2705[/ATTACH]
Giant
[ATTACH=CONFIG]2706[/ATTACH]
Clarks
[ATTACH=CONFIG]2708[/ATTACH]
Kore
[ATTACH=CONFIG]2707[/ATTACH]
Token
[ATTACH=CONFIG]2705[/ATTACH]
Giant
[ATTACH=CONFIG]2706[/ATTACH]
Clarks
[ATTACH=CONFIG]2708[/ATTACH]
Kore
[ATTACH=CONFIG]2707[/ATTACH]
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2013. március 20. - 16:35
óóó, köszi mindenkinek! a spyral-t megtaláltam, de nem az igazi. a cobalt lesz a befutó, ha kifizeted, legalább a felét. megvárom míg lesz kék bilincs a superstarhoz.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"