Sziasztok!!
Mint ahogy a bánatom megosztottam veletek, most úgy megosztom az örömöm is. Nem rég vásároltam ezt a csoda Ritchey stucnit:
BikeFun - Ritchey - Kormányszár - WCS
a hozzá tartozó nyomatékkulccsal, amivel szépen beleszaggattam a fedélben lévõ meneteket. Többen ajánlottátok, h vissza a kereskedõnek leírással, fényképekkel, kulccsal együtt. Ehhez nem igazán volt kedvem, mivel Németországból rendeltem és elsõ felindultságomban már a megszakadt meneteket fel is fúrtam, keresvén a megbízható megoldást. De! Csak nem hagyott nyugodni a dolog és volt abban igazság amit írtatok, így karácsonykor mintegy ajándékkéntkiírtam az USA-ba a Ritchey HQ-ra. Nem is sokat várattak, pár nap múlva a svájci régióból felvették velem a kapcsolatot. Õk kérték, írjam le a történteket, majd küldjek képet a kulcsról, a sérült fedélrõl. Egy pár levélváltás után megkaptam az új fedelet a hozzátartozó csavarokkal együtt. Nagyon meglepõdtem, de ennél jobban örültem neki. Hát ennyit a Ritchey support-ról.
Az élményrõl ha feltettem és tudtam gurulni vele, majd írok.
Korábban írtad, hogy a ritchey nyomatékkulccsal húztad meg. Én 5 nm-eset próbáltam, de szerintem nagyon megtépi a csavart. Ennél még az is jobb, ha kézzel érzéssel húzod meg egy rövid imbusszal.

Sign In
Create Account

Back to top