kerdesem: szereztem egy cannondale orszaguti vazat, ami 1"-os, viszont a kormanyszar amit vettem hozza 1 1/8-as (cannondale c3)
fog e valamilyen problemaba utkozni a dolog, vagy teljesen jol hasznalhato lesz egymassal a ketto?
Hát jól elbeszélgetsz itt magaddal.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Ez a ráütõ hulladék? Mert szerintem ez is a villaszár körüli legkisebb átmérõnél illeszkedik.
nem. ha ott ütnék, akkor egybõl menne tönkre az összes hagyományos golyós kónusz.
A gyári szerszámok hol ütik, nem a legkisebb átmérõjû peremen?
a bevágott és a nem bevágott is kúpos felületen keresztül támaszkodik a csapágyhoz. összehúzva záródik az egész, nem tud elmozdulni. a felsõ központosító gyûrû is pont ugyanilyen, azt máshogy nem is nagyon láttam még catridge rendszerû fejcsapágyaknál.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
de nem is ott kellett volna ütni, hanem a legszélesebb peremen, ami felfekszik a vállra.
van amelyik gyárilag be van vágva.
Lehet, de biztosan szakszerû az úgy?
Már megvettem az alapanyagot, le van adva az esztergályosnak. Valaki le tudna mérni egy villaszárat, mekkora a legszélesebb része?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Nem egyszerûbb bevágni a gyûrût? Én úgy szoktam.
sz@rul nez ki de nem hiszem hogy ettol lazul le
RAUH-Welt
B E G R I F F
A villa nyakán lévõ központosító a helyén van?
Tudom, hogy nem szakad el, mert a szakítószilárdsága magas, viszont hajolni tud, a boltban mondták (a 10mm-es méteres rudat kézzel el lehet hajlítani). Jobban megnyugtatna egy erõsen túlméretezett tengely. Ha már esztergáltatok, az esztergályosnak mindegy, hogy 14-es vagy 20-as menetet vág bele. Annak az illesztése nem lesz precízebb a nagyobb szélesség miatt? Úgy értem az anya kevesebbet billeg rajta.