Hülye kérdés, de soha nem lehet tudni: a kormányszár csavarjai meg voltak húzva?
Csak mert szerintem elég kicsi az esély, hogy komoly kár keletkezett volna a fejcsõben vagy a csapágycsészében. Elég komoly aluötvözetbõl van az az FSA csapágy.
Nem hülye kérdés, a stucni csavarjai természetesen meg voltak húzva. Elõször úgy próbáltam állítani, ahogy a golyóscsapágyasat is, a feszességet csak annyira, hogy éppen ne kottyanjon. Viszont itt úgy néz ki sokkal feszesebbre kell állítani, mert a mûhelyben a kereket pattogtatva is lelazult. Úgyhogy most feszesre húztam a kupakot és úgy szorítottam le a stucnit. Ha így is lelazul, akkor már gáz van.
MÁS: Elkészíttetem a csésze behúzó szerszámot, amirõl szó volt. Tengelynek 14mm-es 8.8-as keménységû acélt vettem. A tengely mindkét végén 40mm átmérõjû 35mm hosszú C45-ös szerszámacélból készített anya lesz (az egyiken ráhegesztett karokkal) erre megy rá mindkét oldalon egy-egy 20x70mm-es 6060-as anyagú alu pogácsa, ami közvetlenül érintkezik a csapágyház peremével. Viszont, szerintem a tengelyt alulméreteztem, inkább 20mm-es kellene, de holnap még ki tudom cseréltetni. Ez így elég korrekt, vélemény?