Specialized Roubaix SL3 Pro vázról van szó.
Elvileg ebben a táblázatban benne vannak az adatai:

egyreszt a csapagyat ki lehet (kell) venni a cseszebol beszereles elott. De ha megforditod azokat a benyomo reszeket, akkor a legnagyobb atmeroju "lapja" fogja nyomni, es ugy mar a csesze szelen fog feltamaszkodni.
masreszt ha ezert el tudsz menni az esztergalyoshoz, akkor venni 30centi menetes szarat mar igazan nem lenne nagy "utannajaras". Csak mert akkor kesz is a hazi fejcsapagy benyomo szerszamod.
RAUH-Welt
B E G R I F F
ebben az a draga hogy Park Tool. Ennel jobbat kapsz feleannyiert Cyclus-bol peldaul Cyclus headset press tool kedvezményes vásárlás az online bike shopban www.rosebikes.hu
az esztergalyos bacsi fele home made verziot amugy ebayen aruljak is, fillerekert
RAUH-Welt
B E G R I F F
Cavarboltba veszel 10-es vagy 12-es menetes szárat, esztergályos bácsi csinál neked 2000 Ft-ért kb. megfelelõ tárcsákat és filctollal ráírod, hogy Parktool... A különbséget pedig elköltöd másra....
Szerintetek ez megfelelõ minõségû behúzó? Ez a szélét nyomja.
Szép amit leírtál, csak ebben benne van a csapágy, peremen kívül máshol nem szabad ütni/húzni. Park toolnak vannak kiütõi, behúzói, lehet beruházok.
Errõl a maróról mit gondoltok? Bár ilyet nem tervezek venni, szerintem felesleges.
Új kormánycsapágy igazodik. 1-2-szer rá kell majd húzni és jó lesz. Persze mellette használd is!
regi/hibas agyvaltokat veszek.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
RAUH-Welt
B E G R I F F
annyira gáz, hogy okozhatja azt, amit leírtál, vagy azt, hogy a villát forgatva a vázban hol szorul, hol laza a csapágy. félve írom le, mert biztos lesz aki szerint hülyeség: nagyon szerencsétlen esetben a vázat is gallyra lehet tenni így.
normális boltban van behúzó szerszám, ami nem olcsó dolog. a szolgáltatás viszont nem egy ökör ára.
még normálisabb boltokban van a fejcsõ elõkészítéséhez is szerszám. ennek hiánya nem szokott különösebb gondot okozni, én például még sosem kértem ilyet, de a behúzást mindig bolt csinálja a vázaimnál.
regi/hibas agyvaltokat veszek.