Arra én is számítok!
Csak mert nem találkoztam még olyan esettel hogy valaki ebből kifolyólag tört e volna már kormányt. Azt aláírom hogy ha kap egy eséstől egy nagyobb ütést amitől deformálódik, utána azon a ponton gyengül az anyag és eltörhet. De ha valóban van élettartama a kormányoknak, akkor miért is nem írják rá, mint pl. kerekekre a súly limitet? Van nekem még 96-ból egy Kore kormányom ami azért kapott már pár pofont, de ha nagyon akarnám akkor se törném el. Ja, meg ott van még a Stylo amit tőled szerváltam. Hány évet is használtad?
Habár a magyarázat, amit a kolléga adott lentebb (acél végtelenszer bírja, alu nem) logikusnak hangzik, de némi túlreagálást látok a dolog mögött.
A kolléga javasolta a Syntacet pl. ezt érdemes elolvasni annál a pontnál, hogy "Trash? No thanks!":
Instead of changing the bar every 1 1/2 years as necessary with competing products, you can use the Syntace bar for 20 years. That way you can save to buy a new bar 10 times and you only create 1/10 of the environmental impact through production and transport.
Azt gondolom, a Syntace sem gyárt csodakormányokat. A technológia többé-kevésbé ugyanaz mindenhol. Ha az ő kormányaik állításuk szerint 20 évig bírják, akkor most már határozottan pánikkeltésnek és mesterséges forgalomgeneráltatásnak gondolom ezt azt egész csere mizériát.
Ha ütést kap és baja lesz, az nyilván más tészta.