Gondolkodtam rajta, de az a plusz 30-40km már túl sok lett volna arra a napra. A "nap" végére összejött vagy 130km terepen, ráadásul egy am géppel.
VV, ok, legközelebb, majd hívom a sárga angyalt

Én meg akkor csendesen be%\#ok a Mármegint Állunk Vaze csodás szolgáltatásán...
Ha problémás az eljutásod valamely általam szervezett túrára, hívj fel elötte telcsin, és megpróbálom megoldani!Én meg akkor csendesen be%\#ok a Mármegint Állunk Vaze csodás szolgáltatásán, amit immár sokkal többe is kerül - ugyanaz a szar (nem, még szarabb). Valami átok ülhet rajtam, mert már megint nem sikerült tekernem veletek, pedig mindent megtettem, ó igen. Sajnos ezúttal azzal nem kalkuláltam, hogy a fél órás úthoz képes !negyed órát! fog késni a vonat - megjegyzem semmi akadály nem volt - , és a komp épp az orrom elõtt hagyja el a dokkot... Pöppet ideges lettem, elindultam nyugatnak, és dömös magasságára sikerült lehiggadnom. Átkomp, Pilismarótról fel dobikõ, szentkeresztnél össze is futottam a délrõl támadó dmbejáró különítménnyel.
Majd legközelebb, hahaa
Nem az a gond, hogy el lehet esni, hanem a full sziklára érkezés az esésbõl. Nem mondom, hogy eleresztettem a vasat, de azt se, hogy ráragadtam a fékkarokra. Tisztességes tempót engedtem a gépnek, mert ha lassan mész, fejreállsz, ha túl gyorsan, akkor elöbb vagy utóbb vmelyik szikla kitépi a kezedbõl a kormányt. Most szigorúan szem elött tartom, hogy milyen gépen ülök, és ahhoz milyen tempó tartozik. Elég volt a tavalyi szereptévesztés.Nohát, aki nem használ SPD-t.
Szóval csak a mezõny 80%-a esett volna el egy hasonló esetben, de rendesen.
(az a lejtõ tényleg gáz - amikor visszaDHztunk Ricsivel Szentkeresztre, azon, amin feljöttünk, tök sima volt az út, szóval nem a kövek voltak a gázok az említett szakaszon, hanem a 40 centi mély vizes avar...)
Én 1795 szintet mentem hazáig, nektek mi lett a vége? (a pontos pályán)
így egy DH-s kitámasztással meg tudtam állni, és nem vertem magam oda
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
én is ezt kérdem ....Mindegy, mert a defektek és felütések lesznak a meghatározó szerepûek.
Hol vannak a patakok?
Soha nem miattam van a szüttyögés, nem én kezdem a túrát rögtön kajálással, stb...