Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Melegben a folyadékpótlás a legfontosabb, verseny elõtt érdemes 1 héttel Mg/Ca-t szedni, sokat, közvetlenül a verseny elõtt 1 sótabletta, és ha nagyon meleg van, akkor NeM szénhidrátos (jó minõségû) energiaital fogyasztása, mivel az elvileg hamarabb szívódik fel, az energy-t ekkor inkább gélbõl kell pótolni.
Fontos a folyamatos ivás, nem az hogy óránként 1 litert iszik az ember, ja meg persze verseny elõtti nap legalább 4-5 liter folyadék, verseny elõtt is sokat. Ezek amik segíthetnek.
De amúgy tényleg fejben dõl el a nagy része.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nyilván nem tudnék 2000 m szintet letekerni a Mojave sivatag sziklaórmain. :) (max ha kisér egy lajtoskocsi...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Próbálj ki "csak" 32 fokot 90%-os páratartalomban. Még télen próbálgattuk, mondván milyen jó is lenne reggel futni egyet az óceánparton. Nem volt, csak úgy 27-28 fok, de ahogy kiértünk a fák takarásából, majd megdöglöttünk. Kb 500 m-t sikerült még futni a bícsen, aztán feladtuk ;) Na azt tényleg szokni kell.
Ausztria, Kenguruk földje!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Féloff: Egyébként ha van tipped/tippetek a kevesebb (tûzõ napsütésnél csak kicsit több) ivásnál akkor várom, mert éjszakai 90km közben is kevésbé voltam fáradtabb és Crosskovácsin is sztküldtem magam (érzésre) a melegben, vmit elég rosszul csinálhaotk :(

Féloff. Agyban kell erõsödni, hõmérséklet dolgot nagyon túlagyalja mindenki. A gigahideget nem bírom, de mondjuk +7-40 C fok között tök okés vagyok.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Három hónap tréning Ausztráliában, és fázni fogsz itthon :D
Ausztria, Kenguruk földje!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

A versenyen meg majd le is nyomhatsz, mert, ahogy áll a helyzet, már szombaton elsavasodom és szétégetem a lábaimat.

Áhh, akkor rossz féyn vetülne rám ha lenyomnék egy *** eredményorientált vérprofit, szal inkább nem teszem :).

Féloff: Egyébként ha van tipped/tippetek a kevesebb (tûzõ napsütésnél csak kicsit több) ivásnál akkor várom, mert éjszakai 90km közben is kevésbé voltam fáradtabb és Crosskovácsin is sztküldtem magam (érzésre) a melegben, vmit elég rosszul csinálhaotk :(

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
:bananadan
:bananadan
Tudok menni Dunára :)
Zemplént kihagytam, de most már nem szól közbe több vizsga :)

Jönne vki szerda de. pályát járni? PTamást már fûztem, szóval idáig ketten lennénk.

edit; sztem magától Dantétól, pl. Ördögoldallal kapcsolatban, de lehet, volt korábban is.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

Ezt meg ki mondta?:)

Talán Hozétól ered. Nem biztos. A megfogalmazás sem. De a lényeg igen. :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
A versenyen meg majd le is nyomhatsz, mert, ahogy áll a helyzet, már szombaton elsavasodom és szétégetem a lábaimat.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Borzasztó akkori erõnlétem (vagy a nap kiszí'tta az erõmet, vagy szétittam magam vagy nemtom) ellenére majd' tartottam a lépést Dantéval - mert csak az emelkedõ végén sikerült a kistányérra váltás :D. Majdnem volt is 1-2 kézletámasztás, utólag is sorry a mögöttem jövõtõl, de hát az SPD-t még mindig szoknom kell...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

csakazértisnagytányéron mester. :)

Ezt meg ki mondta?:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nem is "csakazérisnagytányér"...:) sõt, volt, ahol kistányéron szenvedtem, pl Fagyoskatona elõtt már muszáj volt a végén leváltani. Az azért izmozós középen.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

A pályabejáráson a pálya szakaszán 16-os átlagot mentem, s nem haltam bele.

Na erre gondoltam! Köszönöm csakazértisnagytányéron mester. :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
A pályabejáráson a pálya szakaszán 16-os átlagot mentem, s nem haltam bele.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

Terepen én megyek 17-18-at, oúton meg 30-32-t. Ha mérsékelten sietek. Nem sokat mond gondolom, nincs is értelme, mert ismerek olyan XC pályát, ahol 10-es átlagot megyek csak, s olyat is, ahol 25-öt.

OK. De azért kérdeztem a DM topikban mert........:chin:

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

vagy le kell tekerni a teló útjából.....azért AM gép :)

Van aki a Talason tudja, van aki a Reconon nem...

13-14es átlaggal mentünk ha jól emléxem... (otthon meglesem ha eszembe jut)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Terepen én megyek 17-18-at, oúton meg 30-32-t. Ha mérsékelten sietek. Nem sokat mond gondolom, nincs is értelme, mert ismerek olyan XC pályát, ahol 10-es átlagot megyek csak, s olyat is, ahol 25-öt.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Légyszi valaki írjon már egy átlagsebességet is. Csak mert itt olvasom a 130 meg hasonó km-eket de így önmagában túl sok értelme nincs az adatnak.
Tényleg kíváncsi lennék. Köszi.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

AM géppel nem sírni kell, hanem figyelni ha hanyatt dõlsz egy meredek felfelén akkor ne sodord el a mögötted mászót :D. 1-2× nekem is erre kellett koncentrálnom :)

Kedves olyan emberek akik jóban vannak az égiekkel, kérünxépen fél órás zivatart szombat estére, felhõs idõt vasárnapra. Köszönjük! :prosze:
(Úgy néz ki hogy vmiért nagyon sokat romlik a teljesítményem tûzõ melegben, kb fele annyit bírok mint nem tûzõ napon... :( )

vagy le kell tekerni a teló útjából.....azért AM gép :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
AM géppel nem sírni kell, hanem figyelni ha hanyatt dõlsz egy meredek felfelén akkor ne sodord el a mögötted mászót :D. 1-2× nekem is erre kellett koncentrálnom :)

Kedves olyan emberek akik jóban vannak az égiekkel, kérünxépen fél órás zivatart szombat estére, felhõs idõt vasárnapra. Köszönjük! :prosze:
(Úgy néz ki hogy vmiért nagyon sokat romlik a teljesítményem tûzõ melegben, kb fele annyit bírok mint nem tûzõ napon... :( )