Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás

Meccselnek a hegyvidékiek? ;)

Igen,lassan már lehet örök riválisnak nevezni minket/öket!:beer:

Msonaj!
Remélem most többet tudunk beszélni,mint a Szilváson!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Nekem tetszett a tavalyi meredély, elég jól széthúzta a mezõnyt. Elég egyenletlen volt a talaj, de a nagy fû miatt nem lehetett annyira érezni.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Tavaly ott ment fel, és én úgy emlékszem, hogy 2005-ben is. Mind a kétszer tolás volt, annyira meg nem voltam gyenge 2005-ben sem, hogy ha az erdészház melleti oldalon ment, toljam. A pályarajz és a szintrajz meg olyan, amilyen. Harang versenyeire jellemzõ.

Ahogy lejövünk az aszfaltról, három lehetõség van:
- balra a jelölt túristaút
- jobbra az erdészház kerítése mellett (ez a legkönnyebb)
- középen, ahol tavaly, és szerintem 2005-ben is ment a verseny (ez a legnehezebb, vizesen halál, mert füves és csúszik, mint a nyavaja)

ugyan pár nap és kiderül, meg nagyjából lényegtelen pár száz méter, de sztem 2005-ben a kerítés mellett ment, *ilyen kanyargós lankás volt, mindjárt az elején magasles- meg ott volt taposott nyom a fû között -meg le is volt kaszálva- és annyira nem volt vizes/sáros szal simán tekerhetõ lett volna ha az aszfalton kicsit jobban sietek, és nam maradok a bénázó bolyban....úgy számomra nem volt tekerhetõ

ami meg még van, az nyilegyensen megy fel a púp felé -azért hívom távvezeték nyiladéknak, azoknak szoktak ilyet vágni- és az füves is rendesen, meg meredek.....de lehet ez egy negyedik :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
van egy eladó nevezésem, rövidtáv, U17 - gondolom a korcsoportátnevezés megoldható. 3000 forint. érdeklõdni priviben vagy email: idavid91 gmail com

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Igen,az egész különitmény teljes létszámmal!!!
Ééééés elporolják a Szegedieket!:D:D:D

Meccselnek a hegyvidékiek? ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Tavaly ott ment fel, és én úgy emlékszem, hogy 2005-ben is. Mind a kétszer tolás volt, annyira meg nem voltam gyenge 2005-ben sem, hogy ha az erdészház melleti oldalon ment, toljam. A pályarajz és a szintrajz meg olyan, amilyen. Harang versenyeire jellemzõ.

Ahogy lejövünk az aszfaltról, három lehetõség van:
- balra a jelölt túristaút
- jobbra az erdészház kerítése mellett (ez a legkönnyebb)
- középen, ahol tavaly, és szerintem 2005-ben is ment a verseny (ez a legnehezebb, vizesen halál, mert füves és csúszik, mint a nyavaja)

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás

Hi!
Jön a csabai különítmény?

Igen,az egész különitmény teljes létszámmal!!!
Ééééés elporolják a Szegedieket!:D:D:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ha tolni kell, óvni fogunk. :D Megtévesztik a versenyzõket. :rofl:
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
tényleg most akkor a "távvezeték nyiladékon" megy ott fel vagy a másikon ?

mert 2 éve nem ott ment, de Dzsonhee azt mondt most ott mentetk fel....akkor jogos hogy ott magasabbra meredekebben megy a diagram, mert a honlapom a 2 évvel ezelötti van, az meg nem is megy olyan magysra meg lankásabb is...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hihi, és tényleg. :D

VV, az a füves szivató nincs benne a hivatalos pályarajzban. Az hogy lehet? Ott egy akkorát ugrik a grafikon, hogy csak na, s magasabbra is felmegy, mint a hivatalos rajzon. Csak észrevettem.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Tudja valaki ,hogy -jelenleg- milyen a pálya állapota,mennyi estett?

Ezen kívül tudsz valami egyéb dolgot is kérdezni vagy hozzászólni, mert az utóbbi idõben kb. ilyen tartalmú hozzászólások teszik ki a postjaid zömét.:chin: Halál komolyan vártam már, mikor teszed fel.:D:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

a 7en még egy csepp se, elötte se sok...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Pedig én már minimum 2 hete elkezdtem. ;)

http://forum.bikemag...51&postcount=26

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Apa kezdõõõdik! :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mit számít, egész szombaton esni fog. :)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Team Heavy Pedál Szeged

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Ha hazamentem küldök egy képet.Az asszony-nak kuncsorogtam egyet,adtak is szó nélkül...

Hi!
Jön a csabai különítmény?
Team Heavy Pedál Szeged

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Köszöntem!!

Milyen jó is, hogy végül dolgoznom kell ma egész nap... :P :thunder:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Akácos-árok után tovább piros bringás, majd a zõd bringás, Bogdány magasságában tovább a sotteres erdészeti úton (balra), mindig a visszafordítókon haladva. Az Etetõi-réten borítás jobbra az erdészeti útra le a Mester-rétig, onnan tovább egyenesen, letérve az erdészeti útról (és a kék jelzésrõl). Kicsi emelkedõ majd gurulás elõször az erdõben, aztán egyre sziklásabb úton (itt tessék ésszel menni, mert a végén, ahol tiszta szikla, csúnyát lehet firkálni és boritékolható a sérülés. Ahogy leértek, tovább egyenesen a kék jelzés mentén, fel a Nagyvillám melletti rétig, itt balra fordulva tovább a Silvanus-ig vezetõ aszfaltig, átkelés és irány a Nagyvillám teteje. Innen le a sípálya felett elindulva a murvás úton (pár visszafordító). Mikor eléritek a sípályát felezõ murvásat, rajta tovább, majd leborítani a sípályára és a jobb oldalán haladva (az ugratók mellett) le az aszfaltig. Itt erõs balos, majd ismét balra fodulva irány a Görgey-bérc. Elhaladva mellette kicsit fel a murváson majd jobbra leborítani, és innen végig az úton a Salamon-tornyot érintve le Visegrádra.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Valaki tudná vázolni, hogy megy a középtáv nyoma a térképen? Ha Tamás nem csapja magát nagyon szét ma, akkor megpróbálnánk bejárni holnap reggel :)

visegrádról pap rétre az aszfaltot ismered, pap rétrõl hegytetõre az erdészház mögötti dózerút, de ha nem akarsz kavarogni akkor menj a kéken, hegytetöröl szentlászlóra a kék, kisrigótól még mindig a kék - egy 100 métert a térkép szerint is az aszfalton megy- aztán megint ösvény keresztezed a dömörkapui aszgfaltot, még mindig a kéken mész, 5,-600 méter után lesz ehu ilyen táboros placc esõház ilyesmi, ott megy fel -balra- egy erdészeti azon mész fel tölgyikrekig -megtalálod a sárga jelzést - kb jobbra mindulsz rajta- mész a sérgán -szintben kb- 1,5 -2 km, ott lesz balra sárga+ elág azon le szentkeresztig, szentkeresztrõl a piroson fel dobogókõre, -a maraton útvonal néha nem az ösvényen megy de sokat nem tévedhertsz- köröl a piros 3 szög királykuti nyeregbe, onnan pár méter aszfaslt a második balra menõ dózerútig - ameluik prédikálóra visz- azon mászol mig jobbra eléred a piros 3szöget ott leboritasz, pár száz méter után a 3szög elágazik és a piros + en mész tovább, majd egy fincsi lejtõzés után lesz egy balra leágazó erdészeti út arra boritasz majd az elágazik és balra mész rajta, a kis rigóig, onnan szentlászló a zöld jelölt kerékpárut szentlászló hegytetõ parkoló, onnan az aszfaltos erdésztin pap rét, megkerülöd a rétet piros bingás jel dózerút, azt követd, lesz egy balra le elágazás még mindig piros bringás jel plusz kék + ott fincsi lejtõzés -ez az akácos árok- és innen nem tudom tovább :)