Meccselnek a hegyvidékiek?
Igen,lassan már lehet örök riválisnak nevezni minket/öket!:beer:
Msonaj!
Remélem most többet tudunk beszélni,mint a Szilváson!
Meccselnek a hegyvidékiek?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
ugyan pár nap és kiderül, meg nagyjából lényegtelen pár száz méter, de sztem 2005-ben a kerítés mellett ment, *ilyen kanyargós lankás volt, mindjárt az elején magasles- meg ott volt taposott nyom a fû között -meg le is volt kaszálva- és annyira nem volt vizes/sáros szal simán tekerhetõ lett volna ha az aszfalton kicsit jobban sietek, és nam maradok a bénázó bolyban....úgy számomra nem volt tekerhetõTavaly ott ment fel, és én úgy emlékszem, hogy 2005-ben is. Mind a kétszer tolás volt, annyira meg nem voltam gyenge 2005-ben sem, hogy ha az erdészház melleti oldalon ment, toljam. A pályarajz és a szintrajz meg olyan, amilyen. Harang versenyeire jellemzõ.
Ahogy lejövünk az aszfaltról, három lehetõség van:
- balra a jelölt túristaút
- jobbra az erdészház kerítése mellett (ez a legkönnyebb)
- középen, ahol tavaly, és szerintem 2005-ben is ment a verseny (ez a legnehezebb, vizesen halál, mert füves és csúszik, mint a nyavaja)
Igen,az egész különitmény teljes létszámmal!!!
Ééééés elporolják a Szegedieket!:D:D
Hi!
Jön a csabai különítmény?
Ezen kívül tudsz valami egyéb dolgot is kérdezni vagy hozzászólni, mert az utóbbi idõben kb. ilyen tartalmú hozzászólások teszik ki a postjaid zömét.:chin: Halál komolyan vártam már, mikor teszed fel.Tudja valaki ,hogy -jelenleg- milyen a pálya állapota,mennyi estett?
a 7en még egy csepp se, elötte se sok...Tudja valaki ,hogy -jelenleg- milyen a pálya állapota,mennyi estett?
Ha hazamentem küldök egy képet.Az asszony-nak kuncsorogtam egyet,adtak is szó nélkül...
visegrádról pap rétre az aszfaltot ismered, pap rétrõl hegytetõre az erdészház mögötti dózerút, de ha nem akarsz kavarogni akkor menj a kéken, hegytetöröl szentlászlóra a kék, kisrigótól még mindig a kék - egy 100 métert a térkép szerint is az aszfalton megy- aztán megint ösvény keresztezed a dömörkapui aszgfaltot, még mindig a kéken mész, 5,-600 méter után lesz ehu ilyen táboros placc esõház ilyesmi, ott megy fel -balra- egy erdészeti azon mész fel tölgyikrekig -megtalálod a sárga jelzést - kb jobbra mindulsz rajta- mész a sérgán -szintben kb- 1,5 -2 km, ott lesz balra sárga+ elág azon le szentkeresztig, szentkeresztrõl a piroson fel dobogókõre, -a maraton útvonal néha nem az ösvényen megy de sokat nem tévedhertsz- köröl a piros 3 szög királykuti nyeregbe, onnan pár méter aszfaslt a második balra menõ dózerútig - ameluik prédikálóra visz- azon mászol mig jobbra eléred a piros 3szöget ott leboritasz, pár száz méter után a 3szög elágazik és a piros + en mész tovább, majd egy fincsi lejtõzés után lesz egy balra leágazó erdészeti út arra boritasz majd az elágazik és balra mész rajta, a kis rigóig, onnan szentlászló a zöld jelölt kerékpárut szentlászló hegytetõ parkoló, onnan az aszfaltos erdésztin pap rét, megkerülöd a rétet piros bingás jel dózerút, azt követd, lesz egy balra le elágazás még mindig piros bringás jel plusz kék + ott fincsi lejtõzés -ez az akácos árok- és innen nem tudom továbbValaki tudná vázolni, hogy megy a középtáv nyoma a térképen? Ha Tamás nem csapja magát nagyon szét ma, akkor megpróbálnánk bejárni holnap reggel