Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Van valakinek esetleg eladó nevezése DM középtávra? Haverom a 8.000-t már nem vállalná, az 5.000 még beleférne neki.

http://forum.bikemag...&postcount=2348

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Valaki tudná vázolni, hogy megy a középtáv nyoma a térképen? Ha Tamás nem csapja magát nagyon szét ma, akkor megpróbálnánk bejárni holnap reggel :)

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 hozzászólás
Van valakinek esetleg eladó nevezése DM középtávra? Haverom a 8.000-t már nem vállalná, az 5.000 még beleférne neki.

Köszi.
a második p néma!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Ezek szerintem a Tóth Laca képei. Sajna ott elég setét volt az erdõben.
Az az év nem volt gázos. Volt 1-2 kissebb locs-pocs, de mindent összevetve teljesen jól járható volt a pálya. A fotón látható helyen is a külsõ nyom hibátlan volt. Aki meg bringázás helyett iszapfürdõre vágyott...
Ausztria, Kenguruk földje!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Hahaha, az a jó kis lejtõzés a Kis Rigótól:D

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

2005-ösre hasonlít ? Tavaly is elég komoly sár volt, ha jól emlékszem. Ez azt jelenti, hogy '05-ben rosszabbak lehettek a körülmények :o

Nem, 2006 rosszabb volt. Akkor a verseny elõtt, alatt és után is esett. 2005-ben csak az azt megelõzõ napon, de a verseny napján már verõfényes napsütés volt... persze a sár úgy is nyakig ért.
Amit írtam azt úgy értettem, hogy inkább a 2005-ösre fognak hasonlítani a viszonyok, mert csak szombatra jeleznek esõt, vasárnapra -egyelõre- nem. Gondolom a tavalyira még mindenki emlékszik, de a 2005-ös emlékek már megfakulhattak kicsit. Ennek örömére itt van pár kép a 2005-ös Duna marciról :) A szerzõ nem én vagyok, remélem elnézi nekem hogy idetettem õket. Szóval ilyesmire lehet készülni :) :

http://pix.bikemag.h...0&ppuser=186390

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

OFF
Még feltételezem nem tekertél 150 km-t nyeregben terepen vele. Eddig te vagy az egyetlen, aki dicséri, én is kb az 1-2 órás edzéseimre veszem csak fel.
ON

273km aszfalton egyben és nem volt vele gondom, terepen csak 95km (ennyi a leghosszabb terepezésem idén) és akkor sem volt problémám.

A sebesség mindent megold.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
2005-ösre hasonlít ? Tavaly is elég komoly sár volt, ha jól emlékszem. Ez azt jelenti, hogy '05-ben rosszabbak lehettek a körülmények :o

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

de remélhetõleg a verseny napján nem lesz esõ...

Melyik verseny napján? :chin: Egyik nap se essen...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

OFF
Eddig három szavazat arra, hogy Danténak kényes a s.gge ;)
ON

Grrr....morrrr...(hát jah, én kímélem :D )
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Ahogy nézem az idõjárás elõrejelzést, szerdára és szombatra is várható esõ... vasárnapra remélhetõleg nem. Erõs a gyanúm, hogy a mostani Duna marci nagyon fog hasonlítani a 2005-ösre. Azaz nyakig ér majd a szar, de remélhetõleg a verseny napján nem lesz esõ...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
OFF
Eddig három szavazat arra, hogy Danténak kényes a s.gge ;)
ON

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

OFF
A decathlonos piros betétes naci nagyon kényelmes.
ON

Off
Szerintem is! Teljesen jó. És én már tekertem vele 198 km-t egyben ;)
On
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Én is dícsérem, bár eddig még csak max 70 km fért bele egyben úgy, hogy mellette a napi kétszer egy órát simán lehet benne bírni heti ötször.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
OFF
Még feltételezem nem tekertél 150 km-t nyeregben terepen vele. Eddig te vagy az egyetlen, aki dicséri, én is kb az 1-2 órás edzéseimre veszem csak fel.
ON

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
OFF
A decathlonos piros betétes naci nagyon kényelmes.
ON

A sebesség mindent megold.

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
van ket elado indulasom hosszutavra ha valakit erdekelne.

thx
Leon
..::"Az utolsó 2mp-t nem lehet visszacsinálni..."::..

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Ha tör a nyereg, azt nem csak melegben teszi szerintem :no:
Kifejezetten a melegre értettem, a verseny természetesen a felkészüléstõl, mentális állapottól, bringától, kipihentségtõl és még vagy 1000 féle dologtól függ...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
(esetleg nem a Dicsaklonban kéne betétes nacit venni...)

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
szerintem kell hozzá segg is
ne becsüljük le a perianalis tájékot
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!