Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Please log in to reply
3657 replies to this topic

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern
persze persze harang..én csak az elõzõ két évihez viszonyítottam

a póló meg azért érdekel mert az elõzõ 2 tényleg minõségi hordható volt...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Jó kis verseny volt, majdnem minden tetszett.
-Az idõ csodás volt, sarat nem láttam.
-A pálya jó volt, jó gyors és szerintem jól volt kijelölve. Sajnos láttam pár bukást, sokan jobbnak vélik magukat, mint amennyit tudnak. Jobbulást nekik.
-A frissítõkkel nekem nem volt gondom.
-A kaja fini volt, jól esett.
-A póló olyan amilyen, nem foglalkoztat a dolog.

Hanem a rajt az foglalkoztat, az már megint ritka sz@r volt! Úgy látszik a szervezõkön kívül mindenki tudja, hogy miként kéne rajtoltatni, jó lenne, ha valaki elmesélné már végre nekik.:cry:

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Erre csak annyit mondok: Harang.
Többet vártál? Rosszul tetted.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern
na szóval...

pozitívum:
-a pálya fasza volt végre 2 év után

negatívum:
-rajt botrányosan szar, a világújdonság kudarcot vallott...tanuljunk már meg rajtoltatni az istenit...fél óráig magyarázta bemondóember is meg mindentmegmagyarázok fõszervezõ úr is h hova kell menni de senki se talált oda...marha jól esett 20 percet állni a 40 fokban...az emebrek meg a gáton na azok értelmesek voltak
-frissítõ fos...elsõnél víz másodiknál nekem is csak víz mellékízzel harmadiknál végre narancslé...powerbar meg csak hosszútávnak, nem mintha õk többet fizetnének az meg nem indok h többet megy mert kit érdekel
-póló irgalmatlan szar felmosórongy megint:S a tavalyit napi szinten hordom annyira jó, végre beérek a célba h megkapom az ideit erre ez is csalódás

-résztvevõk...minek az elsõ 10km en megint 30000+ pulzussal keménykedni:S bezzeg a sorompó után mindenki hullott

inter mountain series stb blabla...hát biztos ez a verseny a szégyenfoltja annak is...meg világkupa egyszer megint hát hogyne pffff

szerintem megyek jövõre is de nem várok már semmit csak jó idõt

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Na, asszem két órán bellül toltam le betegen a rövidet; jó erõnlétben még lehet kipróbálom mennyi idõ alatt menne...

Pályakijelölés jó, pálya is jó - rövidtáv ellenére nem volt túl light, frissítõk ok (különösen a rövidtáv 2. frissítõje, húúúúú, az nagyon OK volt :D), kaja tészta gombapörviel OK, ffi póló nem(nagyon nem)OK, de nõi póló OK. Idõ elment, szerencsére nem volt olyan gyilkos nekem mint Crosskovácsin. 2 technikásabb lejtõ alján is ált fotós bácsi, mindkettõnél csak én mentem le nyeregben, de mindkettõ épp nem fényképezett, grrrr!:rocketman

Szal tetszett összességében, csak azt sajnálom hogy végre nem ismeretlen pálya lett volna, végre mehettem volna középtávon faszán, gyorsan, de hát nem jött össze :(. Majd jövõre...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Csak mondom, mindenkinek: Szõlõcukrot sohasem szabad enni, még rövidtávon sem, hirtelen felnyomja a vércukrot, 10 perc alatt kiürül és jobban el lesz az ember éhezve mint ha nem evett volna semmit. Nemtom miért nyomják még mindig pár versenyen...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Tom_i

Tom_i

vendég

• fórumtag
  • 40 posts
Ez volt az elsõ maratonom, nekem nagyon tetszett a pálya, letekertem 2 óra alatt a rövidet, olyan lejtõkön mentem le amilyenekem még soha, ugyhogy magammal is elégedett vok. Viszont szõlõcukrot sohatöbbé nem eszem verseny közben. Majdnem hánytam tõle mikor már 5 perce éreztem azt az édes ízt a számban.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Lehet, arra én nem jártam, meg a kissrác is elötte volt.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Jó, akkor nem is takarítom le annyira a gépet :D. A bejárás sara még rajta :(

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Pssszt! Azt ugye tudod, hogy az összetámasztott 4 bringából csak az enyém vett részt a versenyen? ;)

A vár után volt 4 km stabil sár, s pár elkerülhetetlen sár (híd alatti átkelés stb).
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Mondjuk a tiéden kívül nem láttam sáros biciklit.
:)
A kissrácnak meg belsõt is cseréltem, nyoma nem volt rajta sárnak.

Ne feledd, a támaszkodó rudat el is lehet forgatni!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Akinek a pálya mai állapota tökéletes, az segítsen lekaparni a sarat a bringámról a mai X-terra után. ;)

Na azért nem kell megijedni, egyáltalán nem vészes, de porszáraz illúziótok ne legyen, szombat hajnalban elég sok esõ esett, s vannak stabilan varacskos szakaszok. Szóval ne semi-slick-el gyertek azért. ;) [ma a mezõnybõl sokan sárgumival mentek a saras-egynyomtávok miatt]
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Megnyugtatnék mindenkit, a pálya állaga tökéletes volt ma.
Több helyen láttam már a jelöléseket kirakva.

Mindenkinek jó versenyzést!

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 posts
jó zúzást mindenkinek holnapra!!!
nekem még 2 nap a zállamvizsgáig, aztán újra nyeregbe pattanok.

Balázs

Cickond

Cickond

vendég

• fórumtag
  • 90 posts
Átadó egy DM férfi középtáv master 1 nevezés, 2500 HUF. Ha érdekel, hívd Robit: 06-húsz-251-nullanyolc-27.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Akkor a sárgumit itthon hagyom :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
szerintem a Duna-kanyar tünetmentes lesz vasárnap:
www.idokep.hu
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Holnapra még mond egy kis esõt, de vasárnapra jön a meleg.
Idén nem vakítanak az 5 méter átmérõjû medencével ? :) 1300 ember egyszerre rohanná meg :bananadan
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Köszi Balage!

Azt mondták a nevezésinfón, hogy tegnap még lehetett volna módosítani, ma már nem :(

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

"A pálya állapota tökéletes, még egy szombati esõ sem tud rajta rontani..."

Azért ezt igy nem merném leirni...

én igen.....nem túl nagy a valószínûsége 6-8 órás stabil esõnek szsombaton, kisebb meg nem csinál dágványt, annyi esõ nem volt mostanában....tavaly azért elég rendesen esett elõtte
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való