Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
2005-ben tuti jobbra ment ezt említette zed is a kis lankás (ezt tévesztettük el anno VV)

2006-ban meg középen a füvesen (van róla kép velo-ban)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Ezen felesleges vitatkoznunk, mert a három út közül a középsõ a legrosszabb a fû miatt, amit jó ha évente egyszer kaszálnak. A meredekségét nem firtattam, mert a kutya másutt van elhantolva.:)

ja akko r félrehallottam.....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ezen felesleges vitatkoznunk, mert a három út közül a középsõ a legrosszabb a fû miatt, amit jó ha évente egyszer kaszálnak. A meredekségét nem firtattam, mert a kutya másutt van elhantolva.:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Mivel tiszta fû az út - a két nyom is - egy csöppnyi nedvességtõl is csúszik mint a nyavalya. Mellesleg 2005-ben és 2006-ban is ugyan ott ment a nyom - az erdészház melletti három útból a középsõn, ami leginkább fáj.

sztem annál van meredekebb, mint ahol 2005 ben ment.....az nem volt túl meredek, csak ahol én haladtam ott nem nagyon lehetett a tóló kollégák közt elférni....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Két éve nem hittem el! Szépen Natival kolbászolunk középtájt, és tolják felfelé azon a kis ló...ron! Én meg ismertem az ösvényt és leesett az állam. Normális esetben az aszfaltról lendületben le, és lendületbõl fel a huplira, végén kiállva. Ráadásul széles kétnyomos, mit kell ott tologatni?

Mivel tiszta fû az út - a két nyom is - egy csöppnyi nedvességtõl is csúszik mint a nyavalya. Mellesleg 2005-ben és 2006-ban is ugyan ott ment a nyom - az erdészház melletti három útból a középsõn, ami leginkább fáj.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Rövidtávon eleve nem adnak nehezet, de a közép sem nehéz, abszolválható kb leszállsá nélkül, max 1-2 patakátkelésnél van aki leszáll, röviden tudtommal az sincs.

Frissítõkrõl csak én nem találok infót?

rajta van az útvonal térképen qrva nagy betûkkel jelölve melyik itató melyik etetõ és melyik ahol le is szo.nak :)

de fejbõl a özéptáv :

szentlászló kisrigó , vegyes, -kb 10 km- következõ 10-15 km re, pilisszenykereszt itató, kb 5km dobogókõ vegyes, kb 20 km de itt jórészt lejtõzés után, vizverési rét itató, és célban vegyes...és kis szerencsével itt még a 3. opció is bejátszhat :)
ja és hazafelé dob kõ meg vizverés közt még pap rét..
http://www.sportakti...duna/terkep.jpg

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

:sóhaj: Vagy max nem indulok.

:kacsint: Sajnáljunk?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

A tavalyit sajna nem tudom, lehet, hogy más volt. A tavalyelõtti az egy rövid, lankás kétnyomos.

tavaly gondolom a nyilegyenes "távvezeték nyiladékon" ment fel az erdészház után...

MC, Te tudsz az útvonalban patakátkelésrõl ?

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Tavaly másfelé ment, a DM paprét után szerintem. Az tényleg meredek és tolós volt, elsõsorban a csúszós fû miatt. Szárazon lehet tekerhetõ.

A tavalyit sajna nem tudom, lehet, hogy más volt. A tavalyelõtti az egy rövid, lankás kétnyomos.
Ausztria, Kenguruk földje!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

pedig más variációd nem lesz

:sóhaj: Vagy max nem indulok.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Tavaly másfelé ment, a DM paprét után szerintem. Az tényleg meredek és tolós volt, elsõsorban a csúszós fû miatt. Szárazon lehet tekerhetõ.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

széttépni sem fogom (tudom) magam az elsõ aszfaltos emelkedõn

pedig más variációd nem lesz

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Azt azért megnézem, mennyien mennek föl Pap-rét után az elsõ nem aszfaltos részen.

Ráadásul széles kétnyomos, mit kell ott tologatni?

Jajj, most elbizonytalanítottatok. Nincs türelmem a tolással szembesülni, s széttépni sem fogom (tudom) magam az elsõ aszfaltos emelkedõn, hogy felmenjek az elejére. Mindenhol vissza lehet szállni, tegnap nekem a "sárga" jelen sikerült egy kidõlt fatörzs után a HHH nagy-köves elõtt a vízmosásban, pedig az azért már meredek. Az X-Terrán mér nem tolja a nép? :chin:
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Két éve nem hittem el! Szépen Natival kolbászolunk középtájt, és tolják felfelé azon a kis ló...ron! Én meg ismertem az ösvényt és leesett az állam. Normális esetben az aszfaltról lendületben le, és lendületbõl fel a huplira, végén kiállva. Ráadásul széles kétnyomos, mit kell ott tologatni?
Ausztria, Kenguruk földje!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Azt azért megnézem, mennyien mennek föl Pap-rét után az elsõ nem aszfaltos részen.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Rövidtávon eleve nem adnak nehezet, de a közép sem nehéz, abszolválható kb leszállsá nélkül, max 1-2 patakátkelésnél van aki leszáll, röviden tudtommal az sincs.

Frissítõkrõl csak én nem találok infót?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Van benne úgy 1/4-1/3 rész aszfalt, a többi jelölt túristaút. Részben kemény erdei talaj, sok köves, sotteres dózerúttal tûzdelve. Rövid távon nem nehéz, kivéve ha elötte esett vagy verseny közben is esik. Akkor igazi, vendégmarasztaló pilisi sár, amivel rendesen meggyûlhet az ember baja.:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
A Dunamaraton pályájához hasonlít leginkább. :) Ami sima ügy, de persze így is mindenki tolja, mert Magyarországon az a menõ, köveket meg majd elszállítják, hogy ne rázzon.

Na, most komolyan - semmi extra, ~Buda Maraton, változatos, robbanékony pálya, full középtányér, semi-slick, csõgáz végig. Mászás komoly nincs, DH szintén nincs, max a vége veszélyesebb kicsit.

Ha sár van, akkor maga a halál, sárgumi alap.

A rövidtáv, mint minden versenyen, országútival (vagy max egy ciklokrosszgéppel) is járható.

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás
Sziasztok!

Mit érdemes tudni a pályáról, még nem jártam ezen a maratonon.
Nehéz, nem nehéz(rövidtávon indulok) milyen a pálya? Köves, aszfalt, turistaút stb.? Melyik más maraton pályájához hasonlít leginkább?

üdv.
Ha meghalsz egy emelkedõn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én is onnan mennék, de lehetõleg terepen. Majd még egyeztetünk.