Ez magunkközt szolva megoldható ? Nem ! miért is ? mert hány ember fog bemenni nem a saját cellájába és kiküldik a cella közepéröl ? hogyan ? tehát ebböl megint az lesz hogy mindenki 9 20kor már odateszi a kereket és aki meg rendesen bemelegit 9 45-9 50 közt odaér annak marad a hobbi rövidtávbol rajt ami +10perc hátrányA hosszú áll elöl, szalaggal leválasztva mögötte a közép és ha jól csinálják, ujabb szalaggal a rövid. Na szilváson a közép és a rövid egybe volt.
És 10kor Fireeeee.
Jelentkezz be Regisztrálj

XV. Duna Maraton | Visegrád
Írta 2008. július 02. - 17:16

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."
Írta 2008. július 02. - 16:40

Ugye, nagyon nem jól érzem, ha azt érzem, hogy esetleg/netalántán/stb. egyes fejekben összemosódnak a rövidtávon indulók a 2 kanyarig, 25 m szintig durván könyöklõ, aztán lesíró "hobbyrakétákkal"?
(Bocs, az offér'.)
Hogy helyén legyen a bejegyzés, technikailag mit jelent az, hogy a Dunán azonos idõben rajtolnak, de térben el lesznek választva az egyes távon indulók?
A hosszú áll elöl, szalaggal leválasztva mögötte a közép és ha jól csinálják, ujabb szalaggal a rövid. Na szilváson a közép és a rövid egybe volt.
És 10kor Fireeeee.
Írta 2008. július 02. - 16:37

Én nem tudom, hogy mirõl beszélsz, de ha a Pap-réten lejön a mezõny az aszfaltról, és az erdészház kerítése mellett elindul, akkor ahogy eléri a fákat, három irányba mehet. Balra a kék túrista jelzés - itt fog menni idén -, egyenesen a kellemes mászóka - itt ment az elmúlt három évben -, jobbra pedig egy erdõgazdasági út - ez a legkönnyebb.
A rövidtáv, amikor lejön az aszfaltról, befordul balra. Kb 50 méter és vesz egy jobbost. Egyrõl beszélünk?Te is erre gondoltál?
Írta 2008. július 02. - 16:36

(Bocs, az offér'.)
Hogy helyén legyen a bejegyzés, technikailag mit jelent az, hogy a Dunán azonos idõben rajtolnak, de térben el lesznek választva az egyes távon indulók?
Írta 2008. július 02. - 16:03

Én nem tudom, hogy mirõl beszélsz, de ha a Pap-réten lejön a mezõny az aszfaltról, és az erdészház kerítése mellett elindul, akkor ahogy eléri a fákat, három irányba mehet. Balra a kék túrista jelzés - itt fog menni idén -, egyenesen a kellemes mászóka - itt ment az elmúlt három évben -, jobbra pedig egy erdõgazdasági út - ez a legkönnyebb.Tavaly a Pap-rét után balra kellett menni és ott nem igazán volt hegymászás (na jó, egy picit még emelkedik felfelé), így nem nagyon értem, hogy mire gondolhatsz a "hegymászásnál"????
Írta 2008. július 02. - 13:53

Írta 2008. július 02. - 13:18

Ó nagyon egyszerû, összefoglalom.
Rajtnál feltétlen elõre tolakszik, mert hisz õ is versenyezni jött.
A pályán az elsõ kilómétereken üvölt, hogy "pálya-pálya", mert siet.
Az elsõ domtetõn megáll pihenni egy kicsit, mert nem kap levegõt.
Amikor beér a célba, akkor eldobja a biciklit, mert az a hibás abban,
hogy a középmezõny is rávert vagy mésfél órát.
Asszem nem hagytam ki semmit.
:lol1: Valahogy így...
Kiegészíteném annyival, hogy amikor a hangosbemondón bemondják, hogy "kérjük a rövidtávosok álljanak hátra", akkor rendszerint összekeverik az irányokat, s inkább elõre állnak.

Már megint tévedsz, mert Schwalbe-izé vagy, ez csak NN-re igaz, Ritchey-be ez túl kicsi, oda minimum 3,2548621462564822 bar kell.keréknyomást azt 3,2548621462564821 bart....de se több se kevesebb nem jó erre nagyon figyelj
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2008. július 02. - 13:01

hát hogy 1500m ert ugy mennek mint a gép aztán meg az elsö komoly kaptatónál intenziv levegövétellel tolják fel feltartva az embereketÁruljátok már el, hogy lehet felismerni a "hobbirakétákat" ! Egyre jobban kezdek tartani tõlük...

ugye igy van ? én igy szoktam emlékezni rá
Írta 2008. július 02. - 12:57

Hello !
Keréknyomást mennyit javasoltok ?
Hol lehet olyan képeket találni,amin a pálya van a rajt-cél terület helyett ?
Kssz !
keréknyomást azt 3,2548621462564821 bart....de se több se kevesebb nem jó erre nagyon figyelj
mármint térkép ? mert az kb 3 oldallal ezelõtt ebben a topikban
vagy fénykép a pálya minden 20 méterérõl ? mert olyan nincs
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. július 02. - 12:53

Áruljátok már el, hogy lehet felismerni a "hobbirakétákat" ! Egyre jobban kezdek tartani tõlük...
Ó nagyon egyszerû, összefoglalom.

Rajtnál feltétlen elõre tolakszik, mert hisz õ is versenyezni jött.
A pályán az elsõ kilómétereken üvölt, hogy "pálya-pálya", mert siet.
Az elsõ domtetõn megáll pihenni egy kicsit, mert nem kap levegõt.
Amikor beér a célba, akkor eldobja a biciklit, mert az a hibás abban,
hogy a középmezõny is rávert vagy mésfél órát.
Asszem nem hagytam ki semmit.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2008. július 02. - 12:50

Keréknyomást mennyit javasoltok ?
Hol lehet olyan képeket találni,amin a pálya van a rajt-cél terület helyett ?
Kssz !
Írta 2008. július 02. - 12:48

vagy mert esetleg az erdészet nem engedélyezte ?T
Mert sok panasz érkezett a tolás miatt...
D)
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. július 02. - 12:46

Írta 2008. július 02. - 11:39

itt már nem hosszun indulsz ?
Nem, itt középen. Idén és valószínû még jövõre is középtávon fogok versenyezni 1-2 hosszútávval megtûzdelve. Utána meg csak hosszú. Jelenleg 2,5-5 órát bírok magas intenzitáson és nehéz is vagyok (-10kg nem ártana), még kevésnek érzem magam a hosszútávhoz és jó lenne egy egyszámjegyû eredmény középtávon.
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. július 02. - 11:30

De azért még maradt egy Szentkereszt után a Fagyos katonánál
Elárulom, hogy ha bevállalod a keresztbeváltást, 44/32-ben fel lehet ott menni, de 32/32-ben már "pörgetve" alapozó üzemmódban is.

A hosszútávoso elõlrõl rajtolnak, téged nem érint...
Sajnos (sajnos?

Írta 2008. július 02. - 11:15

Írta 2008. július 02. - 11:11

itt már nem hosszun indulsz ?A hosszútávoso elõlrõl rajtolnak, téged nem érint...
Legyen az az én gondom, hogy hogy fogom átvágni magam a "hobbirakétákon".
Írta 2008. július 02. - 10:56

Én sem értem, hogy a verseny egyetlen kistányéros emelkedõjét miért kellett kiszedni... Az akár feltekertél, akár futottál, csak szûrte a mezõnyt, tehát kicsit ritkítva jöttünk rá a lejtõre. A kéken meg boldog-boldogtalan felteker...
A hosszútávoso elõlrõl rajtolnak, téged nem érint...
Legyen az az én gondom, hogy hogy fogom átvágni magam a "hobbirakétákon".

A sebesség mindent megold.
Írta 2008. július 02. - 09:59

Tegnap du. még semmi nem volt kijelölve, úgy tudom pénteken kezdik a kijelölést.Ki van már jelölve a pálya?
Szentendre felöl mennék fel a Pap rétig, és ott ráállnék a rövid pályára.
Viszont elõször megyek, és félõ eltévedek...
Viszont sok belógó ág és szeder van. Ja és sok a kullancs is. Tegnap a 9.-et szedtem ki magamból az idén, mind azon a környéken sikerült begyûjtenem.
Mert sok panasz érkezett a tolás miatt...Én sem értem, hogy a verseny egyetlen kistányéros emelkedõjét miért kellett kiszedni...
De azért még maradt egy Szentkereszt után a Fagyos katonánál

Írta 2008. július 02. - 09:15