Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

A hosszú áll elöl, szalaggal leválasztva mögötte a közép és ha jól csinálják, ujabb szalaggal a rövid. Na szilváson a közép és a rövid egybe volt.
És 10kor Fireeeee.

Ez magunkközt szolva megoldható ? Nem ! miért is ? mert hány ember fog bemenni nem a saját cellájába és kiküldik a cella közepéröl ? hogyan ? tehát ebböl megint az lesz hogy mindenki 9 20kor már odateszi a kereket és aki meg rendesen bemelegit 9 45-9 50 közt odaér annak marad a hobbi rövidtávbol rajt ami +10perc hátrány

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás

Ugye, nagyon nem jól érzem, ha azt érzem, hogy esetleg/netalántán/stb. egyes fejekben összemosódnak a rövidtávon indulók a 2 kanyarig, 25 m szintig durván könyöklõ, aztán lesíró "hobbyrakétákkal"?;)
(Bocs, az offér'.)
Hogy helyén legyen a bejegyzés, technikailag mit jelent az, hogy a Dunán azonos idõben rajtolnak, de térben el lesznek választva az egyes távon indulók?

A hosszú áll elöl, szalaggal leválasztva mögötte a közép és ha jól csinálják, ujabb szalaggal a rövid. Na szilváson a közép és a rövid egybe volt.
És 10kor Fireeeee.

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás

Én nem tudom, hogy mirõl beszélsz, de ha a Pap-réten lejön a mezõny az aszfaltról, és az erdészház kerítése mellett elindul, akkor ahogy eléri a fákat, három irányba mehet. Balra a kék túrista jelzés - itt fog menni idén -, egyenesen a kellemes mászóka - itt ment az elmúlt három évben -, jobbra pedig egy erdõgazdasági út - ez a legkönnyebb.

A rövidtáv, amikor lejön az aszfaltról, befordul balra. Kb 50 méter és vesz egy jobbost. Egyrõl beszélünk?Te is erre gondoltál?

1etlen amatõr

1etlen amatõr

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Ugye, nagyon nem jól érzem, ha azt érzem, hogy esetleg/netalántán/stb. egyes fejekben összemosódnak a rövidtávon indulók a 2 kanyarig, 25 m szintig durván könyöklõ, aztán lesíró "hobbyrakétákkal"?;)
(Bocs, az offér'.)
Hogy helyén legyen a bejegyzés, technikailag mit jelent az, hogy a Dunán azonos idõben rajtolnak, de térben el lesznek választva az egyes távon indulók?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Tavaly a Pap-rét után balra kellett menni és ott nem igazán volt hegymászás (na jó, egy picit még emelkedik felfelé), így nem nagyon értem, hogy mire gondolhatsz a "hegymászásnál"????

Én nem tudom, hogy mirõl beszélsz, de ha a Pap-réten lejön a mezõny az aszfaltról, és az erdészház kerítése mellett elindul, akkor ahogy eléri a fákat, három irányba mehet. Balra a kék túrista jelzés - itt fog menni idén -, egyenesen a kellemes mászóka - itt ment az elmúlt három évben -, jobbra pedig egy erdõgazdasági út - ez a legkönnyebb.

Saint_MCP

Saint_MCP

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás
Van eladó közép nevezésem 3500-ért, ha valakit érdekel, esetleg tud rá valakit. Plusz a további versenekre is érvénes az ajánlatom ;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Ó nagyon egyszerû, összefoglalom. :)

Rajtnál feltétlen elõre tolakszik, mert hisz õ is versenyezni jött.
A pályán az elsõ kilómétereken üvölt, hogy "pálya-pálya", mert siet.
Az elsõ domtetõn megáll pihenni egy kicsit, mert nem kap levegõt.
Amikor beér a célba, akkor eldobja a biciklit, mert az a hibás abban,
hogy a középmezõny is rávert vagy mésfél órát.

Asszem nem hagytam ki semmit.

:lol1: Valahogy így...

Kiegészíteném annyival, hogy amikor a hangosbemondón bemondják, hogy "kérjük a rövidtávosok álljanak hátra", akkor rendszerint összekeverik az irányokat, s inkább elõre állnak. :)

keréknyomást azt 3,2548621462564821 bart....de se több se kevesebb nem jó erre nagyon figyelj

Már megint tévedsz, mert Schwalbe-izé vagy, ez csak NN-re igaz, Ritchey-be ez túl kicsi, oda minimum 3,2548621462564822 bar kell.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

Áruljátok már el, hogy lehet felismerni a "hobbirakétákat" ! Egyre jobban kezdek tartani tõlük...:)

hát hogy 1500m ert ugy mennek mint a gép aztán meg az elsö komoly kaptatónál intenziv levegövétellel tolják fel feltartva az embereket :)!
ugye igy van ? én igy szoktam emlékezni rá

www.szksc.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

Hello !

Keréknyomást mennyit javasoltok ?
Hol lehet olyan képeket találni,amin a pálya van a rajt-cél terület helyett ?

Kssz !

keréknyomást azt 3,2548621462564821 bart....de se több se kevesebb nem jó erre nagyon figyelj

mármint térkép ? mert az kb 3 oldallal ezelõtt ebben a topikban

vagy fénykép a pálya minden 20 méterérõl ? mert olyan nincs
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Áruljátok már el, hogy lehet felismerni a "hobbirakétákat" ! Egyre jobban kezdek tartani tõlük...:)

Ó nagyon egyszerû, összefoglalom. :)

Rajtnál feltétlen elõre tolakszik, mert hisz õ is versenyezni jött.
A pályán az elsõ kilómétereken üvölt, hogy "pálya-pálya", mert siet.
Az elsõ domtetõn megáll pihenni egy kicsit, mert nem kap levegõt.
Amikor beér a célba, akkor eldobja a biciklit, mert az a hibás abban,
hogy a középmezõny is rávert vagy mésfél órát.

Asszem nem hagytam ki semmit.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

zsiráf

zsiráf

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
Hello !

Keréknyomást mennyit javasoltok ?
Hol lehet olyan képeket találni,amin a pálya van a rajt-cél terület helyett ?

Kssz !

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

T

Mert sok panasz érkezett a tolás miatt...
D)

vagy mert esetleg az erdészet nem engedélyezte ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

itt már nem hosszun indulsz ?

Nem, itt középen. Idén és valószínû még jövõre is középtávon fogok versenyezni 1-2 hosszútávval megtûzdelve. Utána meg csak hosszú. Jelenleg 2,5-5 órát bírok magas intenzitáson és nehéz is vagyok (-10kg nem ártana), még kevésnek érzem magam a hosszútávhoz és jó lenne egy egyszámjegyû eredmény középtávon.

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

De azért még maradt egy Szentkereszt után a Fagyos katonánál :)

Elárulom, hogy ha bevállalod a keresztbeváltást, 44/32-ben fel lehet ott menni, de 32/32-ben már "pörgetve" alapozó üzemmódban is. :)

A hosszútávoso elõlrõl rajtolnak, téged nem érint...

Sajnos (sajnos? ;)) tényleg nem, mert Olaszországban fogok versenyezni éppen ekkor. Ne aggódjatok, én is szenvedek majd a 3850 szinttel. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
kullancsinfot kösz, majd befújom magam rendesen akkor. bár engem nem igazán szeretnek, vándortáborban a legnagyobb susnyásban sem ment belém, meg is lepõdtem...5 éve nem volt kullancsom. :)

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

Legyen az az én gondom, hogy hogy fogom átvágni magam a "hobbirakétákon". :)

itt már nem hosszun indulsz ?

www.szksc.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Én sem értem, hogy a verseny egyetlen kistányéros emelkedõjét miért kellett kiszedni... Az akár feltekertél, akár futottál, csak szûrte a mezõnyt, tehát kicsit ritkítva jöttünk rá a lejtõre. A kéken meg boldog-boldogtalan felteker...

Legyen az az én gondom, hogy hogy fogom átvágni magam a "hobbirakétákon". :)

A sebesség mindent megold.

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

Ki van már jelölve a pálya?
Szentendre felöl mennék fel a Pap rétig, és ott ráállnék a rövid pályára.
Viszont elõször megyek, és félõ eltévedek...

Tegnap du. még semmi nem volt kijelölve, úgy tudom pénteken kezdik a kijelölést.
Viszont sok belógó ág és szeder van. Ja és sok a kullancs is. Tegnap a 9.-et szedtem ki magamból az idén, mind azon a környéken sikerült begyûjtenem.

Én sem értem, hogy a verseny egyetlen kistányéros emelkedõjét miért kellett kiszedni...

Mert sok panasz érkezett a tolás miatt...
De azért még maradt egy Szentkereszt után a Fagyos katonánál :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én sem értem, hogy a verseny egyetlen kistányéros emelkedõjét miért kellett kiszedni... Az akár feltekertél, akár futottál, csak szûrte a mezõnyt, tehát kicsit ritkítva jöttünk rá a lejtõre. A kéken meg boldog-boldogtalan felteker...