Elsõ maratonod lesz?Lesz zuhanyzó a célterületen?

Vagy elsõ Harang-rendezvény?
Hogy ne csak kérdezzek: valószínûleg nem.
Elsõ maratonod lesz?Lesz zuhanyzó a célterületen?
Nem, ha addíg nem esik több, akkor kb olyan lesz a pálya, mint amilyen kedden volt, amikor ott jártam. 2 éve szombaton délután és utána egész éjjel ömlött az esõDe olyan sár nem lesz,mint 2 éve volt? Olyan vontatós?
Éjfél után és hajnalban volt egy kis zuhé, de most meg eléggé fuj a szél, ugyhogy nem lesz olyan nagy gond. Felszáradni teljesen nem fog, van olyan resze a pályának, ahol még akkor is van egy kis sár, amikor nincs. De ez a szél most segít neki.
Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."
Szentlaci után a Kisrigónál aszfalton fog lemenni, mert a kéken van egy kis híd, amit veszélyesnek tartanak, mert szûk. Vízverés utáni szakasznak egy része elég köves és sáros.szombaton tervezi valaki a pálya bizonyos szakaszainak végigjárását (ami érdekelne: a kék sáv Pszlászló és Dkapú között szakasza illetve a Vízverésnyereg utáni rész).
Tavaly a kék elsõ fele kimaradt Pilisszentlászló és Sikáros között (konkrétan Kisrigó és az aszfalt között). A Vízverés-nyereg megint lutri, mert tavaly volt, elõtte nem, azelõtt megint csak benne volt. Mindez úgy, hogy korábban is kijelentették, hogy a nyomvonal változatlan.szombaton tervezi valaki a pálya bizonyos szakaszainak végigjárását (ami érdekelne: a kék sáv Pszlászló és Dkapú között szakasza illetve a Vízverésnyereg utáni rész).
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Mi rövidtávon szétnéznénkszombaton tervezi valaki a pálya bizonyos szakaszainak végigjárását (ami érdekelne: a kék sáv Pszlászló és Dkapú között szakasza illetve a Vízverésnyereg utáni rész).
Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."
Az nem mûködik, hogy egyszerûen a beálló mezõny már az elejétõl kiutálja azt, akinek nem ott a helye?
Biztos lesz aki becsalja magát a másik távra. Na itt nem arra gondolok, hogy a hosszútávos a rövidre.:lol1:
Ez csak akkor gáz, ha így lesz dobogós valaki. Ezt viszont egy jó számítógép program ki tudná szûrni. Vagy ismét a régi téma: külön kategória rajt. Bár nem értem ezt miért nem akarják megoldani????
Hosszún? Középre neveztem.
Az utolsó emelkedõn lenyomlak.