Majdnem. Amit én mondok, az már a középtáv. De 2005-2006-ban még a rövid is arra ment Pilisszentlászlóig.
Akkor ezért nem értjük egymást.

Majdnem. Amit én mondok, az már a középtáv. De 2005-2006-ban még a rövid is arra ment Pilisszentlászlóig.
Ez magunkközt szolva megoldható ? Nem ! miért is ? mert hány ember fog bemenni nem a saját cellájába és kiküldik a cella közepéröl ? hogyan ? tehát ebböl megint az lesz hogy mindenki 9 20kor már odateszi a kereket és aki meg rendesen bemelegit 9 45-9 50 közt odaér annak marad a hobbi rövidtávbol rajt ami +10perc hátrány
engem tuti nem tudsz
A sebesség mindent megold.
Hosszún? Középre neveztem.
Az utolsó emelkedõn lenyomlak.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
és milyen igaza van.hát én majd jól berakom reggel a kocsiba a puNpát meg a sárgumikat, aztán majd kicserélem ott, ha...
bár ma egyik csapattársam direkt szárazra való gumit próbált kölcsönkérni vasárnapra, merthogy por lesz.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
És mindenképpen hosszún mész?
A sebesség mindent megold.
Sár lesz és kész!
http://www.met.hu/om...s=1&pri=0&tfi=1
jobb biztosra mennni:)
http://www.met.hu/om...s=1&pri=0&tfi=1"Pénteken a néhány órás napsütés mellett átmenetileg befelhõsödik az ég, és ELSZÓRTAN számíthatunk záporra, zivatarra. Megerõsödik, a Dunántúlon idõnként viharossá fokozódik az északnyugati szél. A legmagasabb nappali hõmérséklet 23, 28 fok között alakul."
milyen országos esõ?? Nem tudom miért kell állandóan kelteni a feszültséget...
Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Pénteken Országos esõ
-csak hogy jó verseny legyen
Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."
Nem, ezt biztosan tudom, hogy a síránkozások miatt... De lehet hogy jövõre újból bent lesz, és Dante is nyugodtan indulhat, mert lesz miértvagy mert esetleg az erdészet nem engedélyezte ?
Én sem értem, hogy a verseny egyetlen kistányéros emelkedõjét miért kellett kiszedni... Az akár feltekertél, akár futottál, csak szûrte a mezõnyt, tehát kicsit ritkítva jöttünk rá a lejtõre. A kéken meg boldog-boldogtalan felteker...
Szíííjjja Jani!
Szóval jöttök?
Készüljetek rendesen,mert megyünk mi is:)
Sajna én legatyásodtam a héten,vasárnapig lehet rendbe se jövök,de a többiek majd elporolnak titeket helyettem is!:spoko: :spoko:
Majdnem. Amit én mondok, az már a középtáv. De 2005-2006-ban még a rövid is arra ment Pilisszentlászlóig.A rövidtáv, amikor lejön az aszfaltról, befordul balra. Kb 50 méter és vesz egy jobbost. Egyrõl beszélünk?Te is erre gondoltál?