Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás

És az nem 13 km. Az aszfalt a komptól Pap-rétig 9,2, így a maradékot a rajt területen történõ kódorgás, illetve nagyjából a templomig tartó városi aszfalt adja össze. És a Pap-rét után nem az eddigi "hegymászás" jön, hanem balra a kéken halad tovább az útvonal.

Tavaly a Pap-rét után balra kellett menni és ott nem igazán volt hegymászás (na jó, egy picit még emelkedik felfelé), így nem nagyon értem, hogy mire gondolhatsz a "hegymászásnál"????

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás
Ki van már jelölve a pálya?
Szentendre felöl mennék fel a Pap rétig, és ott ráállnék a rövid pályára.
Viszont elõször megyek, és félõ eltévedek...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Aszfalt az annyi, az a 13 km.
Az a "padlós" lejtõ:
http://users.atw.hu/...s/image767.html

20:10-kor írtam.

És az nem 13 km. Az aszfalt a komptól Pap-rétig 9,2, így a maradékot a rajt területen történõ kódorgás, illetve nagyjából a templomig tartó városi aszfalt adja össze. És a Pap-rét után nem az eddigi "hegymászás" jön, hanem balra a kéken halad tovább az útvonal.

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás

De azért kell,hogy úgy essen mint 2 éve...
Akartam is kérdezni, a pálya ......?

Szíííjjja Jani!
Szóval jöttök?
Készüljetek rendesen,mert megyünk mi is:)
Sajna én legatyásodtam a héten,vasárnapig lehet rendbe se jövök,de a többiek majd elporolnak titeket helyettem is!:spoko: :spoko:

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Az a "padlós" lejtõ ha erre gondoltok:

jaja ez az a pallós rész ...

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

Hello !
Kösz az eddigi válaszokat,de kiváncsi lennék még olyanokra,hogy kavics,földut,aszfalt,rét, milyen arányban van ?
Az is érdekelne,hogy a rajt utáni 13 km-es emelkedõ milyen meredek, valamint az a bizonyos padlós lejtõ milyen hosszú és mennyire lejtõs ?
Kssz !

Az a "padlós" lejtõ:

...Akartam is kérdezni, a pálya ......?

20:10-kor írtam.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Mondjuk a DM pont az a marci, ahol egy jó kis sárgumi hasznos lehet...

De azért kell,hogy úgy essen mint 2 éve...
Akartam is kérdezni, a pálya ......?
Team Heavy Pedál Szeged

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Hello !
Kösz az eddigi válaszokat,de kiváncsi lennék még olyanokra,hogy kavics,földut,aszfalt,rét, milyen arányban van ?
Az is érdekelne,hogy a rajt utáni 13 km-es emelkedõ milyen meredek, valamint az a bizonyos padlós lejtõ milyen hosszú és mennyire lejtõs ?
Kssz !

hát ahogy én most emlékszek 13 km+ a végén 3.5kb aszfalt (meg még vhol közben is van de az minimális)
paprét után van egy egynyomos rész ami eléggé lendületes ..Füves részek is vannak de nem olyan sok .Aprokapvicsos meg egy lefeleén van , ami eléggé sodor ha bemész középre . A pallós rész, meredeknek tünik felülrtõl a bringáról da ha nem 50 el akarsz rajta lemenni és hátrahelyezed a testsúlyodat illetve hátsó féket használod elég rendesen akkor lent vagy kb 2msp alatt ,utána van egy kis kanyar lefele a vár oldalába de azt is belehet venni ha üges vagy
jah a 13 km felfele olyam mint szilvásvárad kb ha ott voltál már a végén kicsit talán merdekebb de bolyba észre sem lehet venni

zsiráf

zsiráf

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
Hello !
Kssz !

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Ma bejártam teljes egészében a középtávot. Nem kell ijesztgetni a népet a sárral. Nagyobb sárral két helyen (Bükkös patak átkelés utáni rész, és Dunabogdány fölötti szakasz) talákoztam, de az is tekerhetõ volt.

Franci

Franci

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás

!

Azota van vmi fejlemény a bringád ügyében?
Tanácsok városi bringásoknak http://bringalakat.hu/

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Mindenkinek defekt- és balesetmentes versenyt kívánok!
" A Cube el van vetve! "

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
Mi voltunk pályabejáráson vasárnap. A rövid táv ha észnél vagy akkor meguszható esés nélkül de ha belemész Paprét után a tarktor nyomba nagy sebességgel akkor garantált a nagy esés a pálya többi részén lehet nyomatni .Vannak technikás lefelék ( nagy köves rész) ott nagy tempot kell menni h neakadjon be a kerék az egyik nagyobb kõbe vagyfutni kell.. A pallós rész a legjobb , én elösször sikitva jöttem le 140 pulzuson annyira paráztam ,de sima ügy csak tõkesúly hátra és hátsó fék használata, elsõ TILOS!!!!!! utána már szinte tök sik és a végén van még egy 3.5 km betonos rész.. így fest kb a pálya :):

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
http://www.met.hu/om...=0&stt=Visegrad

A sebesség mindent megold.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
olvastam vissza a forumot.. Sár van ???? mert vasárnao még porzott..... én nem szeretnék olyan sárban esni kellni mint crosskovácsiban ... vki ha tud infot a rövid táv állapotárol az kérem írjon

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
2 éve is 3 kapus rajt volt, aztán mégis volt kavalkád.

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

Nem baj az, legalább felezõdik az indulók létszáma, sõt ha nagy pánikot tudunk kelteni lehet harmadolódik, :D plusz még sokan sárgumival fogják lassítani magukat.

Ez jó ötlet :) bár 3 cella lesz és ugy lesz rajt ugyh nem várhato talán akkora kavalkád mint tavaly

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Majd kiderül... :)

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

sárgumival fogják lassítani magukat.

With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
a duna maraton rövidtáv talán a legtechnikásabb a hazai rövidtávok közül. gyõrújbarát gyakorlatilag sík, a dunán meg elég sok szint van.