Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Please log in to reply
3657 replies to this topic

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Ha jól csal emlékezetem igen, 2000 HUF

Szerintem ez a más távra való átnevezés...Névátírásra nem írnak tiszteletdíjat!
Team Heavy Pedál Szeged

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Köszi! Azt tudja valaki hogy kerül -e pénzbe átiratni valaki más nevezését az én nevemre és ha igen, mennyibe?

Ha jól csal emlékezetem igen, 2000 HUF
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

homola_m

homola_m

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
Köszi! Azt tudja valaki hogy kerül -e pénzbe átiratni valaki más nevezését az én nevemre és ha igen, mennyibe?

rozoga

rozoga

vendég

• fórumtag
  • 97 posts

Az hogy van hogy az ODIN-on 19- éig lehet nevezni kedvezményesen, a Sportaktivon meg 16-át írnak???
Ma akartam befizetni a nevezést....
Most akkor meddig lehet kedvezményesen nevezni?

Amíg elfogadják... :D

Ha egyszer leírták a 19-et, akkor tartaniuk kell magukat hozzá. Arra vigyázz, hogy 19-ig odaérjen is a pénz, és akkor már nem utasíthatják el a kedvezményes nevezésed.

homola_m

homola_m

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
Az hogy van hogy az ODIN-on 19- éig lehet nevezni kedvezményesen, a Sportaktivon meg 16-át írnak???
Ma akartam befizetni a nevezést....
Most akkor meddig lehet kedvezményesen nevezni?

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Szeretnék középtávos férfi nevezést vásárolni.

p.peter85@freemail.hu
06-70-415-62-75

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Nagyon szépen köszönöm!
" A Cube el van vetve! "

rozoga

rozoga

vendég

• fórumtag
  • 97 posts

Ugyanígy jártam én is....
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy hol találok használható szintrajzot? Mert ami a sportaktív oldalán van az nem jó, még nagyítva sem...

Ezt a Google képkeresõje találta. Nem a legfrissebb, de sokat nem változhat idén sem.
...és legalább elég nagy a kép felbontása:
http://bringabuzi.fr...fejjelle_er.JPG

.
.

Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy hol találok használható szintrajzot? Mert ami a sportaktív oldalán van az nem jó, még nagyítva sem...

...illetve tavalyi középtáv by Zerge: http://www.trackabee.com/trip/142

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
" A Cube el van vetve! "

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Az igen. Tegnap kaptam az odintól üzenetet, hogy alles ok, megkapták a pénzt, rajtszám R420. Erre ma jön egy sportaktivos üzenet, hogy lassan befizethetném a pénzt, ha kedvezményesen akarok nevezni :D
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts

Pap-rét?

ja paprétig aszfalt az 470, visegrád 104, a teteje ahol a rövid visszafordul az 520 és nem nagyon van benne addig lefelé .
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Pap-rét?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts

Kellemesen csalódtam, tegnap utaltam a nevezési díjat ma meg jött az odin üzenet, hogy nevezés elfogadva :)
Luki, nekem még két évvel ezelõttrõl 800 méter körüli szintkülönbség rémlik, ami javarészt az elején van.

ilyen 400 valahány méter van az elsõ 12-13 kilcsin (95%a aszfalt) a többi elosztva...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
3 hét múlva ilyenkor...

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Kellemesen csalódtam, tegnap utaltam a nevezési díjat ma meg jött az odin üzenet, hogy nevezés elfogadva :)
Luki, nekem még két évvel ezelõttrõl 800 méter körüli szintkülönbség rémlik, ami javarészt az elején van.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 posts
Lehet, én vagyok figyelmetlen, de a honlapon nem találtam ,hogy rövid távon mennyi az szintkülönbség? Kicsit félek, hogy kevés lesz a rövid táv, de ha már egyszer arra neveztem.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
Diplomaosztó miatt nem tudok a Duna maratonon részt venni , így egy nõi rövid táv eladó 3500Ft -ért(mivel annó én is ennyiért neveztem). Részletek priviben. vagy annahalasz86@gmail.com

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts

Lehet amatõr vagyok, de ha nekem nincs gps-em, akkor hogy járjam be a pályát?! Találtam egy térképet a duna maraton honlapján, de azon eligazodni esélytelen. Miért nincs dedós leírás, pl. piros túristaúton xy-ig, aztán xy helyen jobbra a kék útvonalon.....

1, csatlakozol vkihez, szvsz szervezõdik hamarost több pályabejárás is
2, nagyjából le tudjuk irni, könyen +található utakon, kb 90%ban egyezõen a marton pályával

amúgy egyrészt azért nincs"dedós" leírás mert jórészt nem jelölt turistauitakon megy hanme jelöletlen erdészeti utakon, másrlészt ezen utak nagyrészén momentán hatályos törvények szerint tilos kerékpározni, erre csak a verseny napjára kap engedélyt a szervezõ. a többit meg hozzá tudod gondolni.

Zsembi

Zsembi

vendég

• fórumtag
  • 62 posts

http://www.trackabee.com/trip/142

Lehet amatõr vagyok, de ha nekem nincs gps-em, akkor hogy járjam be a pályát?! Találtam egy térképet a duna maraton honlapján, de azon eligazodni esélytelen. Miért nincs dedós leírás, pl. piros túristaúton xy-ig, aztán xy helyen jobbra a kék útvonalon.....

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

szivesen, de a vége a pályának nincs meg teljesen fejben. meg nem biztos hogy jó nektek állandóan rám várni az emelkedõk tetején :)

sztem nemigen kell várni rád, no meg nélküled, ha elkeveredünk,akkor max. abban bízhatunk, hogy a barnamedve útbaigazít:D:)
Szilvás óta 2szer tekertem, most meg érettségiig amúgy sincs sok idõm...
szal vmikor majd zargatnálak a témával kapcsolatban.