Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

rozoga

rozoga

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás

Szerintetek mennyire kémény a Duna maraton? Én még nem vettem rajta részt eddig, és nem tudom, bevállaljam-e a középtávot. A mostani szilvásvárad maraton rövidtávján 2:30 alatt értem be, de azért õszintén megvallva kifárasztott a pálya. De még a Duna-ig van idõm edzeni.....
Tavaly a mátra rövidet próbáltam ki elõször, az azért nem volt nehéz, attól az idei szilvás sztem többszörösen durvább volt!

Zsembi!
A DM középtávja valóban nem egyszerû. Az állandó fel-le, fel-le (lásd szintrajz) kiveszi az emberbõl az erõt..
DE!
Nem kell terminátornak lenned ahhoz, hogy végigcsináld! Ha érzel magadban annyit, hogy be tudd osztani az idõd és erõd, akkor simán megcsinálod. Meghalni valóban nem fogsz, legfeljebb késõbb beérkezni és/vagy elfáradni :)
A pályabejáráson úgyis meglátod mi vár rád, és eldöntheted hogy akarod-e.
Ha nem tetszik, még mindig ott van a rövid.

HAJRÁ!

Zsembi

Zsembi

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás

Szerintem ha szerezed a kihívást simán vállad be, meghalni nem fogsz legfeljebb nem teszed boldoggá az asszonyt estére:). Legközelebbi maratonnál pedig eldöntheted hogy melyik a neked való a rövid vagy a közép.

Asszony kibírja azt az egy kihagyott estét! :)

Én is csak az javasolni tudom az elöttem szólókat.
Lesznek a Duna elött pályabejárások, (én mindig szervezek a barátaimmal); oda gyere el, és meglátod, hogy akarsz-e menni rajta.
Mi mindig középtávot járunk be, mivel nálunk mindenki közepet megy.
Ha lesz, szólok neked és várunk szeretettel.

Köszönöm a tanácsokat! Átgondolom, hogy az idõ és a helyezés számítson, vagy a teljesítettem!
Ha nem felejtesz el a bejárás elõtt, ha ráérek, szívesen csatlakozok hozzátok.
(küldj nyugodtan egy e-mailt a zzsemberi@gmail.hu címre)
Köszi

"Nagyember"

"Nagyember"

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás

Szerintetek mennyire kémény a Duna maraton? Én még nem vettem rajta részt eddig, és nem tudom, bevállaljam-e a középtávot. A mostani szilvásvárad maraton rövidtávján 2:30 alatt értem be, de azért õszintén megvallva kifárasztott a pálya. De még a Duna-ig van idõm edzeni.....
Tavaly a mátra rövidet próbáltam ki elõször, az azért nem volt nehéz, attól az idei szilvás sztem többszörösen durvább volt!

Én is csak az javasolni tudom az elöttem szólókat.
Lesznek a Duna elött pályabejárások, (én mindig szervezek a barátaimmal); oda gyere el, és meglátod, hogy akarsz-e menni rajta.
Mi mindig középtávot járunk be, mivel nálunk mindenki közepet megy.
Ha lesz, szólok neked és várunk szeretettel.

Bálint

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Szerintem ha szerezed a kihívást simán vállad be, meghalni nem fogsz legfeljebb nem teszed boldoggá az asszonyt estére:). Legközelebbi maratonnál pedig eldöntheted hogy melyik a neked való a rövid vagy a közép.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás
lesz ilyen pályabejárás féle, gyere el, és el tudod dönteni hogy kéred e
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

Szerintem egy szilvás rövidtáv után nem kéne egy ilyen komoly középtávnak neki ugranod. Inkább próbálkozz bükk középtávon az nem annyira nehéz. (Én most 2:10 mentem szilváson de nem merném beválalni a Duna közepet, ha ez számít valamit.)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A legnehezebb középtáv, 5-6órát fogsz menni.

A sebesség mindent megold.

Zsembi

Zsembi

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Kinél, hol kell érdeklõdnöm, hogy miért vagyok még várólistán? Egyszerre neveztem, egy idõben küldtem el a zsét, de a Dunán és a Mátrán még várólistás vagyok...
" A Cube el van vetve! "

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Valamelyik hétvégére én tervezek egy ilyen megfejtést. A "Túrák Mo-n" topicban lesz a kiírás.

rozoga

rozoga

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás
Tudom, hogy egy pár éve szinte változatlan a pálya útvonala, de gondolkozott már valaki az idei verseny elõtt egy pályabejáráson?
Csak az íze kedvéért... :)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Khmm... Pilisszentmarot? :)

Marmint a terkepen.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

http://www.sportakti...2009_terkep.jpg

A térképeken alapértelmezettként nem észak van felfelé?
Engem nagyon megkavart, igaz még nem indultam Duna Maratonon egyszer sem.
Én 10 percig gondolkodtam, hogy most ez a Börzsönyben lesz és nem a Pilisben? Aztán meg, hogy Visegrád az nem a jobb parton van?

pedig csak simán "fejjel lefelé" van fordítva az a térkép amjire rajzolgattak :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Én 10 percig gondolkodtam, hogy most ez a Börzsönyben lesz és nem a Pilisben? Aztán meg, hogy Visegrád az nem a jobb parton van?

Tényleg fordítva van a térkép, de hát ez legyen a legnagyobb bajunk. Forgassd el a képet 180 fokkal és rendben leszel :D

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Koszi. Akkor ugy kerdeznem, hogy idealis terepviszonyok mellett mennyi?

4 és fél óra. :D Erre a kérdésre nem lehet értelmesen válaszolni, én, személy szerint, nagyon örülnék egy 5 óra körülinek.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Dante, régen nem volt rövid táv, csak közép, meg hosszú. Ez a kényelmes kategória elcsábította a hosszúsok eredményt vágyóit és a középrõl is a kényelmesebbeket. Szerintem a rövid táv az oka mindennek.

De a rövidtáv meg kell a gyerekeknek meg a túristáknak...Meg így több a bevételük....
Team Heavy Pedál Szeged

Pelydzs

Pelydzs

vendég

• fórumtag
  • 77 hozzászólás
Tudom, hogy még messze van, de van valaki, aki vállalna egy "útitársat" Budapest VII-bõl oda-vissza?
Természetesen a benzin- és egyéb járulékos költség térítése fejében!

Még nem neveztem, de 5 rugót még megérne nekem, ha biztos, hogy el tudok menni valakivel.
A vonat az utolsó opció, mert bár 40 perc alatt ott van, de gondolom tele lesz, mint a' állat hasonló bringabuzikkal és visszafelé nem szívesen zötyögök sárosan-izzadtan.

Elõre is köszi!

apafej

apafej

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás

Ez függ az idõjárástól is.

Koszi. Akkor ugy kerdeznem, hogy idealis terepviszonyok mellett mennyi?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Sziasztok,
Sehol nem talalok szintidokre vonatkoz informaciot. Mennyi a szintido DM 100-on? Mult evi listan latom, hogy 8:41-gyel ert be a szazadik. Nekem lehet, hogy kene 9 ora.
Elore is koszi

Ez függ az idõjárástól is.

Rövid távon is van szintidõ?

nincs

A sebesség mindent megold.