Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Azért elgondolkodtató, hogy hogyan lehet, hogy egy 1500 nevezett versenyzõvel induló versenyen, miért van az, hogy csak 100-an indultak csak a versenytávon. Mi ezidõben maraton vb-n voltunk, ott az amatõr ~3000 indulóból 1300-an leküldték a hosszútávot (120km/3900m), pedig a végén még az esõ is leszakadt...

Hát igen, Magyarországon van 200-250 maratonos, meg rengeteg félmaratonos és minimaratonos.
Régen még 300-an is indultak hosszútávon, ma elõfordul, hogy csak 50-en.
Közben pedig megduplázódott a rendezvényeken résztvevõk száma...

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
és miért kellene mindenkinek CC/ maraton erõgépnek lennie.. ezt sosem értettem.. no mind1, nemfejtem ki..

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Azért elgondolkodtató, hogy hogyan lehet, hogy egy 1500 nevezett versenyzõvel induló versenyen, miért van az, hogy csak 100-an indultak csak a versenytávon. Mi ezidõben maraton vb-n voltunk, ott az amatõr ~3000 indulóból 1300-an leküldték a hosszútávot (120km/3900m), pedig a végén még az esõ is leszakadt...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Sheer

Sheer

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
A mostani "hírek" szerint nem olyan komoly h bronzérem legyen amit találtam....hanem egy emlékérem...MIndegy...akinek hiányzik az idei maratonon kapott valamilyen érme....emlék/bronz az írjon!!!!
Különben én magam fogok dicsekedni vele :P :) ;)
Na jó csak vicceltem! :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Szerintem nagyon jó volt a verseny. Rendben volt az itatás, az etetés. Az én tempómnál nem okozott gondot a pályakijelölés sem. Tetszett a kapunkénti indítás, bár már a felvezetõ körön átgázolt a középmezõnyön a rövidtáv eleje... (Nem tudom van-e egyáltalán erre a rajtoltatós dologra megoldás.)

Én a nagyon lelkes, ugyanakkor bénázó hobbisták közé tartozom. A középtávú mezõny végén közlekedem, ott ha középtávost zavarok még, azon nagyon csodálkozom (nem értem miért nincs elõl, ha olyan ügyes és erõs). Körülöttem már béke van. Viccelõdünk, nevetünk a küzdelmünkön, bíztatjuk egymást. Viszont van, hogy a hátbacsap a hosszútáv. Olyankor a lejtõkön meresztem a szemem elõre, a füleimet meg hátracsapva, hogy legyen idõm megtalálni azt a helyet, ahol elengedhetem a profikat. De ez tényleg komoly feladat számomra, mert van, hogy egyszerûen nem tudok letérni a keskeny kitaposott nyomról. Azt hiszem nem okoztam gondot most sem senkinek...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Köszi hogy jelezted, így elvileg már megtalálja aki keresi!

+ nem tudjátok akik a pataknál féynképeztek azok kik/ki és hol lehetnek a gépeik? Nagyéppel volt kinn, vakuzott is, a gyerektábor után asszem.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Sheer

Sheer

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Üdv Mindekinek!

Regisztráltam erre a fórumra hátha rendelkeztek valamilyen infóval a problémámmal kapcsolatban. Találtam egy bronzérmet. Az érem az idei, azaz 2008-as Duna Maraton valamilyen kategóriájának 3. helyéért járt gondolom. Amikor megtaláltam akkor volt kb. július 7-e és azóta sem találom a gazdáját! Ha van valami információtok ezzel kapcsolatban légyszi írjatok!
Köszi

Sitti

Sitti

törzsvendég

• fórumtag
  • 259 hozzászólás

Ne szerénykedj! Marha jó képek! Kár, hogy nem vagyok rajta egyiken sem...

Úgy van! Nagyon jó fotók!

Viszont én sem vagyok rajtuk.... :(
Lehet, hogy a mattfekete NICOLAI belesimul a háttérbe és nem veszik észre?
Na majd lefestem citromsárgára,vagy pirosra! :)

Ivan Grasso

Ivan Grasso

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Ne szerénykedj! Marha jó képek! Kár, hogy nem vagyok rajta egyiken sem...

gepardi

gepardi

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
szevasztok.
raktam fel ide néhány képet: http://picasaweb.goo...2008DunaMaraton.
sok olyan is van közte, mely fényképként nem állja meg a helyét, de emlékképként a rajta szereplõknek elfogadható. kérésre küldhetek nagyobb méretet.
– jobbára – ártalmatlan

Shifty

Shifty

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Na mindegy, nem fejtem ki mert hosszú lenne :P nyissunk tiszta lappal aztán felejtsük el és kész...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

nem lettem morci, csak megint a magyar mentalitás és hozzáállás.Már egy fórumot ott hagytam miatta és nem akarom, hogy itt is ugyanaz történjen. Amúgy meg nem fért be volna a kerék már oda mert ketten is totojáztak elõttem :P majd legközelebb tankkal megyek :)

Láttad ugye ... Zetor ... már van ... végre Tank is lesz :)

Magyar mentalitás-hozzászólás? Kifejtenéd?
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Shifty

Shifty

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
nem lettem morci, csak megint a magyar mentalitás és hozzáállás.Már egy fórumot ott hagytam miatta és nem akarom, hogy itt is ugyanaz történjen. Amúgy meg nem fért be volna a kerék már oda mert ketten is totojáztak elõttem :P majd legközelebb tankkal megyek :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Üdw mindenkinek!

Láttam a fikázásokat és gondoltam én is regisztrálok :)

Azért csorogtam le így a rámpán: http://www.x-iont.hu...s/CRW_0336.html

mert elõttem ketten is betojtak és megálltak. Nekem persze satufék szintén mert már hiába ordítottam hogy pálya, nem fértem volna el. Egyébként meg nem fosok lefelé, bármilyen terep is legyen az. A satufék miatt így is sikerült majdnem KTT-zni :P

Te srác ... itt nem voltak fikázások :P , csak kibeszéltük az eseményeket amelyek történtek kb 65-70km-n

Amúgy ahol a kerék befér ott te is beférsz:cfaniak2: , egy keréknyi hely mindíg van:D ... és az ember nem szokott magyarázkodni ha nem kell :D:D

a bármilyen terep kicsit erõs nem?

Most bizti morci lettél :peace:
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

Shifty

Shifty

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Üdw mindenkinek!

Láttam a fikázásokat és gondoltam én is regisztrálok :)

Azért csorogtam le így a rámpán: http://www.x-iont.hu...s/CRW_0336.html

mert elõttem ketten is betojtak és megálltak. Nekem persze satufék szintén mert már hiába ordítottam hogy pálya, nem fértem volna el. Egyébként meg nem fosok lefelé, bármilyen terep is legyen az. A satufék miatt így is sikerült majdnem KTT-zni :P

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

Csak halkan és kisbetüvel: Szombaton is lehett nevezni és rajtszámot átvenni 10:00-20:00-ig :)

csak halkan : szombaton dolgoztam 10-19-ig (onnan cca 2 órányira )
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

ja...mindenki csodálkozott hogy ekkora dongót még nem láttak :)

korán volt a rajt na...

régen míg 3-4 héttel hamarabb át lehetett venni a rajtszámot meg személyesen nevezni addig jó volt, elég volt 10 óra 10 re odaérni a sor végére. ez a hajnali regisztráció meg rajtszámátvétel nem megy nekem.

Csak halkan és kisbetüvel: Szombaton is lehett nevezni és rajtszámot átvenni 10:00-20:00-ig :)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Pedig Láttam a fotósotokat és kattogtatott ... fekete gatya, feket póló a hátán system-sport felirattal .. :(

Nem voltam benne biztos, hogy ott volt. Akkor lesz még kép.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

b@zzz:D:D:D fetrengek.... Gázlóra nem jössz?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

ember:D:D

Sopronban 4-5 kép is készült rólam, pedig sima fekete- sárga mez volt rajtam, szal sztem nem ez a döntõ.

éreztem

korán volt a rajt na...

régen míg 3-4 héttel hamarabb át lehetett venni a rajtszámot meg személyesen nevezni addig jó volt, elég volt 10 óra 10 re odaérni a sor végére. ez a hajnali regisztráció meg rajtszámátvétel nem megy nekem.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való